ATiTool Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια...πριν λιγες μερες αγορασα ενα Razer Naga και μολις το εβαλα στο pc...(καταενθουσιασμενος) το ποντικι εκανε 2 προβληματα. Λοιπον... Προβλημα 1: Οταν σηκωνεις το ποντικι απο το εδαφος και το ξανακατεβαζεις,το βελακι τραβαει προς τα κατω δεξια (αμα το κανεις συνεχομενα,δηλ. σαν να "χτυπας" ελαφρα το ποντικι στο mousepad,το βελακι θα φτασει τερμα κατω δεξια στην οθονη.) Προβλημα 2: Κανω Enable την ρυθμηση "Acceleration" απο το software και το mouse δεν ακουει,δεν νιωθει! το λοιπον,η ρυθμηση "Acceleration" δεν λειτουργει. Πηγα στο μαγαζι που το πηρα και του ειπα το προβλημα του και μου εφερε ενα αλλο...το ανοιξα εκει το εβαλα σε ενα pc που ειχε εκει και το mouse εκανε ακριβως τα ιδια προβληματα! Το λοιπον...απ'οτι φενετε δεν ειναι μεμονομενο το προβλημα,αλλα γενικο προβλημα της εταιριας οεο? Το συζηταω το θεμα γιατι ειναι ενα πραγματικα φανταστικο mouse και θα ηθελα να το εχω χωρις αυτα τα προβληματα...εαν θα ηταν δυνατον.
Giorgos09 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ενας φιλος μου εχει το ιδιο και σε λιγοτερο απο 1 χρονο το εχει αλλαξει 2 φορες λογο προβληματων στον αισθητηρα τη μια φορα και την αλλη στο κλικ. Ακουγεται περιεργο για ενα τοσο ακριβο ποντικι.
ektor7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 οταν πηρα το δικο μου(πρι 4μηνες) στην πρωτη εβδομαδα,αρχισαι τα κουλα του!Δε λειτουργουσε το δεξι κλικ,τις ρυθμησεις δεν τις δεχοτα και στο τελος μου εκανε κι αυτο που περιγραφεις πιο πανω! Αλλα αμεσως,με το που του εκανα update firmware,εστρωσαν ολα και τωρα λειτουργει ρολοϊ! Φυσικα εχει μια συγκεκριμενη διαδικασια για το update του firmware,που μεχρι να την βρω,ειχαν σπασει τα νευρα μου!
ATiTool Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Προβλημα 1:Οταν σηκωνεις το ποντικι απο το εδαφος και το ξανακατεβαζεις,το βελακι τραβαει προς τα κατω δεξια (αμα το κανεις συνεχομενα,δηλ. σαν να "χτυπας" ελαφρα το ποντικι στο mousepad,το βελακι θα φτασει τερμα κατω δεξια στην οθονη.) Αυτο ειναι ιδιοτροπια του Philips Twin Eye sensorα οπου και φορανε τα Razer Naga / Imperator / Mamba. called Z-AXIS tracking http://www.youtube.com/watch?v=wD0ThxpVHMs Προβλημα 2: Κανω Enable την ρυθμηση "Acceleration" απο το software και το mouse δεν ακουει,δεν νιωθει! το λοιπον,η ρυθμηση "Acceleration" δεν λειτουργει. Αυτο ητανε fault δικο μου επιδη ειχα "check" την επιλογη "Βελτίωση της ακρίβειας του δείκτη" απο τον πινακα ελεγχου των Windows.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Σοβαρα γιατι μπαινετε στο κοπο και δοκιμαζετε τα σκουπιδια της Razer; Σας τραβανε οι ατακες της; γιατι ουτε καν ομορφα δεν ειναι τα προϊόντα της.. Υπαρχει και η logitech εκει εξω for christ's sake..
