Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια πως και πληρωθηκατε εσεις? Απο εδω δεν με ειδοποιησαν καθολου! :confused:

ουτε εμενα με εχουν ειδοιησει ακομα..και τα παιδια πηγαν απλα στα κεντρικα και υπεγραψαν τι λεφτα θα παρουν...λογικα αυτο γινεται σιγα σιγα...

Δημοσ.

οταν τα ειχες υπολογισει πριν τα δωσεις ποσα σου εβγαιναν? απο περιεργια να δω τι θα παρω

Δεν τα έχω πάρει, δεν με έχουν ειδοποιήσει καν. Απλά έχω σημειώσει τα σπίτια και τα άτομα και τα βγάζω περίπου εκεί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έδωσα το τηλέφωνο του κοινού μας επόπτη σε ενα φίλο που δεν τον είχαν ειδοποιήσει και πήρε και του είπε να περάσει να υπογράψει.

Μην αρχίσετε τώρα να ζητάτε τηλέφωνα, εκτός αν είστε 4η 5η περιφέρεια Πειραιά, γιατι είναι το γραφείο του συγκεκριμένου!

Πάρτε στο τηλεφωνικό κέντρο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου στειλανε σημερα το μεσημερι mail να παω να υπογραψω την αλλη βδομαδα.

Δεν ξερω για του αλλους αλλα μας ειπαν να παμε στο μερος που καναμε τα σεμιναρια.

Ευτυχως γιατι ο Πειραιας πεφτει μακρια.

Εγω ειμαι στον τομεα Χολαργου-Παπαγου, αν παιζει καποιο ρολο στο ποτε θα στειλουν mail.

Στο τελος του μηνυματος, λεει:

Παρακαλούμε να ανταποκριθείτε εντός των ανωτέρω χρονικών περιθωρίων.

Οσο πιο σύντομα ολοκληρωθεί η διαδικασία τόσο πιο γρήγορα θα φτάσουμε στο τελικό στάδιο της καταβολής των χρημάτων.

Απο οτι καταλαβα απο το mail, το ποτε θα σας στειλουν mail παιζει ρολο απο το ποτε θα ολοκληρωσουν τις καταστασεις

και φυσικα αναλογα το μεγεθος της καθε περιοχης.

εμενα ουτε καν να υπογραψω δεν με φωναξαν. τι θα γινει γαμω?

θελω τα λεφτα μου ρε!

Μην χαιρεσαι μετα τις υπογραφες θα διαβιβασθούν στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου

του Υπουργείου Οικονομικών για τελική διεκπεραίωση. (οπως λεει το mail)

Οποτε εχουμε κι αλλη σεζον στο σηριαλ

Δημοσ.

πω ρε και τα ειχα μεγαλη αναγκη μεσα στον σεπτεμβριο. για δεκεμβρη το κοβω. εμενα φυσικα email δεν μου στειλαν. τοση φασαρια και κακο για μια πληρωμη? ολοκληρο το καλοκαιρι τι κανανε δηλαδη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...