Προς το περιεχόμενο

Corsair A70 σε ΑΜ3

ChRis6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Θελω να βαλω την corsair Α70 στο pc για τον 955.Για κουτι εχω το coolermaster gladiator....Το προβλημα μου ειναι οτι δεν χωραει να βαλω στην ψυχτρα και το δευτερο ανεμηστηρακι , επειδη στο πανω μερος του κουτιου υπαρχει ο στοκ ανεμηστηρας.Αν βαλω πανω στην ψυχτρα μονο το ενα ανεμηστηρακι , θα εχω καποιο σοβαρο προβλημα με θερμοκρασιες ;

Η εν λογω ψυχτρα: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Corsair-CPU-Cooler-Air-Series-A70-Intel-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm

Ευχαριστω

Δημοσ.

Σε φιλο την ειδα με Εναν Ανεμηστηρα με θερμοκρασια 25c-θερμοκρασια δωματιου 20c.

Παρα πολυ καλη καλοκαιρι θα την βαλω και εγω !

Δημοσ.

Ναι . Θα δεις μεγαλη διαφορα. Κανε CpuStress με αυτην που εχεις τωρα απανω για να ξερεις τι διαφορα θα εχεις με την A70.

Δημοσ.

Λοιπον εβαλα μονο το ενα ανεμηστηρακι και οι θερμοκρασιες ειναι πολυ καλες μπορω να πω.Με την στοκ ο επεξεργαστης επιανε γυρω στους 30 - 35 βαθμους σε idle, ενω τωρα με λειτουργει στους 26.Με το intel burn test στο max και 4 επαναληψεις εφτασε μεγιστη θερμοκρασια 45c :-D :-D :-D

Οποτε φανταζομαι οτι αν μπορουσα να βαλω και το δευτερο ανεμηστηρακι, η θερμοκρασια θα επεφτε λιγο ακομα ^_^

Να σας πω επισης οτι πριν τη βαλω,ειχα και παρατραγουδα....Φαινεται οτι αυτος που ειχε βαλει την παστα στον επεξεργαστη για την στοκ, νομιζε οτι ειναι ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΑ του κιλου και οταν την εβγαλα πηρε μαζι της και τον 955 που ειχε κολλησει πανω της :mad:

Δημοσ.

Σε φιλο την ειδα με Εναν Ανεμηστηρα με θερμοκρασια 25c-θερμοκρασια δωματιου 20c.

Παρα πολυ καλη καλοκαιρι θα την βαλω και εγω !

Φιλική συμβουλή, πάρ'την τώρα γιατί το καλοκαίρι τη βλέπω να πιάνει πάλι τα 60€...

Λοιπον εβαλα μονο το ενα ανεμηστηρακι και οι θερμοκρασιες ειναι πολυ καλες μπορω να πω.Με την στοκ ο επεξεργαστης επιανε γυρω στους 30 - 35 βαθμους σε idle, ενω τωρα με λειτουργει στους 26.Με το intel burn test στο max και 4 επαναληψεις εφτασε μεγιστη θερμοκρασια 45c :-D :-D :-D

Οποτε φανταζομαι οτι αν μπορουσα να βαλω και το δευτερο ανεμηστηρακι, η θερμοκρασια θα επεφτε λιγο ακομα ^_^

Να σας πω επισης οτι πριν τη βαλω,ειχα και παρατραγουδα....Φαινεται οτι αυτος που ειχε βαλει την παστα στον επεξεργαστη για την στοκ, νομιζε οτι ειναι ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΑ του κιλου και οταν την εβγαλα πηρε μαζι της και τον 955 που ειχε κολλησει πανω της :mad:

Αλήθεια από θόρυβο πώς τα πάει?

Διάβασα πως οι ανεμιστήρες λειτουργούν στις 1600 ή 2000 σ.α.λ., οπότε ενδέχεται να κάνουν λίγο θόρυβο. Ισχύει ?

όταν βάλεις και τον 2ο , παρατήρησε τη διαφορά στον θόρυβο και πές μας :-)

Δημοσ.

Αλήθεια από θόρυβο πώς τα πάει?

Διάβασα πως οι ανεμιστήρες λειτουργούν στις 1600 ή 2000 σ.α.λ., οπότε ενδέχεται να κάνουν λίγο θόρυβο. Ισχύει ?

όταν βάλεις και τον 2ο , παρατήρησε τη διαφορά στον θόρυβο και πές μας :-)

Τα επιδεδα θορυβου ειναι περιπου οπως η στοκ σε idle και λιγο παρακατω , με τη ΜΟΝΗ διαφορα οτι ακομα και σε φουλ λοουντ ο θορυβος παραμενει ιδιος.Τον δευτερο ανεμηστηρα δεν μπορω να τον βαλω δυστυχως γιατι στο πανω μερος του κουτιου εχω αλλον και δεν χωραει :cry:

Δημοσ.

Στο ειπα...Εγω θα την βαλω στον i7-950 μου το καλοκαιρι ομως..τωρα ασχολουμαι με το Galaxy S :rolleyes:

Δημοσ.

Τα επιδεδα θορυβου ειναι περιπου οπως η στοκ σε idle και λιγο παρακατω , με τη ΜΟΝΗ διαφορα οτι ακομα και σε φουλ λοουντ ο θορυβος παραμενει ιδιος.Τον δευτερο ανεμηστηρα δεν μπορω να τον βαλω δυστυχως γιατι στο πανω μερος του κουτιου εχω αλλον και δεν χωραει :cry:

Κεκτημένη ταχύτητα και δε διάβασα όλο το 1ο post :fear:

Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να γράψεις πιο ενθαρρυντικά λόγια για τον θόρυβο....

Δημοσ.

Στο ειπα...Εγω θα την βαλω στον i7-950 μου το καλοκαιρι ομως..τωρα ασχολουμαι με το Galaxy S :rolleyes:

Ναι ειχες δικιο απο την αρχη.Ευχαριστω για το χρονο σου :)

Κεκτημένη ταχύτητα και δε διάβασα όλο το 1ο post :fear:

Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να γράψεις πιο ενθαρρυντικά λόγια για τον θόρυβο....

Ναι και εγω περιμενα να ειναι καλυτερα, αλλα δεν εχει μεγαλη διαφορα στα αυτια μου.. :fear:

Δημοσ.

Ναι ειχες δικιο απο την αρχη.Ευχαριστω για το χρονο σου :)

Ναι και εγω περιμενα να ειναι καλυτερα, αλλα δεν εχει μεγαλη διαφορα στα αυτια μου.. :fear:

Tον χρησιμοποίησες τον αντάπτορα που ρίχνει τις στροφές στις 1600rpm ή το δουλεύεις το fan full στροφές 2000rpm?

Την έχω αγοράσει και εγώ πρόσφατα λόγω εξαιρετικής τιμής αλλά ακόμα δεν έχω βρεί χρόνο να την βάλω στο 2ο pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...