Προς το περιεχόμενο

BSOD μετά από αναβάθμιση flash player

Arbitary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί μου ήρθε αναβάθμιση του adobe flash player την έκανα από ότι βλέπω είναι η 10.2 r152 άλλα από εκεί κ μετά όταν βλέπω βιντεακια από ΥΤ μου πετάει blue screen στο άκυρο όχι πάντα ως υπαίτιο μου καταλογίζει το nv4disp.dll άλλα δεν νομίζω ότι χάλασε η κάρτα μου στα καλά καθούμενα. :confused:

guys help πως κανό rollback το flash module

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αυτόματο rollback. Σπεγκαθιστάς εντελώς από το Control Panel τη συγκεκριμένη έκδοση του Flash plugin και εγκαθιστάς μία παλιότερη.

Πάντως πριν βιαστείς να κάνεις το παραπάνω: το nv4disp.dll έχει να κάνει με τους drivers της NVIDIA κάρτας γραφικών σου. Μήπως αυτοί είναι outdated και δημιουργούν το πρόβλημα; Αν ναι, για δοκίμασε να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση Geforce drivers...

Δημοσ.

είναι όντος πολύ παλιοί έχω ένα πρόβλημα με τους καινούργιους γι αυτό δεν τους βάζο (δεν μου ενεργοποιούν την TV-out) και καθότι δεν παίζω παιχνίδια δεν με πολύ νιαζει.. ..μέχρι σήμερα.. :fear:

μέχρι τώρα απενεργοποίησα το hardware acceleration απο τον flash ελπίζω να μην δω άλλη :confused:

Δημοσ.

Μήπως έχεις vista και σου κολλάει μόνο στον firefox;

Υπάρχει ένα θέμα σε τέτοιο στήσιμο και παρουσιάζονται προβλήματα, αλλά όχι σε όλα τα Pc.

Μπορείς να κατεβάσεις το πακέτο και να το στήσεις χωρίς το auto updater της adobe από ΕΔΩ.

Το activex είναι για ΙΕ και το plugin για firefox. Στο τέλος της σελίδας έχει και uninstaller.

Δημοσ.

εχω xp sp3 8600gt και τρεχω FF 3.6.13

αναμένω εναγωνίως το επόμενο update της adobe

πότε δεν πίστευα ότι θα περίμενα ποτέ κάτι τέτοιο. :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...