Προς το περιεχόμενο

Την θέλω δικιά μου...

partblah1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πεσε της τη διακριτικα.Δεν νομιζω να σε πειραξει να ειναι με τον αλλον και εσεις να περνατε "καλα" παραλληλα.Και απο το διπλο ταμπλο μετα την κερδιζεις.

Κερδίζει ναι μια άπιστη γκόμενα.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επίσης ρώτα αν ο "ΑΝΤΡΑΣ Μ!" ασχολείται με πολεμικές τέχνες κ.τ.λ.

ΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ

Τίτλοι θεμάτων γραμμένοι με κεφαλαία δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μικρούς χαρακτήρες.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ...αυτοί οι έρωτες στην ηλικία των 20 διαρκούν για πάντα ...(αυτή είναι 20 και ο άντρας της 24 )?Επίσης σκέφτομαι και το εξής , λόγω κοινού επαγγέλματος που θα έχουμε που ενδεχομένως να συνεργαστούμε επαγγελματικά να την πιάσω από τώρα καλή φίλη και με την πρώτη αναποδιά που γίνεται με 'χει καβάτζα εμένα..θα κάνω υπομονή ο καιρός θα δείξει ..

Δημοσ.

Καλά έχω ξεραθεί .. Για πιο κοινό επάγγελμα μιλάς ?

A και κάτι άλλο που θυμήθηκα ... Βάλε κανέναν κλαψιάρικο τραγούδι πες ότι το αφιερώνεις στον εαυτό σου και παίξτω συντετριμμένος . Οι γυναίκες είναι συμπονετικές θα κάνει τα πάντα για να σε παρηγορήσει . Δοκιμασμένο το τραγούδι ^_^

Δημοσ.

επαγγελματιες αφισοκολλητες...

πες της να σου γνωριζει καμια βυζαρου φιλη της.

αμα δε δεχτει,πιανε αυτηνης τα βυζια

Δημοσ.

Ρε παιδιά ...αυτοί οι έρωτες στην ηλικία των 20 διαρκούν για πάντα ...(αυτή είναι 20 και ο άντρας της 24 )?Επίσης σκέφτομαι και το εξής , λόγω κοινού επαγγέλματος που θα έχουμε που ενδεχομένως να συνεργαστούμε επαγγελματικά να την πιάσω από τώρα καλή φίλη και με την πρώτη αναποδιά που γίνεται με 'χει καβάτζα εμένα..θα κάνω υπομονή ο καιρός θα δείξει ..

δεν αγοράζεις ομόλογα Ελληνικού δημοσίου καλύτερα...

Δημοσ.

Καλά εε μέσα στην κλάψα είσαι, δεν αντέχεσε άλλο. Αν συνεχίσεις θα μπει τραγούδι....

Δημοσ.

δεν θελω να ακουω βλακειες για φιλιες και αλλα χαζα...αναμεσα σε αντρα και γυναικα δεν υπαρχουν φιλιες...αυτο που κανεις αυτη την στιγμη(διαβασμα μαζι ,βλεπετε ταινιες μαζι κτλπ..)ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στον εαυτο σου..μιας και βραζεις κυριολεκτικα στο ζουμι σου...αυτο που σου λεω ειναι οτι αφου δεν βλεπεις ερωτικη ανταποκριση απο το αλλο ατομο ξεκοβε με ελαφρα πηδηματακια...(μεχρι νεωτερας δηλ. μπορει μετα καποιο διαστημα να χωρισει μετον αλλον και να την πεσεις στην γκομενα τοτε)οσο πιο γρηγορα μπορεις...μην κατσεις και τους κρατας φαναρι...και στο τελος μεινεις με το πουλι στο χερι...κανεις κακο στον εαυτο σου...΄

τωρα αν εισαι πιο επιθετικος τυπος την πεφτεις στην γκομενα και ή΄τρως χυλοπιτα και τελειωνεις μαζι της (μεχρι νεωτερας οπως γραφω παραπανω)ή την πιανεις γκομενα και την ξεκοβεις απο τον αλλον....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ μεσοβεζικες λυσεις σε τετοια πραγματα ή ολα ή τιποτα....(οι ενδιαμεσες λυσεις απλα θα σε κρατουν σε ομηρια στα πλοκαμια της...για πολυ καιρο...)

προσωπικα εγω θα την επεφτα στην γκομενα τουλαχιστον για να ξερει τα αισθηματα μου...ασχετα αν ετρωγα χυλοπιτα...και η χυλοπιτα μια εμπειρια ειναι...μην μασας...

καλα ξεμπερδεματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...