Pantelwolf Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 κενό. και με έχουν κουράσει με την έλλειψη λογικής στα φυλλάδια. Είναι δυνατόν να πρέπει σε κάθε φυλλάδιο προς την υπηρεσία για το κάθε σπίτι αφού γράφω 8ψήφιο κωδικό περιοχής, 3ψηφιο τομέα, διψηφιο τμηματος,4ψήφιο τετραγώνου ,2ψηφιο αριθμό κατοικίας, όροφο να πρέπει να γράφω και σε ποια περιφέρεια, σε ποιο δημο, σε ποιο διαμερισμα και σε ποια συνοικία; ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ? έχετε 37 νούμερα που προσδιορίζουν το σπίτι και θέλετε και ολογράφως!!! Επίσης, κωδικός απογραφέα, ονομα, επώνυμο, και τηλέφωνο, αν έχετε το θεο σας, σε κάθε σπίτι. Έχω γράψει 150 φορές το τηλέφωνό μου για τα μάτια της υπηρεσίας. ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ. και άλλα στοιχεία παράνοιας. ανοργάνωτοι μέχρι αηδίας ρε φίλε.
christiana78 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εμά σήμερα μας έστησε η βλαμένη! Καθόμασταν και περιμέναμε 2 ώρες και δεν πρόλαβα να ετοιμαστώ να βγώ έξω γμ το κερατάκι μου!!!!
SilverCloak Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ΟΚ, thanks pantelwolf. Για άλλους είναι τα νούμερα, για άλλους τα ολογράφως προφανώς. Σιγά να μην ενδιαφερθούν για τον απογραφέα, να του κάνουν τη ζωή εύκολη. Εδώ αυτό δεν γίνεται σε σοβαρές ιδιωτικές εταιρίες. Κουράγιο! Εμά σήμερα μας έστησε η βλαμένη! Καθόμασταν και περιμέναμε 2 ώρες και δεν πρόλαβα να ετοιμαστώ να βγώ έξω γμ το κερατάκι μου!!!! Μικρό είναι; Τόσο δα; Τόσο εύχομαι να μείνει! Να βγεις δίχως προετοιμασία δεν υφίσταται, ε; Δεν πειράζει, αυτή έχασε 1,7+1,3*χ. Σιγά να μην κάτσω μέσα να περιμένω πότε θα έρθει. Αν συμπέσουμε καλώς. Αλλιώς τα λέμε το 2021. Αναρωτιέμαι ποια χώρα θα μας έχει πάρει τότε και πόσο καλύτερα θα οργανώσει την απογραφή της...
pournaras Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ΟΚ, thanks pantelwolf. Για άλλους είναι τα νούμερα, για άλλους τα ολογράφως προφανώς. Σιγά να μην ενδιαφερθούν για τον απογραφέα, να του κάνουν τη ζωή εύκολη. Εδώ αυτό δεν γίνεται σε σοβαρές ιδιωτικές εταιρίες. Κουράγιο! Μικρό είναι; Τόσο δα; Τόσο εύχομαι να μείνει! Να βγεις δίχως προετοιμασία δεν υφίσταται, ε; Δεν πειράζει, αυτή έχασε 1,7+1,3*χ. Σιγά να μην κάτσω μέσα να περιμένω πότε θα έρθει. Αν συμπέσουμε καλώς. Αλλιώς τα λέμε το 2021. Αναρωτιέμαι ποια χώρα θα μας έχει πάρει τότε και πόσο καλύτερα θα οργανώσει την απογραφή της... Πως τολμησες να το πεις αυτο σε μια γυναικα
Finn Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εν τω μεταξύ έχω κάνει 300 απο τα 320 έντυπα και ξαφνικά μαθαίνω ότι θέλει ειδικό στυλό και άντε πάλι απ την αρχή.Ευτυχώς σήμερα τέλειωσα και αύριο έχει σειρά το Κ1.
minaras_tio Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ρε παιδια εχει ακουσει κανεις ποτε θα πληρωθουμε και αν μας πληρωσουν και για το σεμιναριο;
Swimmer21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εν τω μεταξύ έχω κάνει 300 απο τα 320 έντυπα και ξαφνικά μαθαίνω ότι θέλει ειδικό στυλό και άντε πάλι απ την αρχή.Ευτυχώς σήμερα τέλειωσα και αύριο έχει σειρά το Κ1. Δηλαδη το συγκεντρωτικο και τα φυλλα που καναμε την απογραφη επρεπε με ειδικο στυλο?! Αν τα εχω κανει με μολυβι?!?!!
