dominorton Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ψαχνω ενα πολυ πρωτοτυπο δωρο για τα γενεθλια της κοπελας μου, ειναι 20. Περιμενω καλες ιδεες!
Pantelwolf Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Έρχεται κι ο Αη ντινος... Δώσε μπατζετ!
Toufas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Καποιον που ξερει τι θελει και θα τις το κανει δωρο?
VonLoutsos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το έχουμε ξαναπεί...ένα ζευγάρι παντόφλες ένα vibrator...
EstellePr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Είμαστε και περίεργες βρε αδερφέ. Εγώ πχ, τ' ομορφότερο δώρο που έχω πάρει απο άντρα, για (κατ' εμέ) ήταν ένα email, και η σοκολάτα που λατρεύω. Είναι και ο τρόπος που το δίνεις, η στιγμή, και οι συνθήκες. Είναι και 20. Θα πάω με τα προφανή. Κάτι που πάντα θα χρησιμοποιεί, και θα το προσέχει μιας και θα της θυμίζει εσένα. Τσάντα. Και όχι τίποτα κουλά και σπατάλες. Θα βρείς φοβερές τσάντες, και επώνυμες, σε outlets.
slygeo87 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Είχα πάρει τσάντα σε κοριτσάκι στη Πέμπτη δημοτικού και δε νομίζω ότι της άρεσε. =(
EstellePr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Είχα πάρει τσάντα σε κοριτσάκι στη Πέμπτη δημοτικού και δε νομίζω ότι της άρεσε. =( Μανάριμ.
evabb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Είχα πάρει τσάντα σε κοριτσάκι στη Πέμπτη δημοτικού και δε νομίζω ότι της άρεσε. =( ε αμα ηταν σαν τα μουτρα σου :P το θεμα ειναι να ειναι και ωραια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.