Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 2 60 GB 108,45€

zanzavar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τλκ αξιζει για αγορα η να περιμενουμε? για να λεει περιορισμενη διαθεσιμοτητα σαν ξεστοκαρισμα μου φαίνεται.

Δημοσ.

Για τον μέσο χρήστη τα 60GB είναι υπεραρκετά με Windows 7. Εγώ προσωπικά δεν ξεπερνάω τα 30Gb χωρίς downloads στον δίσκο!

Ακριβώς εγώ μίλησα προσωπικά όπως και εσύ.... :) Ανάλογα τον χρήστη.... Αλλά επειδή μιλάμε για SSD και π.χ. αυτος που έχω στην υπογραφη μου, αυτη την στιγμή έχει 209 Ευρώ απο το Πλαίσιο σε προσφορά φαντάζουν ακριβοί αλλά τα αξίζουν τα λεφτά τους.

Επίσης όταν λέμε 60GB δεν σημαίνει ότι έχουμε 60GB αλλά γύρω στα 50 περίπου....

Δημοσ.

Ακριβώς εγώ μίλησα προσωπικά όπως και εσύ.... :) Ανάλογα τον χρήστη.... Αλλά επειδή μιλάμε για SSD και π.χ. αυτος που έχω στην υπογραφη μου, αυτη την στιγμή έχει 209 Ευρώ απο το Πλαίσιο σε προσφορά φαντάζουν ακριβοί αλλά τα αξίζουν τα λεφτά τους.

Επίσης όταν λέμε 60GB δεν σημαίνει ότι έχουμε 60GB αλλά γύρω στα 50 περίπου....

55,7GB για την ακρίβεια. :)

Δημοσ.

για το 2ο PC μου είναι ωραιότατος (τώρα έχω 150gb Velociraptor), αλλά για το 1ο δεν φτάνει ούτε για αστείο...τα Windows + Programs + Dragon Age Origins (DLC+Expansion) πιάνουν 46gb με το καλημέρα :P

οι επόμενες γενιές που θα βγουν Μάρτιο-Απρίλιο θα είναι SATA-3

60 γιγα αν θες και παιχνιδια δεν φτανουν με τιποτα οπως ειπες.Αν καποιος ομως δεν παιζει games στο pc,πιστευω μια χαρα λυση ειναι τα 60 gb

Δημοσ.

Ενα ωραιο αρθρο για τα 60 giga..

Πιστευω πως τα 60 γιγα ειναι αρκετα για καποιον που δεν χρησιμοποιει πολλα προγραμματα..2-3 παιχνιδια ανετα ειναι εγκατεστημενα..2 online και ενα singe player την φορα..

Δεν λεω οτι ειναι υπεραρκετα τα 60, απλα την δουλεια σου την κανεις σαν windows boot drive με 2-3 χρησιμα προγραμματα και 2-3 games..

Δημοσ.

τι 2-3? εγώ με 1 game (Dragon Age + Expansion + DLC) έχω πιάσει τα 45GB...

Εσύ θεωρείσαι νορμαλ; 60GB δεν σου φτάνουν ούτε για να αποθηκεύσεις τα ποστ σου στο Insomnia...

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι είναι πολύ abnormal το να παίζει κάποιος game το οποίο πιάνει 20GB στον σκληρό :P

Δημοσ.

Και σε τι θα επωφεληθεί ο μέσος χρήστης από ένα ssd, ότι θα ανοίξει πιο γρήγορα το windows ή ο firefox;

Στο θέμα των παιχνιδιών έχει κάποιο νόημα γιατί μειώνει σημαντικά την αναμονή που σε κάποια παιχνίδια

είναι όντως σπαστική, οπότε κλίνω προς τη λογική του thresh.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν υποστηρίζω ότι δεν αξίζει ο SSD, απλά ότι τα 60gb συνήθως δεν φτάνουν, άρα πάμε σε μεγαλύτερο :P

η αποκρισιμότητα του συστήματος βελτιώνεται σημαντικά, οπότε δεν βρίσκω λόγο να μην προτιμήσει κάποιος SSD αντί για HDD εφόσον έχει την οικονομική δυνατότητα...

Δημοσ.

Από την εμπειρία μου με τον συγκεκριμένο δίσκο θα σας πώ τα ακόλουθα....

Ναι πιο γρήγορο ανοιγμα και κλείσιμο των windows και γενικότερα των εφαρμογών. Εγκαταστάσεις απεγκαταστάσεις σε φοβερούς χρόνους αλλά το σημαντικό φοβερή απόκριση που σε κάνει να πιστεύεις ότι ο απλός i5 είναι i7 extreme edition… :devil: Άρα ναι θα τον ξαναγόραζα και πόσο περισσότερο τώρα που έχει 108€ ενώ εγώ τον είχα πάρει μόλις είχε βγεί και έκανε πολύ περισσότερα…. Όσο για τον ελέυθερο χώρο τίποτα σχεδόν στο φούλ αλλά αρκεί....

Δημοσ.

Και σε τι θα επωφεληθεί ο μέσος χρήστης από ένα ssd, ότι θα ανοίξει πιο γρήγορα το windows ή ο firefox;

...

νομίζω σημαντικό είναι ότι θα γλυτώσει το θόρυβο των μηχανικών σκληρών.

Μπορεί δηλαδή να έχει εφαρμογές στον ssd και data στους hdd που θα "στριγγλίζουν" μόνο όταν θα υπάρχει πρόσβαση στα data.

Δεν έχω ssd αλλά το σκέφτομαι διότι ο θόρυβος απο τους διπλούς σε raid 0 δίσκους μου είναι κάπως...

Δημοσ.

Προσωπικα με εξιταρει ο ηχος απο raptor και ειδικα απο δισκους 15k αλλα απο ενα σημειο και περα κατανταει μαλακια.... Σε περιβαλλον mac-os που δεν δουλευει γενικα ο δισκος λεει πολυ παντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...