Alchemist` Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 4 Φεβρουαρίου για 2 λεπτά ακόμη, και νιώθω λες και είναι Αύγουστος... Το σπίτι μου έχει μονίμως καμιά δεκαριά κουνούπια... Έχω βαρεθεί να τα σκοτώνω, αλλά με κάποιο μυστηριώδες τρόπο ξαναεμφνίζονται... Προφάνως δεν υπάρχει τόσο μεγάλος πληθυσμός στο σπίτι, και φυσικά δεν αναπαράγονται μέσα σε αυτό, έρχονται απ' έξω...Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να επιζούν με τέτοιες συνθήκες... Δεν ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο, αλλά μένω στο Γέρακα... Τι να κάνω? Μου την έχουν δώσει στα νεύρα πιά.. Plz help...
Voziniotis-3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Παρε την ηλεκτρικη σκουπα και αρχισε το σκουπισμα του αερα
EstellePr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Αυτά τα κουνούπια είναι διαφορετικά απο τα καλοκαιρινά. Είναι πιο βραδυκίνητα, αλλα δεν τσιμπάνε. Μόνο που είναι ενοχλητικά. Εάν ανοίγεις πολύ τα καλοριφέρ, θα παραμείνουν, μιας και δεν αντέχουν στο κρύο. Είναι σε καλοκαιρινό mood. Όταν φεύγεις, ν' ανοίγεις και κανα παράθυρο. Και τσέκαρε αν η αποχέτευση σας έχει ψεκαστεί. Πιθανότατα απο εκεί προέρχεται το πρόβλημα. Αλλιώς, πάρε ηλεκτρική σκούπα, και μάθε τους την έννοια του ''ρουφάω καλύτερα και απο τη Τζούλια''.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 έλα στη ρόδο, εδώ τσιμπάνε κιόλας ... καλοκαιρινά
Voziniotis-3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δεν τσιμπανε??? Για αυτο σκοτωσα ενα και μου γεμισε τον τοιχο με αιματα?
slygeo87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Εντάξει αφού κατάφερες και είδες αίμα στο τοίχο από κουνούπι, μπορεί να ήταν και το δικό του. =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.