newfather Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 http://www.inews.gr/85/Greek-tracker-greekddl-thegtnet-giati-ekleisan-meta-to-thegreekzcom.htm τι γνωμη έχετε? για τους uploaders που λένε λίγο μούφα μου φαίνεται
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Απολυτα αναμενομενο αλλα οχι βεβαια και επιθυμητο για εμας....Βεβαια καποια παραμενουν ανοιχτα ακομα τουλαχιστον.
JohnXarxas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 όλα αυτά είναι μέσα για την καταπολέμιση της πειρατείας, και καλά κάνουν! αλλά ούτε εμένα μου αρέσει αυτό!
kostastnt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Είναι τραγικό να ασχολούνται άτομα με τον χώρο που δεν έχουν ιδέα... Αναφέρομαι στο άρθρο που λέει ότι το thegreekz ήταν torrentάδικο.. Βέβαια όποιος δει και το Δελτίο Τύπου των μπλε παιδιών με τα φωσφοριζέ καταλαβαίνει ότι δεν έχουν ιδέα από αυτά.. Αναφέρουν ότι στο thegreekz υπήρχε μουσική ενώ δεν υπήρχε εδώ και 1 χρόνο.. Επίσης λένε για τσόντες που πάλι δεν υπήρχαν.. Μιλάω συγκεκριμένα για το thegreekz και όχι για το αδερφό site που έκλεισε μόνο του.. Το αστείο είναι ότι το μπλέ-άσπρο site που είναι και το μοναδικό καθαρό torrentάδικο δουλεύει κανονικά, με κάποιες αλλαγές βέβαια για να προστατευτούν...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Είναι τραγικό να ασχολούνται άτομα με τον χώρο που δεν έχουν ιδέα... Αναφέρομαι στο άρθρο που λέει ότι το thegreekz ήταν torrentάδικο.. Βέβαια όποιος δει και το Δελτίο Τύπου των μπλε παιδιών με τα φωσφοριζέ καταλαβαίνει ότι δεν έχουν ιδέα από αυτά.. Αναφέρουν ότι στο thegreekz υπήρχε μουσική ενώ δεν υπήρχε εδώ και 1 χρόνο.. Επίσης λένε για τσόντες που πάλι δεν υπήρχαν.. Μιλάω συγκεκριμένα για το thegreekz και όχι για το αδερφό site που έκλεισε μόνο του.. Το αστείο είναι ότι το μπλέ-άσπρο site που είναι και το μοναδικό καθαρό torrentάδικο δουλεύει κανονικά, με κάποιες αλλαγές βέβαια για να προστατευτούν... Κανεις μεγα λαθος. Μια χαρα υπηρχαν για τους vib members. Για το οτι δεν ηταν τορενταδικο συμφωνω απολυτα. Το μπλε ασπρο με τους περιορισμους που εβαλε ειναι αστα να πανε.
kostastnt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Τα vip members άλλο.. Αν έχουν αναφέρει στην δικογραφία αυτή την κατηγορία, θα έπρεπε και τα ίδια τα vip members να πάνε μέσα επειδή έδωσαν χρήμα..
tsi.mitsakos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Είναι τραγικό να ασχολούνται άτομα με τον χώρο που δεν έχουν ιδέα... Αναφέρομαι στο άρθρο που λέει ότι το thegreekz ήταν torrentάδικο.. Βέβαια όποιος δει και το Δελτίο Τύπου των μπλε παιδιών με τα φωσφοριζέ καταλαβαίνει ότι δεν έχουν ιδέα από αυτά.. Αναφέρουν ότι στο thegreekz υπήρχε μουσική ενώ δεν υπήρχε εδώ και 1 χρόνο.. Επίσης λένε για τσόντες που πάλι δεν υπήρχαν.. Μιλάω συγκεκριμένα για το thegreekz και όχι για το αδερφό site που έκλεισε μόνο του.. Το αστείο είναι ότι το μπλέ-άσπρο site που είναι και το μοναδικό καθαρό torrentάδικο δουλεύει κανονικά, με κάποιες αλλαγές βέβαια για να προστατευτούν... και το greekddl ειναι με rapidshare και οχι με torrent
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Τα vip members άλλο.. Αν έχουν αναφέρει στην δικογραφία αυτή την κατηγορία, θα έπρεπε και τα ίδια τα vip members να πάνε μέσα επειδή έδωσαν χρήμα.. θα μου φερνετε τσιγαρα παιδια ???? :cry:
newfather Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 θα μου φερνετε τσιγαρα παιδια ???? :cry: να βαλουν πρωτα τα λαμόγια που τα "εφαγαν" ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 να βαλουν πρωτα τα λαμόγια που τα "εφαγαν" ... Η εκφραση " τα εφαγαν" εχει αντικατασταθει απο το "μαζι τα φαγαμε" φιλε μου !!!
JohnXarxas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Η εκφραση " τα εφαγαν" εχει αντικατασταθει απο το "μαζι τα φαγαμε" φιλε μου !!! off topic λίγο δείτε την δεύτερη αττάκατης χρονιάς http://leftayparxoun.gr/
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος off topic λίγο δείτε την δεύτερη αττάκατης χρονιάς http://leftayparxoun.gr/ Καλα...Αυτος αγορασε domain για να βαλει ενα σποτακι ολο ολο ????
Maldino Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κλεισανε και το greekddl γ@μω... Πανω που αρχισα να βλεπω κατι σηριαλ ... -.-
adi32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Παει και το Ελληναδικο Τα εχουν κλεισει ολα τελικα ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Παει και το Ελληναδικο Τα εχουν κλεισει ολα τελικα ? Μαλιστα...Ηταν το μονο μαζι με το thegreekz που δεν καταλαβαιναν τιποτα οταν εκλεισε το gamato. παπαλα !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.