Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θίγονται κάποιου είδους προσωπικά δεδομένα με οποιαδήποτε ερώτηση, εκτός αν είναι τόσο μείζονος σημασίας προσωπικό δεδομένο αν έχει κάποιος ηλεκτρικό ή ηλιακό θερμοσίφωνα. Πραγματικά είναι πολλές οι ερωτήσεις, κουράζουν κι εμένα όταν απογράφω αλλά πλέον τέλειωνει η απογραφή. Κατά δήλωση είναι όλα τα ερωτήματα, ο καθένας ότι απαντήσει εκείνη τη στιγμή.

Απέγραψα τους περισσότερους και πλέον πάω σε όσους δεν βρήκα ούτε αφήνοντας σημείωμα ότι θα περάσω την τάδε μέρα και ώρα. Γενικά όλοι ήταν πρόθυμοι, απαντούσαν σε όλα τα ερωτήματα, αντιμετώπιζαν την απογραφή όπως πρέπει. ελάχιστες περιπτώσεις μου έτυχαν που να μην είναι πολύ πρόθυμοι να απογραφούν λόγω φόβου προς την απογραφή και πάλι απογράφηκαν...

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια άρνηση γιατί έτσι δε γουστάρει κάποιος.

Έχω μια από ξένους λόγω φόβου. Αλλά ξέρω πόσοι είναι και γενικά στοιχεία από γείτονες οπότε θα τους γράψω κι αυτούς με όσα έχω.

Είχα και έναν ηλίθιο που μου είπε οτι βαριέται και να πάρω ονοματεπώνυμο από το κουδούνι και να τον γράψω "Έλα μωρέ τώρα που θα φάμε τόση ώρα"

Άυριο θα μου έχουν μείνει μόνο κάποια που δεν τους βρήκα εκεί.

Ξέρει κάποιος πως παραδίδουμε όταν τελειώσουμε;

Επίσης.

Εσείς με τί γράφετε; Στυλό κανονικό ή μολύβι μετά τον "ειδικό"

Δημοσ.

Με μολύβι γράφω...Τα Κ-1 θα πρέπει να τα ετοιμάσουμε σιγά σιγά, τώρα τι και πως θα παραδώσουμε θα μας πουνε οι τομεάρχες, τώρα θέλω στο επόμενο 2ήμερο να απογράψω όσους απέμειναν, που τουε άφησα χαρτί κανονικότατα αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση....

Δημοσ.

Γιατί έτσι μας είπαν :mrgreen: Για ποιον ειδικό στυλό μιλάμε, το είδα και παραπάνω και το προσπέρασα :-D Ένα στυλό κλασσικό μας δώσανε την μέρα του ενημερωτικού σεμιναρίου.

Δημοσ.

Σας είπαν να γράφετε με μολύβι;

Και θέλουν να είναι υποχρεωτική η απογραφή;

Για το ίδιο λόγο που απαγορεύεται στις πανελλήνιες το μολύβι, θα πρέπει να απαγορεύεται και εδώ.

Την καημένη την απογραφέα που θα μου έρθει, θα την ταλαιπωρήσω χωρίς να φταίει, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα που πληρώνεις όταν έχεις μ@#$@ς για εργοδότες.

Δημοσ.

Απογραφή είναι, κατά δηλωση είναι -ότι πεις όταν απογράφεσαι γράφεται- στατιστικά βγάζουν, δεν πρόκειται να ελέγξουν μετά αν όντως έχεις ηλιακό θερμοσίφωνα ή έχεις boiler και το έκρυψες. Με στυλό γράφεται το αποδεικτικό της απογραφής, με υπογραφή και σφραγίδα πανω, ενώ αναγράφει τον κωδικό του εντύπου που συμπληρώθηκε και τα στοιχεία απογραφομένου και απογραφέα. Τι δουλειά έχουν οι πανελλαδικές σε σύγκριση με την απογραφή?

Δημοσ.

Το μολύβι αλλάζει. Στις πανελλήνιες δεν επιτρέπεται μολύβι για να μην μπορεί κάποιος να αλλάξει αυτά που έγραψες.

Ε και στην απογραφή δεν πρέπει να επιτρέπεται μολύβι. Γιατί μπορεί σε κάποιο στάδιο να αλλάξουν τα στοιχεία που εσύ έδωσες.

Όχι ότι θα με κατηγορήσει κανένας προσωπικά για κάτι, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο αλλοίωσης του αποτελέσματος που είναι και ο σκοπός της απογραφής.

Δημοσ.

Το μολύβι αλλάζει. Στις πανελλήνιες δεν επιτρέπεται μολύβι για να μην μπορεί κάποιος να αλλάξει αυτά που έγραψες.

Ε και στην απογραφή δεν πρέπει να επιτρέπεται μολύβι. Γιατί μπορεί σε κάποιο στάδιο να αλλάξουν τα στοιχεία που εσύ έδωσες.

Όχι ότι θα με κατηγορήσει κανένας προσωπικά για κάτι, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο αλλοίωσης του αποτελέσματος που είναι και ο σκοπός της απογραφής.

Oταν ρωτησα το συγκεκριμενο σε μια υπευθυνη στην εταιρια μου ειπε οτι εχουν πει "να χρησιμοποιειται μολυβι διοτι αν γραψουν με στυλο και γινει καποιο λαθος με τις σβηστρες στυλο χαλαει το χαρτι"....!!Τι περιμενες?Να υπαρχει λογικη?Για τα πανηγυρια ειναι οι ανθρωποι.

Δημοσ.

Το μολύβι είναι ο κίνδυνος αλλοίωσης αποτελεσμάτων? Το ότι μπορεί ο καθένας να πάει να απογραφεί στο χωριό του αντί για την πόλη που μένει μόνιμα δεν είναι αλλοίωση αποτελεσμάτων?

Δημοσ.

Σας είπαν να γράφετε με μολύβι;

Και θέλουν να είναι υποχρεωτική η απογραφή;

Για το ίδιο λόγο που απαγορεύεται στις πανελλήνιες το μολύβι, θα πρέπει να απαγορεύεται και εδώ.

Την καημένη την απογραφέα που θα μου έρθει, θα την ταλαιπωρήσω χωρίς να φταίει, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα που πληρώνεις όταν έχεις μ@#$@ς για εργοδότες.

Ειχα παντα μια απορια πανω σε αυτο. Το στυλο δεν αλλαζει με μπλανκο?

Δημοσ.

Ειχα παντα μια απορια πανω σε αυτο. Το στυλο δεν αλλαζει με μπλανκο?

Οχι.Υπαρχει τροπος επαναφορας του σημειου που σβηστηκε με μπλανκο οταν εχει γραφτει με στυλο.Με το μολυβι οτι σβηστηκε δεν επαναφερεται.

Δημοσ.

οτι πρεπει για απογραφες B)

http://www.youtube.com/watch?v=zrckjrjWa4Q

Δημοσ.

Ναι, ΟΚ, υπερβολή κτλ, αλλά ας εξασφαλιστεί ένα best effort βρε παιδί μου. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν δεν δώσω μια πληροφορία (δηλαδή: -Η κουζίνα είναι μεγαλύτερη από 4τμ; -Δεν σου λέω!), την συμπληρώνετε αυτοβούλως ή το αφήνετε κενό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...