Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να μπω σε μερικές ιστοσελίδες

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι συνδρομητής της hol και μένω Ζωγράφου Αττικής.Δεν μπορώ να μπω σε μερικές ιστοσελίδες,πασίγνωστες θεωρώ, π.χ : ote.gr,zoo.gr,xe.gr,stixoi.gr.Αυτό συμβαίνει εδώ και κανά μήνα είτε με browser Opera είτε με IE8.Σε κουβέντα που είχα πιάσει με έναν γνωστό μου,είπε πως ίσως δεν έχει ενημερωθεί hol για τυχόν αλλαγή server των ιστοσελίδων αλλά δεν ήξερε και πολύ να μου το εξηγήσει καθώς το άκουσε κι αυτός από άλλον,χαλασμένο τηλέφωνο κοινώς.Έχει κάποιος καμμιά ιδέα επί του θέματος για το τι μπορεί να συμβαίνει;

ΥΓ :Antivirus έχω την free έκδοση του avast 5 με τρέχουσα έκδοση 5.1.889

Δημοσ.

Και είσαι ενα μήνα δίχως να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου; Και αν σου είπαν κάτι τέτοιο πως και δεν πήρες τηλέφωνο τον παροχό σου να τους ενημερώσεις για το πρόβλημα σου;

Τεσπα, θα σου έλεγα να κατεβάσεις το Μalwarebytes είναι free, κάντο update και βάλτο να κάνει scan...

Κάτι θα έχεις τσιμπήσει ίσως.... Δες και πες μας...

Δημοσ.

Άνοιξε ένα browser και βάλε τη διεύθυνση

http://212.54.215.185/

μπαίνει σε κάποια ιστοσελίδα; Αν ναι, σε ποια;

Επίσης άνοιξε ένα παράθυρο command

Start -> Run -> γράψε cmd και πάτα ENTER

στο μάυρο παράθυρο που θα ανοίξει γράψε

ping -n 3 www.xe.gr

και πάτα enter.

Μετά πες μας αν σου εμφανίζει κάποιο αριθμό ( τον 212.54.215.185 )

Δημοσ.

Βάλε 195.167.100.39 στην address bar και enter.

Αν δεν μπαίνει, δες στο C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts για περίεργα entries.

edit: Ή κάνε αυτό που λέει ο isay παραπάνω.

Δημοσ.

@alfas

οταν είναι malware/proxy οι χρήστες δεν μπορούν να μπουν σε σελίδες αντιμετώπισης ιων/προβλημάτων (windows updates, antivirus, κλπ) και δεν υπάρχει πρόβλημα με σελίδες οπως h XE. Και εμένα dns μου δείχνει.

@vforvendetta85

πριν βάλεις το malwarebytes κανε αυτα που σου ειπα. Μηνκάνεις εγκαταστάσεις τζάμπα

Δημοσ.

Άνοιξε ένα browser και βάλε τη διεύθυνση

http://212.54.215.185/

μπαίνει σε κάποια ιστοσελίδα; Αν ναι, σε ποια;

Επίσης άνοιξε ένα παράθυρο command

Start -> Run -> γράψε cmd και πάτα ENTER

στο μάυρο παράθυρο που θα ανοίξει γράψε

ping -n 3 www.xe.gr

και πάτα enter.

Μετά πες μας αν σου εμφανίζει κάποιο αριθμό ( τον 212.54.215.185 )

Δεν κάνει τίποτα,ούτε ψάχνει ούτε τίποτα,απλά μου λέει να περιμένω και μένει κολλημένη η πρόοδος στο 0%.Και στην εντολή που μου είπες να δώσω όντως βγάζει αυτόν τον αριθμό που μου είπες

Βάλε 195.167.100.39 στην address bar και enter.

Αν δεν μπαίνει, δες στο C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts για περίεργα entries.

edit: Ή κάνε αυτό που λέει ο isay παραπάνω.

Ούτε και στην διεύθυνση που μου έδωσες κάνει κάτι.Πρόοδος 0%.Και στα hosts προγράμματα πέραν των ήδη από την hp προεγκατεστημένα είναι Adobe reader 9.3,mtorrent kai Microsoft Word 2010 τα οποία τα έχω από οταν πήρα τον υπολογιστή,εδώ και κανά 9μηνο.Και torrents δεν χρησιμοποιώ πέραν 3 φορών,με τελευταία φορά πριν κανά 3ημερο.

Δημοσ.

