Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τα windows vista

babel47

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

το πρόβλημα εμφανίζεται όταν έχουν φορτώσει κανονικά τα windows και έχω συνδεθεί. Οπότε φαντάζομαι είναι πρόβλημα του λογισμικού. Λοιπόν το Desktop είναι εντελώς μη διαχειρίσιμο, δεν νιώθει καθόλου.. μπορώ και ανοίγω τα προγράμματα μέσω της γραμμής εργασειών των windows που βρίσκεται κάτω στην οθόνη. Αλλά προβλήματα τα οποία δεν ξέρω πως έχουν προκύψει πχ. μεταφέρω κάτι από τον εξωτερικό σκληρό και δεν βλέπω το παράθυρο που δείχνει το progress, ελαχιστοποίωντας τα παράθυρα δεν τα βλέπω κάτω στην γραμμή εργασειών για να τα επαναφέρω, το μσν δεν λέει να συνθεθεί και σίγουρα κάποια άλλα τα οποία δεν μου έρχονται τώρα.. γενικά φαίνεται τα windows να τα έχουν παίξει.. Τι συμβουλεύετε? πριν κάνω φορματ..

Δημοσ.

Πριν από πόσο καιρό σου εμφανίστηκε..?

Το κάνει σε μόνιμη βάση...?

Και σε sefa mode τα ίδια κάνει..?

Άρχισε με scan από malware bytes,spybot s&d και avira antivirus...

Δημοσ.

το πρόβλημα εμφανίστηκε σήμερα.. θα τσεκάρω και σε safe mode και θα σου πω.. κρατάω και backup εν τω μεταξύ..

εν τω μεταξύ η μεταφορά στον εξωτερικό των αρχείων για backup γίνεται με τρομερά αργό ρυθμό.. επίσης μόλις παρατήρησα ότι το ρολόι των win έχει κολλήσει στις 1:29.. :fear:

να φανταστώ ότι όλα αυτά είναι ενδειξή ιού έτσι?

Δημοσ.
α φανταστώ ότι όλα αυτά είναι ενδειξή ιού έτσι?

Ναι...

Είναι πιθανόν...

Θα ξέρουμε σίγουρα, μόλις τρέξεις αυτά που σου λέω παραπάνω...

Δημοσ.

το avira antivirus δεν βρήκε τίποτα.. το onecare της microsoft έδωσε λάθος στον κατακερματισμό αρχείων.. γενικά έχει διορθωθεί η κατάσταση άλλα υπάρχουν μερικά προβληματάκια ακόμη.. τι προτείνετε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...