ektor7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Еγω ειχα ενα προβλημα με το logitech μου,που ξαφνικα σταματισαν να λειτουργουν τα κλικ(αριστερο&δεξι) και το ελυσα ομως με ενα απλο update του driver! Με το naga,μετα το update,δε μου εκανε κανε αλλο προβλημα!Οσο για το οτι σειρνει προς τα κατω/αριστερα,εγω προσωπικα δε το προσεξα καθολου,αλλα ουτε ο αδελφος μου που το εχει τωρα,δε προσεξε τιποτα τετοιο! Οποταν αν δεν με επιρεαζει τοσο,ωστε να μην το εχουμε προσεξει,ουτε εγω ουτε ο αδελφος μου,τοτε για μενα ειναι σαν να μην υπαρχει το θεμα!
Nikdev Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 G500 - G9x - G700 και τα 3 φορανε τον ιδιο sensora,(Avago S9500) και τα 3 εχουνε δραματικο προβλημα,ποτε negative και ποτε positive acceleration αναλογα με το pad. Εαν θες να μαθεις περισσοτερα μπορεις να κανεις googling,θα βρεις forums που γραφουνε τι ακριβως ειναι το "negative acceleration" για να καταλαβεις. Ευτυχώς με το δικό μου pad δεν έχω παρατηρήσει κάτι..
ektor7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Το Naga μπορει να φενετε πολυ μικρο αλλα σε πληροφορω οτι ειναι παρα πολυ βολικο ποντικακι(ποσο μαλλον στο δικο σου το χερι που μονο και μονο επιδη ειναι μικρο εχει +1 βαθμο), Ολα του τα πληκτρα ειναι αφανταστα πανευκολα προσβασιμα χωρις να παιζουν (miss clicks). Και φυσικα ειναι ολα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σε mmo παιχνιδια. Αυτα τα συνυπογραφω και εγω! Οταν το πηρα για πρωτη φορα στα χερια μου,ειπα "γ@μ@το@ εκανα μακακια",λογο οτι φενοταν πολυ μικρο για το χερι μου! Οταν ομως το χρεισημοποιησα,φενοταν οτι ητα θεμα χρονου να το συνηθησω και στο τελος αποδειχτικε παρα πολυ καλο και βολικο ακομη και στα fps,που παιζω εγω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.