antonis7apoel Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δλδ απ αυτα που λετε εν ειναι και τοσο ευκολιν η δουλεια σας ε?Βλεπω εχει πολλαν για γραψιμο και θελει προσοχη
whirlwind Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εμένα πάντως δεν έχουν έρθει ακόμα να με απογράψουν ούτε έχουν αφήσει κάποιο χαρτί στην πόρτα του σπιτιού μου ή της πολυκατοικίας. Τι πρέπει να κάνω αν δεν εμφανιστούν μέχρι αύριο;
Finn Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δηλαδη το συγκεντρωτικο και τα φυλλα που καναμε την απογραφη επρεπε με ειδικο στυλο?! Αν τα εχω κανει με μολυβι?!?!! Καλύτερα μίλα με τον τομεάρχη σου.
FilipposMD Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εμένα πάντως δεν έχουν έρθει ακόμα να με απογράψουν ούτε έχουν αφήσει κάποιο χαρτί στην πόρτα του σπιτιού μου ή της πολυκατοικίας. Τι πρέπει να κάνω αν δεν εμφανιστούν μέχρι αύριο; Εμένα πέρασε χθες το μεσημέρι και μου είπε ότι ήταν ουσιαστικά η τελευταία μέρα που πηγαίνουν σε σπίτια, γι' αυτό και δεν άφησε χαρτάκι σε όσους δεν του άνοιξαν από την πολυκατοικία μου!! Με τη φοβερή λογική του, μου εξήγησε ότι είχε αφήσει αυτό το οικοδομικό τετράγωνο τελευταίο, γιατί ήταν το μεγαλύτερο. Το μεγαλύτερο από τα συνολικά 3 τετράγωνα εν τω μεταξύ. Φυσικά, Κυριακή μεσημέρι οι μισοί λείπουν ή κοιμούνται, οπότε θα μείνουν αναπόγραφοι... Μπορεί κάτι παρόμοιο να έγινε και μ'εσένα. Εγώ θα έπαιρνα στην ΕΛΣΤΑΤ να ενημερώσω και το πιθανότερο είναι να σου πουν ότι δεν πειράζει...
fearwhatnow Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εμένα πέρασε χθες το μεσημέρι και μου είπε ότι ήταν ουσιαστικά η τελευταία μέρα που πηγαίνουν σε σπίτια, γι' αυτό και δεν άφησε χαρτάκι σε όσους δεν του άνοιξαν από την πολυκατοικία μου!! Με τη φοβερή λογική του, μου εξήγησε ότι είχε αφήσει αυτό το οικοδομικό τετράγωνο τελευταίο, γιατί ήταν το μεγαλύτερο. Το μεγαλύτερο από τα συνολικά 3 τετράγωνα εν τω μεταξύ. Φυσικά, Κυριακή μεσημέρι οι μισοί λείπουν ή κοιμούνται, οπότε θα μείνουν αναπόγραφοι... Μπορεί κάτι παρόμοιο να έγινε και μ'εσένα. Εγώ θα έπαιρνα στην ΕΛΣΤΑΤ να ενημερώσω και το πιθανότερο είναι να σου πουν ότι δεν πειράζει...
hurin Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μια βοήθεια από τους συναδέλφους απογραφείς : 1. Έχετε βάλει τις Δημοτικες Κοινότητες κατά Καλλικράτη? Μου έστειλε ο τομεάρχης ένα excel και μου είπε να τα ψάχνω ένα-ένα 2. Μου έχει στείλει mail που μου έλεγε όταν κάποιος απογραφόμενος μας δίνει μόνο έτος, να γράφουμε εμείς την ημερομηνία, π.χ. αν είναι το 1970 να γράψω 01-01-1970
Swimmer21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ήδη βγήκε και group στο facebook.. https://www.facebook.com/pages/%CE%9F%CE%B9-%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CF%82-2011-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%82/166194320110751?sk=wall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα