sistah Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 δεν εχει σχεση η χρεωκοπια, τα λεφτα εχουν ηδη δωθει απο την ευρωπαικη ενωση. το θεμα ειναι γιατι αργουν να τα δωσουν. Γραφειοκρατια και κρατικη κωλισιεργια ειναι η απαντηση. Περιεργο σου φαινεται?
athlios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 δεν εχει σχεση η χρεωκοπια, τα λεφτα εχουν ηδη δωθει απο την ευρωπαικη ενωση. το θεμα ειναι γιατι αργουν να τα δωσουν. λεφτα υπαρχουν.
minaras_tio Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εμενα με πηρε τηλεφωνο η τομεαρχης μου πριν απο κανα 20μερο και μου λεει το απιστευτο:εχει γινει λαθος με τον κωδικο απογραφεα και πρεπει να διορθωθει σε ολα τα χαρτια, Και συνεχιζει: επειδη αυριο πρεπει να τα παραδωσω τα χαρτια και τωρα ειδα το λαθος,πρεπει να ερθετε στο γραφειο μου να με βοηθησετε! Της λεω δουλεια σου ειναι αφου το λαθος ειναι απο εσας και τσαντιστηκε κιολας! Τι σκεφτοταν οταν πηρε τηλεφωνο; Εψαχνε υπηρετη να της κανει τη δουλεια, που αυτη αφησε τελευταια στιγμη, ενω ειχε πριν 2,5 μηνες να τη κανει! Ρε ουστ! Θελω τα λεφτα ρε!
pavlinara Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 θελουμε λεφτα θελουμε λεφτα θελουμε λεφτα
sistah Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Update: Πηγα σημερα να υπογραψω τα κατομμυρια που θα παρω. 560 μεικτα, 411 καθαρα. Οι περισσοτεροι κυμαινονταν αναμεσα στα 300-500euros εκτος απο καποιες εξαιρεσεις των 200euros. Τουλαχιστον απο οσα προλαβα να δω. 3 υπογραφες, με υποδειξη το ποσα σπιτια/ατομα εκανα συνολο, κι εφυγα. Φευγοντας ρωτησα και αυτο που μας καιει: - "Ποτε θα πληρωθουμε?" - "Σε 1-1μιση μηνα θα ειναι στον λογαρισμο σας" Ειπε μαλιστα οτι θα στειλει mail οταν ξεκινησουν οι πληρωμες.
hurin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις έλαβα mail από τον τομεάρχη μου να πάω να υπογράψω (περιοχή Κηφισιάς). Καλά θα ήταν να τηλεφωνούσατε στους τομεάρχες σας, όσο πιο γρήγορα θα υπογράψουμε όλοι τόσο πιο γρήγορα θα ξεμπερδέψουμε.
minaras_tio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ναι σου εχω εγω νεο: ουτε να υπογραψω δεν μου εχει ερθει ακομα ειδοποιηση. Ε κρατος,ερχεται... Ερχεται τρελο ντου...
FarCry Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Κανά νέο; ο απο πανω ανεφερε 1-1.5 μηνα και το ποσταρε στις 20 σεπτεμβρη. ε υπομονη λιγο βρε αδερφε
minaras_tio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Α ρε βρωμοσκυλα τα φαγατε και αυτα ετσι; Το λεω και πιο πανω.. Ερχεται ντου τρελο βρωμοσκυλα!
fearwhatnow Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Τα λεφτα εχουν κανει φτερα.Τσακιστη δεκαρα δεν θα δοθει στους απογραφεις.Τωρα πατε σαν καλα παιδακια να πληρωσετε το τελος ακινητων στους ληστες. Θυμαμαι τωρα το υφος της κοπελας, που ειχε ερθει να μας απογραψει, οταν της ειπα οτι δεν θα παρει ουτε ευρω και δεν θα μπορεσει καν να το διεκδικησει δικαστικα γιατι ουσιαστικα δουλεψε μαυρα για το κρατος. Οταν φωναζαν μερικοι εδω μεσα να μην παει κανεις να απογραψει ουτε να απογραφει ηταν γραφικοι. Αν ποτε καταλαβει ο Ελληνας οτι μονο η μαζικη και βιαιη αντιδραση σε ολους τους τομεις θα φερει αποτελεσματα, ανεξαρτητως της οικονομικης καταστασης του καθενος, μονο τοτε θα εχει κανει ενα μικρο βημα στο να γινει ανθρωπος.
Erwdios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Απογράψαμε; Ναι - Πληρωθήκαμε; Όχι Ε καλά και τι θέλετε? Να κηρύξει η χώρα στάση πληρωμών?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα