sraros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Εχω εναν υπολογιστη με Γερμανικα ΧΡ και προσπαθω να προσθεσω τα Ελληνικα απο το Regional Settings χωρις ομως αποτελεσμα καθως πηγενωντας στην 2η καρτελα στις λεπτομερειες και πατωντας add μου εμφανιζει ολες τις γλωσσες εκτος απο τα Ελληνικα!! Συγκρινα με αλλο υπολογιστη με Γερμανικα XP παλι και σ εκεινον τα ειχε κανονικα τα Ελληνικα στη λιστα για να τα προσθεσεις. Υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξω χωρις να κανω καινουρια εγκατασταση; Δοκιμασα με το Microsoft Keyboard Layout Creator 1.4 αλλα buggaroun τα scancodes με το γερμανικο πληκτρολογιο. Οποια βοηθεια η καποιος που να ειχε αντιστοιχο προβλημα αν μπορουσε να βοηθησει γιατι εχω πραγματικα απελπιστει εχω ψαξει παρα πολλα στο νετ και δεν βρισκω λυση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Για να τα αλλαξεις σε ελληνικα πρπει να υπαρχουν εγκατεστημενα.Αφου δεν σου εμφανιζοντε εκει που λες μαλλον χλωμο.Μπορεις να προσθεσεις ομως το ελληνικο language pack.
sraros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μάλλον δεν έγινα σαφής. Δεν θέλω να αλλάξω τη γλώσσα στο περιβάλλον των XP, αλλά να μπορώ να γράφω στα Ελληνικά. Δεν υπάρχουν εγκατεστημένα όπως θα πρεπε μέσα στο σύστημα. Δοκίμασα πάντως την πρόταση για το ProjectServer2003 μήπως και μαζί με αυτά διορθώσει και το δικό μου πρόβλημα, αλλά όταν πήγα να περάσω το Ελληνικό ΜUI μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται από το σύστημα αυτή η γλώσσα. Βρήκα πάντως τις Ελληνικές βιβλιοθήκες (kbdgkl.dll ktl) τις έβαλα στο system32 αλλά δεν τις αναγνωρίζει.
GCMH Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Χωρίς να ξέρω εάν βοηθήσει... Τα προαναφερθέντα dll τα έριξες απλά στον System32; Αν ναι, τότε χρειάζεται να τρέξεις και την εντολή regsvr32 για κάθε dll ώστε να τα βλέπει το σύστημα... Κοίτα δω...
sraros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Σωστός GCMH και πάλι όμως δεν μου τα εμφανίζει στη λίστα :/ Ηλίθια Windows. Τελικά τα έκανα πατέντα από Regedit στο Hkey_Local_machine\System\ControlSet001\Control\Keyboard Layouts πήρα το key για τα Φιλανδικά (τυχαία) και έβαλα στη θέση του Layout file to ελληνικό dll με layout name Greek. Οπότε τώρα στη λίστα μου εμφανίζει όταν επιλέγω να προσθέσω τα Φιλανδικά και ένα layout Greek και μπορώ και γράφω κανονικά. Κάτω γράφει FI η μπάρα. Οπότε το μόνο πρόβλημα τώρα είναι στο Word η διόρθωση μπερδεύεται. Για προσωρινή λύση κάτι κάνει ελπίζω αργότερα να μπορέσω να το βάλω σωστά. Σας ευχαριστώ πάντως όλους.
GCMH Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Χα! ταρζανιές... το αγαπημένο μου άθλημα! Για κοίτα ένα κλειδί πάνω... στο Hkey_Local_machine\System\ControlSet001\Control\Keyboard Layout χωρίς το s, έχει τους κωδικούς για κάθε γλώσσα. Πάρε το φινλανδικό, κάνε ένα αντίγραφο και βάλε το σωστό κωδικό... ή επανέφερε το φινλανδικό, δες το δικό μου κλειδί πως είναι και δημιούργησε ένα νέο σαν αυτό... (αντιγραφή-επικόλληση σε ένα αρχείο κάτι.txt, μετονομασία σε reg και Merge) >Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Keyboard Layouts\00010408] "Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5048" "Layout File"="KBDHE220.DLL" "Layout Id"="0016" "Layout Text"="Greek (220)"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.