pavlinara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ασε την παραπληροφορια fearwhatnow και μην τρομαζεις τον κοσμο, ενταξει? μας το ειχαν πει οτι θα αργησουμε να πληρωθουμε. εγω για δεκεμβρη ηξερα.
apd453 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ε καλά και τι θέλετε? Να κηρύξει η χώρα στάση πληρωμών? Όπα... είναι και αυτό!!! Το είχα ξεχάσει. Έχει γίνει το μότο μου. ασε την παραπληροφορια fearwhatnow και μην τρομαζεις τον κοσμο, ενταξει? μας το ειχαν πει οτι θα αργησουμε να πληρωθουμε. εγω για δεκεμβρη ηξερα. Υπάρχουν και μερικοί απερίγραπτοι που θέλουν να πληρώνονται πριν το πέρας 6μηνου. Α ρε Έλληνα. Ούτε λίγο υπομονή δεν έχεις ναούμε.
beatshooter Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Απο ατομο μεσα στο υπουργειο Οικονομικων το οποιο και ρωτησα(καθως 2φιλοι μου ηταν απογραφεις) μου ειπε ως πολυ δυσκολα θα καταβληθει ΟΛΟ το ποσο,αντε μου λεει να παρουν ενα μερους των ωφειλομενων και αυτο σε 2-3μηνες (τον ρωτησα σεπτεμβρη)
pavlinara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Απο ατομο μεσα στο υπουργειο Οικονομικων το οποιο και ρωτησα(καθως 2φιλοι μου ηταν απογραφεις) μου ειπε ως πολυ δυσκολα θα καταβληθει ΟΛΟ το ποσο,αντε μου λεει να παρουν ενα μερους των ωφειλομενων και αυτο σε 2-3μηνες (τον ρωτησα σεπτεμβρη) τα ατομα που εχουν υπογραψει εχουν υπογραψει για καποιο συγκεκριμενο ποσο. εχουν ηδη υπογραψει. τι εννοεις θα παρουν λιγοτερα?
beatshooter Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Θα παρουν λιγοτερα,ετσι μου ειπε ετσι λεω. Δλδ προτιμας να μην παρεις τπτ αντι να παρεις ενα ποσο εστω τα μισα? Και φχαριστω θα τους πεις....
pavlinara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 θα παρουμε λιγοτερα επειδη θα παρουμε κι επιστρτοφη φορου αργοτερα. απο την στιγμη που εχουν υπογραψει πχ για 500 ευρω γιατι να παρουν λιγοτερα? δεν καταλαβα. απο την τσεπη τους θα τα δωσουν? κι εδω στην θεσσαλονικη τι στον π@@ συμβαινει και δεν εχουμε υπογραψει καν? ενω αλλοι εχουν υπογραψει απο τον αυγουστο?
fearwhatnow Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ασε την παραπληροφορια fearwhatnow και μην τρομαζεις τον κοσμο, ενταξει? μας το ειχαν πει οτι θα αργησουμε να πληρωθουμε. εγω για δεκεμβρη ηξερα. Οποτε και εσυ να αργησεις κανα χρονο να πληρωσεις στο κρατος το τελος ακινητων.Σιγα το πραγμα.Τι θα σου κανουν? Μπορεις να μου πεις τι ειδους συμβαση υπεγραψες για αυτη την εργασια? Σε τρομαζω?Απο μονη σου εχει ζωστει απο μαυρα φιδια.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Συμβάσεις δεν έχουν γίνει, ασφάλεια δεν υπάρχει και οι πληρωμές λογικά θα γίνουν με απόδειξη δαπάνης. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ: Αν το έκανε αυτό ένας ιδιώτης, θα του είχε σκίσει τον πάτο κατ' αρχήν το ΙΚΑ ή όχι;
black_widow Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Συμβάσεις δεν έχουν γίνει, ασφάλεια δεν υπάρχει και οι πληρωμές λογικά θα γίνουν με απόδειξη δαπάνης. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ: Αν το έκανε αυτό ένας ιδιώτης, θα του είχε σκίσει τον πάτο κατ' αρχήν το ΙΚΑ ή όχι; Σε προωθητικές που έχω δουλέψει που ήταν το ίδιο καθεστώς , υπογράφαμε συμβάσεις έργου και το σύστημα ήταν να υπογράφεις κανονική σύμβαση με ΙΚΑ με το που συμπλήρωνες κάποιες ημέρες συνεργασίας με την ίδια εταιρεία. Σε άλλες ξεκινάς και από την πρώτη ημέρα με ασφάλιση αναγκαστικά. Ο λόγος : ότι δεν μπορείς να το κάνεις σύστημα αυτό να πληρώνεις εργαζόμενους με αυτό το καθεστώς , σε τσιμπάει το ΙΚΑ. Αλλά φυσικά το δημόσιο κάνει ό,τι γουστάρει. Άκου έχουν υπογράψει και λεφτά δεν έχουν πάρει. θα παρουμε λιγοτερα επειδη θα παρουμε κι επιστρτοφη φορου αργοτερα. απο την στιγμη που εχουν υπογραψει πχ για 500 ευρω γιατι να παρουν λιγοτερα? δεν καταλαβα. απο την τσεπη τους θα τα δωσουν? κι εδω στην θεσσαλονικη τι στον π@@ συμβαινει και δεν εχουμε υπογραψει καν? ενω αλλοι εχουν υπογραψει απο τον αυγουστο? Αν την πάρετε την επιστροφή. Όχι μόνο εσείς γενικά όσοι θα περιμένουν επιστροφή φόρου. Προφανώς σε αυτό θα αναφέρονται.
apd453 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Συμβάσεις δεν έχουν γίνει, ασφάλεια δεν υπάρχει και οι πληρωμές λογικά θα γίνουν με απόδειξη δαπάνης. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ: Αν το έκανε αυτό ένας ιδιώτης, θα του είχε σκίσει τον πάτο κατ' αρχήν το ΙΚΑ ή όχι; Είσαι ένας μυστήριος και εσύ. Δηλαδή τι θέλεις? να πάμε σε στάση πληρωμών? Μη βιαστείς και το πάρεις σαν εκβιασμό απλά προέχει η σωτηρία του Ελληνικού κράτους. Έτσι τα έφερε το ρημάδι το κάρμα ώστε μέσα από την αδικία και την ατιμωρησία να ανακτήσουμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια. Για όσους ζητάνε το δίκιο αυτή την ύστατη ώρα (σαν εσένα καλή ώρα) το μόνο που έχω να πω είναι βάζουν τρικλοποδιά στην ίδια τους τη χώρα υπονομεύοντας το μέλλον των παιδιών μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει ο χρόνος για απόδοση ευθυνών. Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά όσο και αν πολλοί, το ξέρω, ότι δε το θέλουν. Ζούμε ιστορικές στιγμές και η Ελλάδα έχει την ανάγκη όλων μας. Γάμησε και τα φραγκοδίφραγκα της απογραφής λοιπόν. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ (ΠΛΗΝ ΠΑΟΚ)
sistah Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Θα παρουν λιγοτερα,ετσι μου ειπε ετσι λεω. Δλδ προτιμας να μην παρεις τπτ αντι να παρεις ενα ποσο εστω τα μισα? Και φχαριστω θα τους πεις.... Σωπα ρε! Σοβαρα? Να στειλω απο τωρα τις ευχετηριες καρτες? Αυτο δεν ειναι λογικη. Τωρα αυτα τα: μου ειπε ενας γνωστος που δουλευει εκει, ο φιλος φιλου κτλ μονο σοβαρα δεν πρεπει να τα παιρνουμε. Ειναι γνωστο οτι ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του.
firewalker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σε κατάληψη των γραφείων της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι απογραφείς και τομεάρχες που απασχολήθηκαν στην Εθνική Απογραφή του 2011 και δεν έχουν πληρωθεί ακόμα. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την εξάμηνη καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων τους, ενώ το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν συνέλευση για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους. http://www.inews.gr/98/katalipsi-sta-grafeia-tis-elstat-apo-aplirotous-apografeis.htm
sistah Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Τετοια λεγε μας να χαιρομαστε τζαμπα.. Η κρυφη ελπιδα αργοπεθαινει μεν, αλλα δεν πεθαινει.λολ.
Pantelwolf Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 αυτα ειναι. φοβομουν οτι θα το τραβηξουν δεκεμβρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα