Προς το περιεχόμενο

Ευθανασια pc

Nagisa_Furukawa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι βρε παιδιά πετρέλαιο. Είναι και ακριβό στις μέρες μας. Καλύτερα νέφτι! :P

Πάντως κ. Akira Korusawa αν είναι να καταστρέψεις το pc σου σκέψου σοβαρά το 2ο video ;)

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι λόγω καλής θερμικής συμπεριφοράς πλέον οι επεξεργαστές δεν σκάνε, απλά καίγονται και βγάζουν καπνούς.... Σοβαρά τώρα

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά στοχος κάθε λογικού ανθρώπου είναι να ΜΗΝ κάψει κάτι στο pc του. Εσύ αν καταλαβαίνω περιμένεις να βρεις κάποιον έμπειρο κάφτη, ενδεχομένως να περιμένεις πολύ.

Άλλη λύση είναι να πάρεις ένα παλιό τροφοδοτικό και να αλλάξεις την σειρά των καλωδίων που καταλήγουν στην τροφοδοσία της motherboard, το βάζεις μπρος πατώντας το κουμπί του pc με κάποιο (στεγνό) σκουπόξυλο και φορώντας παπούτσια με πλαστικές σόλες. Έχε και έναν φίλο σου παραδίπλα με το κινητό του έτοιμο να καλέσει το 166 (επέλεξε μέρα που δεν απεργούν), και είσαι έτοιμος.

Φιλε Timour21 εχω λιωσει!χαχαχαχαχαχαχα!Πραγματικα εκλαιγα απο τα γελια!

Δημοσ.

Και να φανταστείς ότι έδωσα σε ένα φίλο πριν μερικές μέρες ένα παλαιότερο pc

αλλά βέβαια είναι και το τι παιδεία έχει ο καθένας και ποιες αρχές έχει πάρει..από την άλλη μπορεί να είναι ανικοινωνικο άτομο και να μην έχει φίλους να το δώσει

Δημοσ.

Και να φανταστείς ότι έδωσα σε ένα φίλο πριν μερικές μέρες ένα παλαιότερο pc

αλλά βέβαια είναι και το τι παιδεία έχει ο καθένας και ποιες αρχές έχει πάρει..από την άλλη μπορεί να είναι ανικοινωνικο άτομο και να μην έχει φίλους να το δώσει

Υπάρχει και η χρυσή ευκαιρία με την ενότητα "ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ". Αν και ο συγκεκριμένος υπολογιστής έχει ακόμα αξία. Μπορεί να βάλει μία αγγελία να τον πουλήσει. Αλλά μάλλον είναι η ίδια ή αντίστοιχη περίπτωση με το άλλο thread: πρέπει να το χαλάσει χωρίς να φανεί γιατί πρέπει να του πάρουν καινούργιο ή θέλει να κάνει καμία φάρσα σε κάνα γνωστό του (που προφανώς δε τον συμπαθεί και ιδιαίτερα), και σε αυτό το ενδεχόμενο δε θέλω να σχολιάσω.

Δημοσ.

To παλικάρι μπορεί να έχει επιστημονικούς σκοπούς και να θέλει να το κάψει ή μπορεί να μεράκλωσε :rolleyes: οπότε εγώ δεν έχω ενδοιασμό να του δώσω λύση!! Απλά βραχυκύκλωσε μερικά πιν του επεξεργαστή με 12 βολτ ή και πιο λίγο και μετά δεν νομίζω ότι θα δουλέψει ξανά!

Παρακαλώ η μέθοδος αυτή να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για επιστημονικούς σκοπούς. Ο συγγραφέας δεν φέρει ευθύνη για τυχών σωματικές βλάβες ή χρήση της μεθόδου σε παράνομες "μεθόδους". :-D

Δημοσ.

To παλικάρι μπορεί να έχει επιστημονικούς σκοπούς και να θέλει να το κάψει ή μπορεί να μεράκλωσε :rolleyes: οπότε εγώ δεν έχω ενδοιασμό να του δώσω λύση!!

Ψυχοπονιάρη :P :P :D

Δημοσ.

και αυτήν την στιγμή έχω εδώ δίπλα μου έναν P4 στα 2,7GHz με 1GB ram και 2 σκληρούς ο οποίος θα γίνει NAS και web server(καμιά ιστοσελίδα για επιστημονικούς λόγους)υπάρχουν αρκετοί τρόποι να αξιοποιήσεις ένα παλαιό pc

και έχει αρκετούς οδηγούς και εδώ μέσα

Δημοσ.

Ελα μωρε, who cares τι θελει την γνωση αυτη.. εμενα πιο πολυ μου την δινει που δεν την εχουμε..

Τυπε, ξεβιδωσε το PSU (τροφοδοτικο) σου και ενω τρεχει το PC πετα σε ενα απο τους πυκνωτεε του (ξερεις τις μπαταριες) ενα σιδερο, το οποιο απο την αλλη θα αγγιζει το πατωμα. Θα κανει ενα τσαφ, θα σου καταδτραφουν οι σκληροι οι οποιοι χρησ/ντουσαν απο το συστημα και κατα 90% και η μιτρικη. Βιδωνεις ξανα το PSU και δε φαινεται τιποτα.. Αν δεν ηταν τα αυτοκολλητακια του warranty void θα την πατουσαν και οι ασχετοι του plais..cough, και θα σε καλλυπταν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ PSU ΒΡΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Η' ΚΑΛΟ ΑΓΩΓΟ ΤΟ ΣΩΜA ΣΟΥ. ΔΕ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. Νταξ ομως, αν θες τη γνωμη μου ειναι ευκολα achievable.. :P

Μπορω να σκεφτω και αλλα i think αλλα ειμαι στο htc μου και πιαστηκα.. Καλη επιτυχια scientist..

Δημοσ.

Ελα μωρε, who cares τι θελει την γνωση αυτη.. εμενα πιο πολυ μου την δινει που δεν την εχουμε..

Τυπε, ξεβιδωσε το PSU (τροφοδοτικο) σου και ενω τρεχει το PC πετα σε ενα απο τους πυκνωτεε του (ξερεις τις μπαταριες) ενα σιδερο, το οποιο απο την αλλη θα αγγιζει το πατωμα. Θα κανει ενα τσαφ, θα σου καταδτραφουν οι σκληροι οι οποιοι χρησ/ντουσαν απο το συστημα και κατα 90% και η μιτρικη. Βιδωνεις ξανα το PSU και δε φαινεται τιποτα.. Αν δεν ηταν τα αυτοκολλητακια του warranty void θα την πατουσαν και οι ασχετοι του plais..cough, και θα σε καλλυπταν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ PSU ΒΡΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Η' ΚΑΛΟ ΑΓΩΓΟ ΤΟ ΣΩΜA ΣΟΥ. ΔΕ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. Νταξ ομως, αν θες τη γνωμη μου ειναι ευκολα achievable.. :P

Μπορω να σκεφτω και αλλα i think αλλα ειμαι στο htc μου και πιαστηκα.. Καλη επιτυχια scientist..

Ντροπη σου μικρη χαζουλα να δινεις τετοιες συμβουλες. :devil:

Λοιπον αυτο το διδακτικο song για τον PC Ripper μηπως και μετανοησει. :cry:

http://www.youtube.com/watch?v=_LvMWVtOdIs

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...