xlapatsas4000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Κανω σκι και ειμαι σχετικα καλος, θελω να αγορασω δικο μου εξοιπλισμο και σχετικα οικονομικο, τοσα χρονια νοικιαζα.Γνωριζεται καποια καλη μαρκα απο (μπατον,σκι,μποτες,φορμα ειδικη και μουφαν) ξερω οτι δεν θα μου βγουν και τζαμπα αλλα θελω κατι οικονομικο και καλο, κποιο ηλεκτρονικο καταστημα ? και εκτος ελλαδας....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Κανω σκι και ειμαι σχετικα καλος, θελω να αγορασω δικο μου εξοιπλισμο και σχετικα οικονομικο, τοσα χρονια νοικιαζα.Γνωριζεται καποια καλη μαρκα απο (μπατον,σκι,μποτες,φορμα ειδικη και μουφαν) ξερω οτι δεν θα μου βγουν και τζαμπα αλλα θελω κατι οικονομικο και καλο, κποιο ηλεκτρονικο καταστημα ? και εκτος ελλαδας.... Θα σου συνιστούσα κατάστημα όπου μπορείς να δεις από κοντά και να δοκιμάσεις τον βασικό εξοπλισμό που πρόκειται να αγοράσεις. Άλλο πράγμα να αγοράζεις ένα ωραίο ζευγάρι κάλτσες ή σαλοπέτες ή μπατόν - αυτό μπορείς να το κάνεις και από ηλεκτρονικό κατάστημα. Άλλο όμως να αγοράσεις μπότες και δέστρες και πέδιλα. Προσωπικές επιλογές: Από μπότες, τις οποίες θεωρώ τον ακρογωνιαίο λίθο ενός σκιέρ, έχω μία προτίμηση στις Nordica αλλά είναι τελείως προσωπικό θέμα και ζήτημα του τι σου πάει. Όχι στα χρώματα, στο πόδι. Έχω δοκιμάσει και Tecnica και Salomon αλλά δεν με βόλεψαν καθόλου. Για δέστρες έχω μια προτίμηση στο Rossignol και για πέδηλα προτιμώ Salomon, Rossignol. Όλα όσα γράφω όμως είναι τελείως προσωπικές επιλογές. Όσο για το κατάστημα, δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, αλλά η παρακάτω ιστορία είναι αληθινή. Πέρσι πήγα να πάρω νέες μπότες και ένας φίλος μου σύστησε το ski shop στο Μαρούσι, στο Εμπορικό Κέντρο "Αίθριο", στην Αγ. Κωνσταντίνου. Ο ιδιοκτήτης κάθισε μαζί μου δυόμιση ώρες για να δοκιμάσω μπότες που θα μου ταίριαζαν. Δοκίμασα τέσσερα ζευγάρια αλλά ήθελε να βεβαιωθεί ότι παίρνω κάτι που μου ταιριάζει και να μείνω ευχαριστημένος. Μου έκανε τρομερή εντύπωση η εξαιρετική αντιμετώπιση και ο επαγγελματισμός αυτού του ανθρώπου και το λέω ανοιχτά. Προσωπικά εκεί θα έστελνα όποιον με ρωτούσε και εκεί θα ξαναπάω όταν θελήσω να αγοράσω κάτι άλλο. Κάτι τελευταίο: καλύτερη εποχή για αγορά εξοπλισμού είναι η άνοιξη - τέλος σαιζόν και όλα φεύγουν με τρομερές εκπτώσεις.
xlapatsas4000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και εγω εχω μια προτιμηση στην salomon αλλα θα παω και εγω σε καταστημα εαν ειανι να δοκιμασω, οσο για την αγορα μεσα στην ανοιξη οντος εχεις δικιο θα μου βγουν ποιο οικονομικα τοτε, αλλα πανω κατω ποσα αξιζει να δωσω για μποτες,σκι,μπατον τα βασικα δηλαδη να ξερω τι παιζει απο τιμες μην με πιασουν και κοροιδο....
darkmmaster Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Η μπότα είναι όντως η πιο δύσκολη και σημαντικότερη επένδυση στο σκι το μισο νούμερο μεγαλύτερο παίζει ρόλο δεν θα μπορείς να εχεις σωστο ελενχο στο σκι... η άποψη μου ειναι: HEAD στον εξοπλισμό δεν παίζονται οι Αυστριακοι στο σκι σε ποιότητα και τεχνολογία... εγώ ψωνιζω στο parnas που ειναι στο δρόμο προς τον Παρνασσό πριν την Αράχωβα. Ειναι αντιπρωσοποι και γνωστες του ειδους. http://www.parnass.gr/
estenough Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνώ με τον paredwse οτι πρέπει να δοκιμάσεις αυτά που θα πάρεις, τουλάχιστον σε μπότες και ρουχισμό. Πολύ καλές μπότες είναι οι Dalbello τις οποίες χρησιμοποιώ την τελευταία 5ετία. Απο ρουχισμό έχω μια ιδιαίτερη προτίμιση στη north face. το βασικό μου μπουφάν είναι mammut, αλλά μου φαίνεται οτι δεν έχει την ποιότητα των north face που είχα παλιότερα. Εσωθερμικά (πολύ βασικό) τα x-bionic. Επίσης μην ξεχάσεις να πάρεις κράνος, γιατί η ασφάλεια μας πάει πρώτη. Απο πέδιλα τώρα υπάρχουν άπειρες επιλογές. το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι αφού καταλήξεις σε μπότες και τις αγοράσεις, να νοικιάσεις και αυτή τη σαιζόν κάποια ζευγάρια πέδιλα και να δεις ποια σου κάθονται καλύτερα με βάση το στυλ σκι που κάνεις και την άνοιξη αγοράζεις το καλύτερο σε αρκετά φθηνότερη τιμή. Μπατόν πάρε τα πιο φθηνά. Χαλάνε έυκολα και για εμένα δεν αξίζει να επενδύσεις λευτά πάνω τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα