Dimitris_aero Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Γειά σας! Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με την σύνδεση μου στο Ιντερνετ. Έχω ΟΤΕ και πριν από περίπου 2 μήνες έβαλα το πακέτο των 24 Mbps, αν και τώρα δουλεύει στα 8 Mbps(πριν είχα τα 2 Mbps). μετά από αυτό άρχισε ο χαμός! το ίντερνετ με πετάει πολύ συχνά έξω. ενώ σερφάρω κανονικά με το SNR να ειναι στα 10 ξαφνικά το SNR πέφτει στο 5-6 και εννοείται οτί με πετάει εξω. κάνω reset το modem και μετά φτιάχνει αλλά αυτό γίνεται ας πούμε κάθε 10 λεπτά. υπάρχου φορές που μπορεί το ΙΝτερνετ να είναι ΟΚ για αρκετές ώρες ή ακομά και μέρες και μετά υπάρχει περίπτωση να μην συντονίζει καν το ADSL. προχθές πέρνω στον ΟΤΕ και μου λένε ότι δεν εντοπίζουν κανένα πρόβλημα. να σημειώσω εδώ ότι πριν απόμ μισό μήνα είχαμε γενικότερο πρόβλημα με τα τηλέφωνα και το Ιντερνετ σε όλη την πολυκατοικία μας, και νομίζω και στην γειτονιά. π.χ. σήκωνα το τηλ. και άκουγα το τηλ. τον αποπάνω(συνακρόαση) και άκουγα απίστευτο θόρυβο στην γραμμή του τηλ. εννοείτε ότι τότε Ιντερνετ δεν είχαμε. ήρθε όμως τεχνικός του ΟΤΕ μετά από 3 μέρες και είπε ότι το έφτιαξε. τώρα το τηλ. δουλεύει κανονικά. Το Ιντερνετ συνεχίζει όμως να έχει προβλήματα, με πετάει κάθε 5 λεπτά έξω(δεν αντιμετωπίζει άλλος στην πολυκατοικία μου τέτοιο πρόβλημα τώρα) έχετε καμιά ιδέα ρε παιδιά για το τι μπορεί να είναι;; κοντεύω να τρελαθώ. Ο ΟΤΕ λέει οτι δεν εντοπίζει πρόβλημα αλλά εμένα κάθε πέντε λεπτά με πετάει.
skiabox Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Εγω που είχα σοβαρό πρόβλημα με την hol αγόρασα ένα belkin modem router και από τότε έχω πολύ σπάνιες πλέον αποσυνδέσεις(αφού έβαλα και το τελευταίο firmware). Οπότε πρώτη κίνηση για μένα είναι η αγορά ενός καλού router.
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 πρωτη κινηση ειναι να ερθει τεχνικος να δει τι γινεται.το να πεφτει το snr απο το 10 στο 6 δεν ειναι φυσιολογικο σημαδι.αλλιως βλεπω να σου κοβουν ταχυτητα για να ανεβει και αλλο το snr gia na εισαι πιο stable.το πιο stable σε αποσυνδεσεις ειναι το thomson για την ωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.