hurin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Είδατε τα αποτελέσματα της κουτοπόνηριας του Έλληνα. Βγήκαμε λιγότεροι...
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Είδατε τα αποτελέσματα της κουτοπόνηριας του Έλληνα. Βγήκαμε λιγότεροι... Θα μας φορολογήσουν κατά κεφαλήν περισσότερο τώρα
hurin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δεν θα μας φορολογήσουν, απλά αποδείξαμε ότι είμαστε ανίκανοι να κάνουμε μια απογραφή.
fearwhatnow Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Αφου λοιπον τελειωσε και αυτο το πανηγυρακι με τη συμμετοχη των απελπισμενων απογραφεων που πηγαν να δουλεψουν χωρις καν να υπογραψουν καποιου ειδους συμβαση και τωρα τους ζητανε για να πληρωθουν να κοψουν και ΑΠΥ και να επιβαρυνθουν τον ΦΠΑ, πλεον μπορει η κυβερνηση να χαραξει με ανεση την οικονομικοκοινωνικοοικονομικη πολιτικη σε βαθος 40ετιας προς οφελος βεβαιως του Ελληνα πολιτη. Αφου βγηκαμε λοιπον λιγοτεροι απο την προηγουμενη φορα πρεπει να βαλουμε και αλλους λαθρομεταναστες στη χωρα για να μην τα ριχνουμε ολα στη νομιμη μεταναστευση των νεων στο εξωτερικο, στην υπογεννητικοτητα, στην αρνηση για απογραφη κτλ.Επισης αφου ειμαστε λιγοτεροι εχουν ανοιξει θεσεις εργασιας οποτε μια χαρα και εκει τα πραγματα.Ολα λειτουργουν ρολοι σε αυτη τη χωρα.Αλλωστε τωρα ερχεται και η αναπτυξη (σε δυο ωρες την περιμενουν στο Ελ.Βενιζελος) οποτε ποιος μας πιανει.
FarCry Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Είδατε τα αποτελέσματα της κουτοπόνηριας του Έλληνα. Βγήκαμε λιγότεροι... και που ξερεις οτι δεν ειμαστε οντως λιγοτεροι?
pavlinaki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 και που ξερεις οτι δεν ειμαστε οντως λιγοτεροι? επειδη πολλοι αρνηθηκαν να απογραφουν.
black_widow Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 και που ξερεις οτι δεν ειμαστε οντως λιγοτεροι? Και εγώ την ίδια απορία έχω ...
FarCry Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 επειδη πολλοι αρνηθηκαν να απογραφουν. κατσε δεν ηταν υποχρεωτικη η απογραφη? οποιος γουσταρε την εκανε?
pavlinaki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 εμενα καποιοι δεν μου ανοιξαν την πορτα.μια μαλιστα μου λεει με υφακι εγω δεν θελω να απογραφω.χεστηκα ηθελα να την πω απο μεσα μου αλλα σιγα μην καθομουν να μαλωσω. ενταξει πχ καποιοι πολυ ηλικιωμενοι που δεν ακουν,δε βλεπουν κλπ θα ηταν λιγο δυσκολο να ανοιξουν την πορτα τους κ να απογραφουν.
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 εμενα καποιοι δεν μου ανοιξαν την πορτα.μια μαλιστα μου λεει με υφακι εγω δεν θελω να απογραφω.χεστηκα ηθελα να την πω απο μεσα μου αλλα σιγα μην καθομουν να μαλωσω. ενταξει πχ καποιοι πολυ ηλικιωμενοι που δεν ακουν,δε βλεπουν κλπ θα ηταν λιγο δυσκολο να ανοιξουν την πορτα τους κ να απογραφουν. οι ηλικιωμένοι δεν άνοιγαν από φόβο κυρίως.
bluesattack Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Που ,ποτε μπορουμε να δουμε καποια στοιχεια ?
panagos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 κατσε δεν ηταν υποχρεωτικη η απογραφη? οποιος γουσταρε την εκανε? !!!Σε τούτη τη χώρα να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει;! Απο που κιως που;; Εγώ πάντως έψαχνα τον απογραφέα να με απογράψει και ποτέ δεν τον βρήκα..
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 !!!Σε τούτη τη χώρα να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει;! Απο που κιως που;; Εγώ πάντως έψαχνα τον απογραφέα να με απογράψει και ποτέ δεν τον βρήκα.. σου κρυβόταν
pavlinaki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 6-7 πορτες δεν μου ανοιξαν ισως ελειπαν μονιμα δε ξερω. αλλα απογραφεας και να μην πηγε σε καποιο σπιτι δεν ειναι χαζος. γιατι να χασει λεφτα? οποτε το λαθος μπορει να ειναι του τομεαρχη που δεν κατεγραψε την πολυκατοικια που μενεις.
Swimmer21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 6-7 πορτες δεν μου ανοιξαν ισως ελειπαν μονιμα δε ξερω. αλλα απογραφεας και να μην πηγε σε καποιο σπιτι δεν ειναι χαζος. γιατι να χασει λεφτα? οποτε το λαθος μπορει να ειναι του τομεαρχη που δεν κατεγραψε την πολυκατοικια που μενεις. Καλα, οι τομεάρχες 1000% κατεγραψαν τα σπιτια απο Google Earth.. οτι να ναι ειχε το συγκεντρωτικο που μας εδωσαν, ημουν και επαρχεια και σε καθε δρομο ειχα 5-10 σπιτια παραπανω, σε αλλους 5-10 λιγοτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα