diafanos82 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδια, θέλω να αναβαθμίσω τη μνημη του PC (που τώρα έχει δυο modules των 512ΜΒ DDR2 και πλέον σερνεται), με 2 modules των 2GB. Λίγο που έψαξα βλέπω ότι πλεόν οι ddr2 ειναι και δυσεύρετες και ακριβές (θυμάμαι πέρισυ τέτοιο καιρο που ξανακοιτούσα εβρισκα μέχρι και 2x4GB με λιγοτερο απο 100Ευρω). Επειδή δεν ενδιαφέρομαι για overclockings, super performance κτλ, έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια οικονομική λύση? Η γνώμη σας για μεταχειρισμένες? Που μπορώ να βρω, αλήθεια μεταχειριμένες? Ευχαριστώ, εκ των προτέρων
disqualified Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 δε νομιζω οτι ειναι δυσευρετες στο e-shop και πλαισιο βρισκεις μεγαλη ποικιλια. Με 60€ παιρνεις 4GB παντως. Για μεταχειρισμενες μπορεις στο forum των αγγελιων να κανεις ενα θεμα ζητησης
diafanos82 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 δε νομιζω οτι ειναι δυσευρετες στο e-shop και πλαισιο βρισκεις μεγαλη ποικιλια. Με 60€ παιρνεις 4GB παντως. Για μεταχειρισμενες μπορεις στο forum των αγγελιων να κανεις ενα θεμα ζητησης Μπα... το eshop εχει τρια μοντέλα και αλλα τόσα το πλαισιο. Ισως αυτή να είναι η καλύτερη προσφορα: KINGSTON KVR800D2N5K2/4G DDR2 4GB (2X2GB) PC6400 800MHZ VALUE RAM DUAL CHANNEL KIT στα 63 ευρω. Θα κάνω ενα θέμα στις αγγελιές (δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο section). Thanx for your advice!!
nikos903 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Άμα δεν τρέχεις υπερ-απαιτητικές εφαρμογές μια χαρά θα σε βολέψουν τα 4. Άμα έχεις και 32bit λειτουργικό έχει πολύ τρέξιμο να αλλάζεις και αυτό αμα πας στα 8... Άσε που δεν συμφέρει τώρα... Εγώ προτείνω PC1 άμα σε βολεύει, έχει πιο φτηνές μνήμες. Άμα βρεις απο τις αγγελίες πες πρώτα να τις τρέξουν κανένα 5ωρο απο memtest πριν τις πάρεις καλού κακού για να μην σου δημιουργήσουν πρόβλημα.
xristoforos89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδια, θέλω να αναβαθμίσω τη μνημη του PC (που τώρα έχει δυο modules των 512ΜΒ DDR2 και πλέον σερνεται), με 2 modules των 2GB. Λίγο που έψαξα βλέπω ότι πλεόν οι ddr2 ειναι και δυσεύρετες και ακριβές (θυμάμαι πέρισυ τέτοιο καιρο που ξανακοιτούσα εβρισκα μέχρι και 2x4GB με λιγοτερο απο 100Ευρω). Επειδή δεν ενδιαφέρομαι για overclockings, super performance κτλ, έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια οικονομική λύση? Η γνώμη σας για μεταχειρισμένες? Που μπορώ να βρω, αλήθεια μεταχειριμένες? Ευχαριστώ, εκ των προτέρων Παρε μεταχειρισμενες οπως σου ειπαν και τα παιδια. Αλλα να τρεξει ο πωλητης πρωτα το memtest για να δει οτι ειναι οκ η μνημη.. Και φυσικα η εγγυηση ειναι lifetime στο 90% των μνημων.. Το πολυ με 40ευρω βρισκεις ευκολα..
diafanos82 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 64-bit τρεχω αλλά συμφωνώ ότι τα 4GB θα μου είναι υπεραρκετα. αν βρω απο αγγελια, πως θα αποδείξει ο πωλητής ότι ετρεξε το τεστ? με screenshot?
nikos903 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δεν γίνεται να βγάλει screenshot εκεί Φωτογραφία αμα είναι και βλέπεις απο τα timings και τα Hz αμα είναι οι μνήμες που λέει... Και απο κάτω να έχει pass ε; Απο την άλλη άμα βρεις έμπιστο πωλητή (να έχει μερικές αξιολογήσεις και να είναι όλες καλές) και τις έχει ήδη τσεκάρει πιστεύω δεν θα αρχίσει απο σένα να δημιουργεί καταστάσεις Απλά κοίτα να έχουν εγγύηση για να είσαι καλυμμένος στο μέλλον.
Liakos10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 τσεκαρε κι αυτα http://www.skroutz.gr/s/294929/Kingston-KVR667D2N5K2-4G.html http://www.skroutz.gr/s/292834/Kingston-4GB-800MHz-DDR2-Non-ECC-CL5-DIMM-Kit-of-2.html
diafanos82 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δεν γίνεται να βγάλει screenshot εκεί Φωτογραφία αμα είναι και βλέπεις απο τα timings και τα Hz αμα είναι οι μνήμες που λέει... Και απο κάτω να έχει pass ε; Εννοούσα screenshot με τη γενική έννοια του όρου (shot of a screen)
nikos903 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Εννοούσα screenshot με τη γενική έννοια του όρου (shot of a screen) Ναι, τότε έχεις ένα δίκιο Καλή ανεύρεση
diafanos82 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, τότε έχεις ένα δίκιο Καλή ανεύρεση Thanks...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.