Τι λειτουργικό έχεις; Ποια windows έχεις;

Ξέρεις να σκαλίσεις τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου, εκει που περνάμε την ip και τα dns;

Αν ΝΑΙ, γράψε μας αν παίρνει αυτόματα την IP και τα dns ή αν γράφει κάποια νούμερα

Δημοσ.

Τι λειτουργικό έχεις; Ποια windows έχεις;

Ξέρεις να σκαλίσεις τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου, εκει που περνάμε την ip και τα dns;

Αν ΝΑΙ, γράψε μας αν παίρνει αυτόματα την IP και τα dns ή αν γράφει κάποια νούμερα

Αυτό εννοείς;

Αυτό εννοείς;

Ξέχασα : windows 7 - 64 bit operating system english version

post-198205-0-04238600-1297005398_thumb.png

Δημοσ.

Δες το παρακάτω βιντεο. Δείχνει πως θα βρεις τα στοιχεία που σου ζήτησα ΚΑΙ επιπλέον πως να βάλεις custom DNS. Σε πρώτο βήμα ΜΗΝ βαλεις custom dns αλλά απλά πες μας τι ρυθμίσεις έχεις. Αν χρειαστεί (που το βλέπω πολύ πιθανό) αλλαγές, θα το δούμε σε επόμενο βήμα.

Στο παρακάτω βιντεο όλα οσα χρειάζεται να δεις είναι μεχρι το 1:14

http://www.youtube.com/watch?v=JYOWJfhzQko

Δημοσ.

Δες το παρακάτω βιντεο. Δείχνει πως θα βρεις τα στοιχεία που σου ζήτησα ΚΑΙ επιπλέον πως να βάλεις custom DNS. Σε πρώτο βήμα ΜΗΝ βαλεις custom dns αλλά απλά πες μας τι ρυθμίσεις έχεις. Αν χρειαστεί (που το βλέπω πολύ πιθανό) αλλαγές, θα το δούμε σε επόμενο βήμα.

Στο παρακάτω βιντεο όλα οσα χρειάζεται να δεις είναι μεχρι το 1:14

http://www.youtube.com/watch?v=JYOWJfhzQko

Αυτόματα είναι,και η IP address και ο DNS server.

Δημοσ.

Δες πάλι το video και βάλε τους google dns όπως τους έχει και ο τύπος στο βιντεο. Τα νούμερα τα γράφει στο βιντεο. Εσύ πάτα ΟΚ (αντι για cancel) κάνε επανεκκίνηση στον υπολογιστή και δοκίμασε πάλι στα sites που εχεις πρόβλημα. Πες μας τι γίνεται για να δουμε επόμενα βήματα.

Δημοσ.

Δες πάλι το video και βάλε τους google dns όπως τους έχει και ο τύπος στο βιντεο. Τα νούμερα τα γράφει στο βιντεο. Εσύ πάτα ΟΚ (αντι για cancel) κάνε επανεκκίνηση στον υπολογιστή και δοκίμασε πάλι στα sites που εχεις πρόβλημα. Πες μας τι γίνεται για να δουμε επόμενα βήματα.

Δεν έχει αλλάξει κάτι,πάλι δεν μπαίνει σε κάποια από τις ιστοσελίδες που ανέφερα.Να βάλω καρφωτή IP 192.168.2.1 και το κλασικό 255.255.255.0 subnet mask;

Δημοσ.

Λοιπον τωρα έχουμε δυο δρόμους.

1.Ένας είναι να κατεβάσεις ένα Linux live CD, να το κάψεις και να κάνεις boot απο εκεί. Με αυτό τον τρόπο θα δούμε αν είναι πρόβλημα windows ή παροχου.

2.Ο άλλος δρόμος είναι να κατεβάσεις το malwarebytes να το κάνεις update και να κάνεις έλεγχο και καθαρισμό.

Κάνε αυτό που σου είναι πιο εύκολο, αλλά να ξέρεις οτι αν δεν βρούμε λύση απο το 2 θα πας στο 1.

EDIT: Μην βάλεις τις ip που έγραψες

• 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικά τον πρόβλημα,το οποίο αποκαταστάθηκε, ήταν συνδυασμός παρόχου και router.Αφενός άλλαξε η hol το εύρος των ip της και προφανώς δεν πρόλαβαν να ενημερώσουν οι διαχειριστές τα site τους,αφετέρου για κάποιο λόγο το router δεν με άφηνε να 'μπω' σε κάποια site.έστω και ετεροχρονισμένα ευχαριστώ όλους όσους μπήκαν στον κόπο να με βοηθήσουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...