evi_thes Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα!εχω ενα λαπτοπ HP G62 15.6' και δεν ξερω τι εγινε αλλα ξαφνικα δε μου δουλευουν τα F1-F12 κανονικα και με το κανονικα εννοω οταν παταω F5 δεν κανει ανανεωση σε browser, δε ρυθμιζει τη φωτεινοτητα-ενταση κλπ...με λιγα λογια δε δουλευουν τα συμβολακια που ειναι σχεδιασμενα πανω στο καθε πληκτρο..Δεν εχει πλητρολογιο αριθμων στα δεξια αυτο το λαπτοπ ουτε NumLock.Ηelp anyone?
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Το laptop Μπορεί να έχει fn-lock που μπορεί να το ενεργοποίησες κατά λάθος(ή ασυνείδητα)
evi_thes Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Εχει fn το δοκιμασα κ αυτο αλλα τπτ....
lexmark Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Άλλο πλήκτρο εννοεί το ξωτικό! Fn Lock ή F Lock έχεις; Όχι σκέτο Fn
evi_thes Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Οχι δεν υπαρχει Fn Lock ή F Lock..Λογικα καποιος συνδυασμος πληκτρων θα εγινε καταλαθος!εχω αυτο το μεντελο hp g62-a80sv...Thx για τις απαντησεις!
TheELF Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μία περίπτωση είναι ότι πάτησες ένα κουμπί που λέει Fnlock ή numlock, 2.δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το Fn και παράλληλα να πατήσεις κάποιο από τα F1-10 τελευταία λύση εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.