Προς το περιεχόμενο

Corsair A70 σε ΑΜ3

ChRis6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Chris6 την έβαλα την Α70 χτές πάνω σε μηχάνημα με i5 750 να κοιτάει όπως στο βίντεο και δουλεύει άψογα μέσα σε ένα HAF 922. Κάντο και συ και θα μπορέσεις να βάλεις και τους 2 ανεμιστήρες.

Όσο για τις στροφές, ναι δουλεύουν μόνιμα στις 2000 στροφές αλλά δεν κάνουν ιδιαίτερο θόρυβο! Φοβερή ψύκτρα για τα 36 ευρώ!!

http://www.youtube.com/watch?v=DWWoTgTpmkI

Δημοσ.

Chris6 την έβαλα την Α70 χτές πάνω σε μηχάνημα με i5 750 να κοιτάει όπως στο βίντεο και δουλεύει άψογα μέσα σε ένα HAF 922. Κάντο και συ και θα μπορέσεις να βάλεις και τους 2 ανεμιστήρες.

Μήπως υπάρχει περιορισμός λόγω AMD ?

Δημοσ.

Όσο για τις στροφές, ναι δουλεύουν μόνιμα στις 2000 στροφές αλλά δεν κάνουν ιδιαίτερο θόρυβο! Φοβερή ψύκτρα για τα 36 ευρώ!!

Oποιαδήποτε ψήκτρα με δύο 120άρηδες στις 2000 σαλ είναι φοβερή... B) Αν κρίνω με βάση τους άλλους 120άρηδες που χρησιμοποιεί η Corsair (δλδ στις Η50/Η70 που γνωρίζω, αυτοί είναι οι ίδιοι με της Η70, όπως και ο 7βολτος αντάπτορας), έναν α' θορυβάκο :rolleyes: πρέπει να τον έχουν. Άρα, όλα καταλήγουν στο πόσο ανεκτικός ή όχι είναι κάποιος στο θόρυβο.

Μεγείες τέλος πάντων και καλοδούλευτη!

Δημοσ.

Tον χρησιμοποίησες τον αντάπτορα που ρίχνει τις στροφές στις 1600rpm ή το δουλεύεις το fan full στροφές 2000rpm?

Την έχω αγοράσει και εγώ πρόσφατα λόγω εξαιρετικής τιμής αλλά ακόμα δεν έχω βρεί χρόνο να την βάλω στο 2ο pc.

Οχι, το καλωδιο που ριχνει τις στροφες δεν το εχω βαλει.Θα το δοκιμασω και στις 1600 και θα σου πω.Παντως δεν εχω εντυπωσιαστει με τα επιπεδα θορυβου μεχρι τωρα...

Ετσι μπαινει μονο στους Intel.Στα socket της AMD μπαινει καθετα :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...