filip123go Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Απλά να πούμε ότι δεν είναι μόνο του Πλαισίου οι τεχνικοί (κάποιοι, όχι όλοι) που δε γνωρίζουν και πολλά, αλλά το φαινόμενο είναι γενικότερο. ΙΣΧΎΕΙ..!! Σε όσα μαγαζιά έχω πάει, ελάχιστοι είναι αυτοί που ξέρουν κάτι παραπάνω απ το να κάνουν format..!! Εγώ πλέον δεν εμπιστεύομαι κανέναν έξω...! Ότι χρειάζομαι ρωτάω εδώ...!
rafail1994 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αυτοί που κάνουν την διάφορα είναι πολύ λίγη στο πλαίσιο όπως και σε αλλά μεγάλα καταστήματα δεν παίρνουν άτομα με παραπάνω γνώσης για να μην δίνουν μεγάλους μισθούς .
filip123go Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αυτοί που κάνουν την διάφορα είναι πολύ λίγη στο πλαίσιο όπως και σε αλλά μεγάλα καταστήματα δεν παίρνουν άτομα με παραπάνω γνώσης για να μην δίνουν μεγάλους μισθούς . Και με ποιο κριτήριο την μετράνε την γνώση που έχει κάποιος πάνω στους υπολογιστές...? Με το πτυχίο...? Αν ναι, τότε χαιρετίσματα...! :eek:
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ποιο πτυχίο; Άμα θες δουλειά στο (κάθε) Πλαίσιο, πήγαινε σαν άσχετος και απόφοιτος Γυμνασίου. Όσο περισσότερα ξέρεις τόσο χειρότερα :Ρ
filip123go Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Τόσο χάλια ρε παιδιά... :/ :/ :/ Και δηλαδή συγνώμη, εμείς που αγαπάμε τους υπολογιστές και γουστάρουμε την όλη επιστήμη της πληροφορικής που θα βρούμε δουλειά....?
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εντάξει, ήμουν κάπως υπερβολικός, αλλά σε γενικές γραμμές η αλήθεια δεν απέχει και πολύ. Σαν τεχνικοί πάντως, λίγο (έως πολύ) δύσκολο. Αν συνδυάσεις και τίποτ' άλλο, κάτι μπορεί να γίνει.
kosgreece Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι σιγουρο πως τα παιδια που δουλευουν στο πλαισιο δεν φταινε και η εμπειρια τους πιστευω ειναι η καθημερινοτητα τους και αυτο το πιστευω οπως και με την περιπτωση μου που ο τεχνικος καταλαβε πλεον πως δεν ισχυει οτι η αναλυση 1024 ειναι το στανταρ να τεσταρεις ενα μηχανημα,φταιει το πλαισιο το ιδιο που προσλαβανει παιδια που δεν εχουν απαραιτητες γνωσεις και τα βαζουν κατευθειαν στην παραγωγη και δεν τα εκπεδαιυουν γιατι δεν πιστευω να μην υπαρχει μια μεριδα ανθρωπων μεσα στην εταιρια που ειναι γατες σε ολα απλα εχουν πιασει ποστα ποιο χαλαρα πιστευω
prigipa_m Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ποιο πτυχίο; Άμα θες δουλειά στο (κάθε) Πλαίσιο, πήγαινε σαν άσχετος και απόφοιτος Γυμνασίου. Όσο περισσότερα ξέρεις τόσο χειρότερα :Ρ Δεν νομίζω να ισχυει αυτο στους τεχνικούς αλλα στους πωλητες.....
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Καλά, για τους πωλητές ισχύει σίγουρα, αλλά απ' τους τεχνικούς τι θα ζητήσουν; Και πόσα δίνουν;
probe Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εντάξει προτιμούν κάποιον που δεν έχει πτυχίο ανώτατου ιδρύματος γιατί θα του δίνουν λιγότερα. Πάντως η αξία ενός πτυχίου στη συγκεκριμένη δουλειά (service) είναι μηδέν. Σε κανένα πανεπιστήμιο, ίδρυμα δεν διδάσκονται αυτά, είναι καθαρά θέμα ενασχόλησης, εμπειρίας και πάνω από όλα να γουστάρεις αυτό που κάνεις να ενημερώνεσαι και να ψάχνεσαι συνέχεια. Τα παιδιά αυτά χωρίς να αποτελεί αυτό δικαιολογία είναι άτομα που πάνε να βγάλουν ένα μικρό μεροκάματο και είναι και αναγκασμένοι λόγω φόρτου πολλές φορές να ξεπετάνε τη δουλειά με τα γνωστά επακόλουθα. Για νάχεις ένα καλό τεχνικό πρέπει να τον πληρώσεις και δυστυχώς τα μεγάλα καταστήματα βλέπουν λογιστικά μόνο το θέμα και προσλαμβάνουν αυτούς που προσλαμβάνουν.
Sarandis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 εγω παλι πιστευω πως και να δουλεψει στο πλαισιο (και καθε πλαισιο) ατομο που να ξερει τα παντα, θα το αναγκασουν να ακολουθει καποιο στανταρ script για βλαβοληψεια. πχ, αν πας χαλασμενες ram ποιος θα τρεξει memtest 3 ωρες;
filip123go Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 εγω παλι πιστευω πως και να δουλεψει στο πλαισιο (και καθε πλαισιο) ατομο που να ξερει τα παντα, θα το αναγκασουν να ακολουθει καποιο στανταρ script για βλαβοληψεια. πχ, αν πας χαλασμενες ram ποιος θα τρεξει memtest 3 ωρες; Όποιος τεχνικός σέβεται τον εαυτό του..! Και όχι 3, 5 ώρες θα το βάλεις να τρέχει για να είσαι κ σίγουρος...
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Νταξ, πλάκα πλάκα κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό όταν σε περιμένουν στοίβες με πύργους και ο πελάτης το θέλει έτοιμο το συντομότερο δυνατόν. Ξεπετάς και τελειώνει η υπόθεση. Σε κάποιες περιπτώσεις θα πιάσει, σε κάποιες άλλες τρέχουμε και δε φτάνουμε.
rafail1994 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 εγω παλι πιστευω πως και να δουλεψει στο πλαισιο (και καθε πλαισιο) ατομο που να ξερει τα παντα, θα το αναγκασουν να ακολουθει καποιο στανταρ script για βλαβοληψεια. πχ, αν πας χαλασμενες ram ποιος θα τρεξει memtest 3 ωρες; Το καλοκαίρι δούλεψα σε ένα κατάστημα υπολογιστών που έκανε servise υπολογιστές από εταιρίες όσα pc είχαν προβλήματα με μνήμες το κάθε dimm ξεχωριστά σε διαφορετικα slot έτρεχα memtest για μια μέρα για να βεβαιωθώ ότι σίγουρα ότι δεν φταίνε αυτές. Και μου είχε τύχη να βγάλει πρόβλημα την επομένη μέρα το πρωί που πήγα κατεβατά error που στης πρώτες δυο με τρεις ώρες δεν είχε βγάλει.
Sarandis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Το καλοκαίρι δούλεψα σε ένα κατάστημα υπολογιστών που έκανε servise υπολογιστές από εταιρίες όσα pc είχαν προβλήματα με μνήμες το κάθε dimm ξεχωριστά σε διαφορετικα slot έτρεχα memtest για μια μέρα για να βεβαιωθώ ότι σίγουρα ότι δεν φταίνε αυτές. Και μου είχε τύχη να βγάλει πρόβλημα την επομένη μέρα το πρωί που πήγα κατεβατά error που στης πρώτες δυο με τρεις ώρες δεν είχε βγάλει. αν σου ελεγαν ομως τρεξε ενα pass με windows memory diag και πηγαινε παρακατω; εκει ηθελα να εστιασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.