ektor7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Σοβαρα γιατι μπαινετε στο κοπο και δοκιμαζετε τα σκουπιδια της Razer; Σας τραβανε οι ατακες της; γιατι ουτε καν ομορφα δεν ειναι τα προϊόντα της.. Υπαρχει και η logitech εκει εξω for christ's sake.. Αν η logitech εφτιαχνε κατι παρομοιο με το naga,θα επερνα σιγουρα αυτο της logitech! Y.Γ.Το naga ειναι,κατα την γνωμη μου,πολυ πιο ομορφο απο κοντα απ'οτι στα βιντεο και στα review,αλλα και πολυ πιο μικρικαμομενο! Αυτο ειναι ιδιοτροπια του Philips Twin Eye sensorα οπου και φορανε τα Razer Naga / Imperator / Mamba. called Z-AXIS tracking Δε το ηξερα,αυτο! Αλλα γιατι μετα το update του firmware,επαψε να το κανει ή μαλλον,μπορει να μην το προσεξα,γιατι εδωσα περισσοτερη εμφαση στα προηγουμενα προβληματα! Να υποθεσω και το epic,θα εχει και αυτο,το ιδιο θεμα/προβλημα?!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Αν η logitech εφτιαχνε κατι παρομοιο με το naga,θα επερνα σιγουρα αυτο της logitech! Y.Γ.Το naga ειναι,κατα την γνωμη μου,πολυ πιο ομορφο απο κοντα απ'οτι στα βιντεο και στα review,αλλα και πολυ πιο μικρικαμομενο! Το G500 είναι ομορφότερο (και από κοντά, και από το NAGA), έχει όσα κουμπιά/macro-able χρειάζεται ένας Gamer, έχει ροδέλα που κάνει κλικ (για αλλαγή weapon) ή free roll (για σελίδες στο web), έχει βαράκια τα οποία τα βάζεις σε μια πλακέτα και κεντράρεις το βάρος όπου εσύ θες ή το βγάζεις και το κάνεις σαν πούπουλο, ελέγχεις τα DPI και μέσα από το Game με συγκεκριμένα buttons ανάλογα την κατάσταση (αν παίζεις με sniper ή rushάρεις με m4). Τέλος είναι καλύτερη κατασκευή, μιας μακράν καλύτερης, πιο έμπιστης και με απειραπλάσια χρόνια στις πλάτες εταιρίας με κόστος 15-20€ φθηνότερα από αυτό του NAGA. Τώρα τι να σου πω, αν τα εξευτελιστικά πολλά buttons ήταν ο Α και Ω λόγος για τον οποίο κινήθηκες προς το συγκεκριμένο ποντίκι, τότε μάλλον θα σου παρουσίαζα το G12. Απορώ πάντως που τα κάνεις assign όλα αυτά, γιατί εγώ 6 έχω στο G500 μου και πάλι με το ζόρι βρίσκω κάτι να τα κάνω (μιλώντας φυσικά για MMO, σε άλλα Games δε τίθεται θέμα.. ένα μαχαίρι και άντε κάνα walk κάνω macro). Αυτά τα λίγα.
ATiTool Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Η Razer δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο την Logitech,ειναι σε ολα πολυ καλυτερη απο την Logitech. Επισης τα ποντικια της Logitech εχουνε πολυ πιο σοβαρα προβληματα απο τα ποντικια της Razer. Κοριτσι για gaming pc οσον αναφορα την "ομορφια" (ας το παρω περισσοτερο σαν εργονομια αυτο) το G500 ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ για τα χερακια σου! Το Naga μπορει να φενετε πολυ μικρο αλλα σε πληροφορω οτι ειναι παρα πολυ βολικο ποντικακι(ποσο μαλλον στο δικο σου το χερι που μονο και μονο επιδη ειναι μικρο εχει +1 βαθμο), πολυ καλυτερα εργονομικο απο το G500 (ασχετος εαν το G500 ειναι FPS mouse και το Naga mmo) Ολα του τα πληκτρα ειναι αφανταστα πανευκολα προσβασιμα χωρις να παιζουν (miss clicks). Και φυσικα ειναι ολα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σε mmo παιχνιδια.
Nikdev Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Είχα το G5 για fps , όταν χάλασε πήρα για λίγο το 518 και το g500 τα έδωσα και πήρα πάλι το G5 από εξωτερικό. Είναι λίγο υποκειμενικό το θέμα πληκτρολόγιο και ποντίκι, έχει να κάνει με θέμα αίσθησης και άνεσης... Κοινώς όπως βολεύεται ο καθένας.
ATiTool Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 εκτος αυτου,παιζει ρολο και ο sensoras που φοραει το καθε ποντικι. Το G5 και το G500 και ολα τα G της Logitech εχουν προβληματα. Προβληματα τα οποια δεν "φενονται" εαν δεν εισαι extreme gamer.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Η Razer δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο την Logitech,ειναι σε ολα πολυ καλυτερη απο την Logitech. Επισης τα ποντικια της Logitech εχουνε πολυ πιο σοβαρα προβληματα απο τα ποντικια της Razer. Α ναι? Για ανεφερε τα μας κιολας. Πως πηγε η πωληση του ποντικιου, καλα?
ATiTool Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 GeorgeMan μην ξαναγραψεις σε θεμα δικο μου σε παρακαλω πολυ,δεν θελω την συμμετοχη σου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δυστυχως δεν εισαι σε θεση να το εμποδισεις. Μπορεις καλλιστα να με κανεις αποκλεισμο για να μη διαβαζεις τι γραφω, γιατι μαλλον γραφω πραγματα που ενοχλουν.
Nikdev Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 εκτος αυτου,παιζει ρολο και ο sensoras που φοραει το καθε ποντικι. Το G5 και το G500 και ολα τα G της Logitech εχουν προβληματα. Προβληματα τα οποια δεν "φενονται" εαν δεν εισαι extreme gamer. Δηλαδή ποια προβλήματα εννοείς ?
ATiTool Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 G500 - G9x - G700 και τα 3 φορανε τον ιδιο sensora,(Avago S9500) και τα 3 εχουνε δραματικο προβλημα,ποτε negative και ποτε positive acceleration αναλογα με το pad. Εαν θες να μαθεις περισσοτερα μπορεις να κανεις googling,θα βρεις forums που γραφουνε τι ακριβως ειναι το "negative acceleration" για να καταλαβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.