kosgreece Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδια,ειχα ενα προβλημα την προηγουμενη εβδομαδα που με ειχε φερει σε αδιεξοδο αλλα τελικα δικαιωθηκα πανηγυρικα ημερα σαββατο,το προβλημα μου ηταν το εξης Ο υπολογιστης μου εχει πλεον τα εξης χαρακτηριστηκα Case:Midi tower Matherboard:Asus maximus extreme Cpu:Q6600 Quad Core + Cooler Scythe Yasya 2 Fans Overclocking 3.61Ghz Ddr:ddr3 1600 2χ2Gb 4Gb exceleram E30110A + KINGSTON KHX1600C9AD3B1K2 2x2Gb Συνολο 8Gb Vga:XFX Gtx 280 1Gb Ram DDR3 Hdd:CORSAIR CSSD-F60GB2-BRKT SSD 60GB FORCE SERIES Τροφοδοτικο:Cooler Master GX 750Watt Αγορασα ενα τροφοδοτικο της corsair 650Watt χρωμα κιτρινο απο αγγελια στην τιμη 70ευρω,δουλευε δυο χρονια σε εναν υπολογιστη και ειχε ακομα εγγυηση 3 χρονια οπου ο πωλητης που ηταν κοπελα μου εδωσε την αποδειξη για καλη μου τυχη,το κουμπωσα επανω γιατι αγορασα μεταχειρισμενη μια xfx gtx280 90ευρω απο εναν φιλο μια απιστευτη για μενα καρτα που με καλυπτει σε ολα τα οποια κανω αλλα απο ρευμα τραβαει πολλα δηλαδη ενα ωχταπυνο και ενα εξαπυνο pci-express βυσμα... Ολα κυλουσαν ομαλα οσπου μια μερα σε διαστημα μιας εβδομαδας που πηγα να παιξω ενα παιχνιδι το metro2033 με το που ανοιγε εκλεινε ο υπολογιστης και ανοιγε ξανα,απο εκεινη την ημερα ξεκινησε και ο γολγοθας μου οπου εβγαζα μνημες μπας και φταινε εκεινες μεχρι και καρτες γραφικων και πολλα αλλα,ηξερα ομως πως φταιει το τροφοδοτικο γιατι κατι με ετρωγε για ρευμα το θεμα,αλλοι μου λεγανε η μητρικη αλλα εγω δεν μπορουσα να δωκιμασω αλλη μιας και δεν ειχα το χρονο να το κανω περα απο τα υπολοιπα περιφερειακα και τους πυκνωτες αν ειναι σκασμενοι... Αποφασισα να παω στο πλαισιο μεταμορφωσεις να δοκιμασουν το τροφοδοτικο να δω αν εχει προβλημα αυτο,πηγα και το πηραν μια χαρα και μου ειπαν θα με παρουν τηλ,καποια στιγμη κατα της 7 το απογευμα παρασκευης με πηραν τηλ και μου ειπαν πως το τροφοδοτικο ειναι μια χαρα και δεν εχει προβλημα,τους ειπα σε τι καρτα γραφικων το δουλευουν και ο τεχνικος μου ειπε μια ati 4870 με 2 εξαπυνα,καπου σοκαριστικα και γυρναγανε ολα στο μυαλο μου οτι κατι αλλο φταιει και την εχω βαψει,πηγα το σαββατο και μαζι με τον τεχνικο ειδα πως δουλευε κανονικα το τροφοδοτικο σε 3dmark αλλα παρατηρησα πως η αναλυση που ειχε βαλει ηταν 1024 και οχι 1920 χ 1080 που εχω εγω στον δικο μου και τον παρακαλεσα να βαλει μια αλλη οθονη μεγαλυτερη αλλα αρνηθηκε εκεινος και μου ελεγε οτι αν δουλευει εδω δουλευει και σε μεγαλυτερη,γιναμε μπουρδελο μεσα στο καταστημα και τελικα εφερε μια lcd 22 να δοκιμασει σε αυτην την αναλυση οπου ξεκινησε μια χαρα και μετα απο 15 δευτερολεπτα εκλεισε ο υπολογιστης οπως εκανε εμενα,ενιωσα τρελα ομορφα και ρομπα αυτος και οι συναδερφοι του αλλα εγω ταλαιπωριμενος πολυ... Μετα απο αναμονης μου να μου το αλλαξουν μου εδωσαν μεγαλυτερο 750watt της cooler master για την ταλαιπωρια που τραβηξα και χωρις καποια διαφορα απο εμενα... Παιδια καποια στιγμη ηρθα σε απογνωση γιατι δεν ηξερα τι φταιει αλλα ειμαι και τυχερος που τον πιεσα να βαλει μεγαλυτερη οθονη να κανει δοκιμη γιατι αν δεν το εκανα τωρα δεν θα ηξερα ακομα τι φταιει... Συγνωμη αν εγινα κουραστικος
prigipa_m Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Τι σου πε ο τεχνικός όταν είδε το πρόβλημα....?
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίο post. Δεν αλλάζεις και τον τίτλο σε κάτι πιο σωστό απ' τη στιγμή που έλυσες το πρόβλημά σου και απλά αναφέρεις το «γολγοθά» σου;
kosgreece Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μιλησε καθολου για την ανοησια που μου ειπε ποιο πριν παρα μου ειπε πηγαιντε σας παρακαλω απ'εξω και περιμενετε να σας φερω ενα καινουργιο οπου ειδα μετα πως μου εδωσε και μεγαλυτερο χαρηκα αρκετα και κυριως η ταλαιπωρια μου ειχε ενα τελος ευχαριστω μπορω να πω για μενα,δεν μπορω να καταλαβω ομως τοσοι υπολογιστες περνανε εκει μεσα απο τα χερια τους δεν εχουν βιωσει κατι παρομοιο...?,και σαν τεχνικοι πρεπει να ξερουν κατι παραπανω τι να πω
prigipa_m Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Πιστεύω πως πλέον θα κοιτάνε μεγαλύτερες αναλύσεις διότι ελάχιστοι χρησιμοποιούν ανάλυση 1024 πλέον...
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ειλικρινά, τι απαιτήσεις έχετε από αυτούς;
kosgreece Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Συνφωνω απολυτως ειναι απιστευτο αυτο μονο και μονο σαν σκεψη να εφευγα ετσι και να ειναι το προβλημα το τροφοδοτικο και εγω να ταλαιπωριεμαι στο να φταιει κατι αλλο... (Πως κανω αλλαγη θεματος δεν γνωριζω μονο στο κειμενο μπορω να επεμυω να αλλαξω κατι το θεμα πως το αλλαζω,εχεις δικιο φιλε μου)
prigipa_m Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ειλικρινά, τι απαιτήσεις έχετε από αυτούς; Εγώ καμμία..!!! Αλλά είναι απόλυτοι τις περισσότερες φορές και ξεχνάνε πως είναι άνθρωποι....
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δίκιο έχεις εν μέρει, αλλά για σκέψου να ήταν μέσα στην αμφιβολία, τι θα έλεγε ο πελάτης;
kosgreece Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εχουν δικιο και αυτοι αλλα και εμεις σαν πελατες που τους προτιμησαμε σαν καταστημα,εγω ειδα περιπου 8 υπολογιστες να ειναι στυμενοι για τετοιου ειδους θεματα αλλα δεν ειδα καποιον απαιτιτικο υπολογιστη ο οποιος να εχει καλα πραγματα επανω και να δοκιμαζουν τετοιες περιπτωσεις οπως η δικια μου,να φανταστητε ο σιγκεκριμενος υπολογιστης ειχε τροφοδοτικο 600Watt γιατι το ειχε διπλα και εβαλε το δικο μου,αν εγω ειχα 2 gtx580 και τροφοδοτικο 1000Watt εκει παλι θα εκανε την δοκιμη...? Το παληκαρι ηταν ευγενεστατο αλλα και εγω σαν πελατης θελω να καλυψω την αναγκη μου γιατι ταλαιπωριεμαι οποτε πρεπει κατι να γινει,δηλαδη δεν πρεπει να τους εχουμε καθολου εμπυστοσυνη σε μερικα...?
probe Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Τους είχες περιγράψει το πρόβλημά σου; Το κακό με κάποιους είναι ότι δεν δίνουν σημασία στα συμπτώματα και περνάνε κατευθείαν στον έλεγχο που όπως είδες σε ένα τέτοιο είδους πρόβλημα μπορεί να ξεγελάσει αν δεν γίνει σωστά. Γι αυτό το λόγο εσύ το έπιασες το ζήτημα ενώ αυτοί γίναν ρόμπες. Καλό είναι πάντως εφόσον είναι εφικτό να πηγαίνουμε ολόκληρο τον υπολογιστή για έλεγχο. Βέβαια έχει και τα μειονεκτήματά του αυτό αν δεν πέσεις σε ευσυνήδειτους. Μπορεί να φας χοντρή κοροιδία.
kosgreece Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου στην αρχη του πηγα ολον τον υπολογιστη αλλα μου ειπε οτι θα υπαρχει χρεωση αν τον παραλλαβει και του ζητησα ενα κατσαβιδι να βγαλω το τροφοδοτικο εγω και δεν μου εδεινε οπου πηγα σε ενα μαγαζι και βρηκα και το εβγαλα μονος μου γι'αυτο και πηγα μονο αυτο,δεν χρειαζοταν να το εγραφα αλλα μιας και ρωτησες αυτο εγινε την παρασκευη,γιατι να μου παρουν ολον τον υπολογιστη και να με χρεωσουν...?
filip123go Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Κάτι τέτοια κάνουν κ μετά απορούν γιατί χάνουν πελάτες...!! Καλό θα είναι να ρωτάς και εδώ για οποιοδήποτε πρόβλημα...! Αναμφίβολα εδώ μέσα υπάρχουν τεχνικοί που είναι χίλιες φορές καλύτεροι απο μερικούς εκεί έξω και γουστάρουν τους υπολογιστές όσο δεν πάει...! Δεν το κάνουν ούτε από αγγαρεία ούτε επειδή είναι "δουλειά τους"..!
kosgreece Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Χαιρομαι που το ακουω αυτο φιλε μου και οτι απορια εχω θα την λεω εδω μεσα ευχαριστω πολυ γιατι πραγματικα δεν νοιωθω ασφαλεις με τους τεχνικους του πλαισιου...
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Απλά να πούμε ότι δεν είναι μόνο του Πλαισίου οι τεχνικοί (κάποιοι, όχι όλοι) που δε γνωρίζουν και πολλά, αλλά το φαινόμενο είναι γενικότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.