Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδατε τα αποτελέσματα της κουτοπόνηριας του Έλληνα. Βγήκαμε λιγότεροι...

Θα μας φορολογήσουν κατά κεφαλήν περισσότερο τώρα

Δημοσ.

Αφου λοιπον τελειωσε και αυτο το πανηγυρακι με τη συμμετοχη των απελπισμενων απογραφεων που πηγαν να δουλεψουν χωρις καν να υπογραψουν καποιου ειδους συμβαση και τωρα τους ζητανε για να πληρωθουν να κοψουν και ΑΠΥ και να επιβαρυνθουν τον ΦΠΑ, πλεον μπορει η κυβερνηση να χαραξει με ανεση την οικονομικοκοινωνικοοικονομικη πολιτικη σε βαθος 40ετιας προς οφελος βεβαιως του Ελληνα πολιτη.

Αφου βγηκαμε λοιπον λιγοτεροι απο την προηγουμενη φορα πρεπει να βαλουμε και αλλους λαθρομεταναστες στη χωρα για να μην τα ριχνουμε ολα στη νομιμη μεταναστευση των νεων στο εξωτερικο, στην υπογεννητικοτητα, στην αρνηση για απογραφη κτλ.Επισης αφου ειμαστε λιγοτεροι εχουν ανοιξει θεσεις εργασιας οποτε μια χαρα και εκει τα πραγματα.Ολα λειτουργουν ρολοι σε αυτη τη χωρα.Αλλωστε τωρα ερχεται και η αναπτυξη (σε δυο ωρες την περιμενουν στο Ελ.Βενιζελος) οποτε ποιος μας πιανει.

Δημοσ.

Είδατε τα αποτελέσματα της κουτοπόνηριας του Έλληνα. Βγήκαμε λιγότεροι...

και που ξερεις οτι δεν ειμαστε οντως λιγοτεροι? :rolleyes:

Δημοσ.

επειδη πολλοι αρνηθηκαν να απογραφουν.

κατσε δεν ηταν υποχρεωτικη η απογραφη? οποιος γουσταρε την εκανε? :confused:

Δημοσ.

εμενα καποιοι δεν μου ανοιξαν την πορτα.μια μαλιστα μου λεει με υφακι εγω δεν θελω να απογραφω.χεστηκα ηθελα να την πω απο μεσα μου αλλα σιγα μην καθομουν να μαλωσω. ενταξει πχ καποιοι πολυ ηλικιωμενοι που δεν ακουν,δε βλεπουν κλπ θα ηταν λιγο δυσκολο να ανοιξουν την πορτα τους κ να απογραφουν.

Δημοσ.

εμενα καποιοι δεν μου ανοιξαν την πορτα.μια μαλιστα μου λεει με υφακι εγω δεν θελω να απογραφω.χεστηκα ηθελα να την πω απο μεσα μου αλλα σιγα μην καθομουν να μαλωσω. ενταξει πχ καποιοι πολυ ηλικιωμενοι που δεν ακουν,δε βλεπουν κλπ θα ηταν λιγο δυσκολο να ανοιξουν την πορτα τους κ να απογραφουν.

οι ηλικιωμένοι δεν άνοιγαν από φόβο κυρίως.

Δημοσ.

κατσε δεν ηταν υποχρεωτικη η απογραφη? οποιος γουσταρε την εκανε? :confused:

!!!Σε τούτη τη χώρα να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει;! Απο που κιως που;;

Εγώ πάντως έψαχνα τον απογραφέα να με απογράψει και ποτέ δεν τον βρήκα..

Δημοσ.

!!!Σε τούτη τη χώρα να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει;! Απο που κιως που;;

Εγώ πάντως έψαχνα τον απογραφέα να με απογράψει και ποτέ δεν τον βρήκα..

σου κρυβόταν

Δημοσ.

6-7 πορτες δεν μου ανοιξαν ισως ελειπαν μονιμα δε ξερω. αλλα απογραφεας και να μην πηγε σε καποιο σπιτι δεν ειναι χαζος. γιατι να χασει λεφτα? οποτε το λαθος μπορει να ειναι του τομεαρχη που δεν κατεγραψε την πολυκατοικια που μενεις.

Δημοσ.

6-7 πορτες δεν μου ανοιξαν ισως ελειπαν μονιμα δε ξερω. αλλα απογραφεας και να μην πηγε σε καποιο σπιτι δεν ειναι χαζος. γιατι να χασει λεφτα? οποτε το λαθος μπορει να ειναι του τομεαρχη που δεν κατεγραψε την πολυκατοικια που μενεις.

Καλα, οι τομεάρχες 1000% κατεγραψαν τα σπιτια απο Google Earth.. οτι να ναι ειχε το συγκεντρωτικο που μας εδωσαν, ημουν και επαρχεια και σε καθε δρομο ειχα 5-10 σπιτια παραπανω, σε αλλους 5-10 λιγοτερα.. :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...