captainrodos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Για σας. . . οπως εγραψα πιο πανω εχω προβλημα με πληκτρολογιο στα windows. . . δεν δουλευει κανενα πληκτρο τιποτα ουτε λαμπακια αναβουν ουτε το ασυρματο ουτε το ενσυρματο. . . το ποντικι δουλευει μια χαρα. . . και σε ασφαλει λειτουργια παλι δεν δουλευουν. . . στον ιδιο pc εχω εγκαταστημενα και τα ubuntu και σε αυτα δουλευουν ολα ρολοι. . . εχετε καμια ιδεα τι να φταιει? τα win7 εχω αν παιζει ρολο και δοκιμασα και απο το msconfig να βγαλω τ προγραμματα και απεγκατεστησα ολα τα τελευταια προγραμματα που εβαλα μπας και εφταιγε κατι απο αυτα αλλα τιποτα. . . καμια ιδεα?? Ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασε μία αυτά που προτείνει η mamasoft http://support.microsoft.com/kb/257729/el Μάλλον πρώτα πάνε διαχείριση συσκευών βρες το πληκτρολόγιο και κάνε Κατάργηση εγκατάστασης,reboot και άσε το να τα ξαναβρεί.
Dimgi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα! Το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς είναι ps/2 ή usb? Στο ασύρματο κάνεις σωστά την ζεύξη?
captainrodos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 δοκιμασασ απο το σαιτ που μου εδωσες και παλι τιποτα. . . χρησιμοποιουσα δυο πληκτρολογια και ασυρματο και ενσυρματο και δεν δουλευε κανενα. . . τελικα με επαναφορα συστηματος εφτιαξαν αλλα δεν εμαθα ποτε τι εφταιγε. . . ευχαριστω παντος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.