GIANNIS400 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 gamepad http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Logitech-Gamepad-Wireless-Rumble-F710-940-000118.htm και http://cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=4&cid=45&mid=40&pid=10888 ποιες οι διαφορές τους? και ποιο πιστεύεται ειναι ποιο καλο?
antonl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Η logitech λέει πως αυτές είναι οι διαφορές τους. Βασικά το Rumblepad υποστηρίζει directinput ενώ το άλλο και xinput με αποτέλεσμα να είναι συμβατό με σχεδόν όλα τα παιχνίδια (θεωρητικά τουλάχιστον) απ ό,τι λένε. πχ με το δεύτερο μπορείς να χεις δόνηση στο fifa με το πρώτο όχι (τώρα γιατί μπορεί να θες άλλο θέμα).
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 TS δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε στην εγγύηση και διάβασε και τη γνώμη μου για το Rumble Pad (αν και είμαι τρελή fangirl της logitech). Έχουν ειπωθεί πολλά για τα Controllers σε άλλα topic, αν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου και να ξεφυλλίσεις λίγο το Forum....
moldovan20 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 +1 για το μοχλό του 360 ..Προσωπικά προτιμώ τα ενσύρματα .
GIANNIS400 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 TS δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε στην εγγύηση και διάβασε και τη γνώμη μου για το Rumble Pad (αν και είμαι τρελή fangirl της logitech). Έχουν ειπωθεί πολλά για τα Controllers σε άλλα topic, αν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου και να ξεφυλλίσεις λίγο το Forum.... ακου κοπελια για pc, ειχα πάρει πριν κανα 2 χρόνια αυτο που λες απ το πλαισιο, μολις το δοκιμασα στο σπιτι μου φανηκαν κορυφαίος ο μοχλός του... καλητερο δεν εχω πετυχει πουθενα αλλα υπήρχε ενα θεμα με την θέση του, δε μπορουσα να την σηνιθισω.Το ίδιο λέει και ο str sto post που μου ειπες, ακόμη για το βάρος που λές οτι ειναι οκ.. νομιζω οτι ειναι λίγο βαρυ, πιστευω το ιδανικότερο ειναι του lochitech, αν ειχε τοσο καλους μοχλους το lochitech θα εκανα τρελα πράγματα στο προ2011, οι σκανδάλες μου φανηκαν κάπως αλλα δε με χαλασαν κιολα.Δλδ αν δεν ειχα το θέμα με την θέση του μοχλου θα το κράταγα και δεν θα το επεστρεφα πλαισιο για να πάρω lochitech πάλι.Αν και θα ηθελα να ειναι λίγο μεγαλητερο το lochitech ε μεγεθος αλλα και πάλι κανω την δουλεια μου. Υ.Γ:Εχω αλαξει 2 lochitech, το ενα απο αυτα μου το εστειλε η lochitech απο βελγιο γιατι δε μου ρτο αλαζαν στο πλαισιο, μιλαμε πολυ καλητερο σε ποιότητα κατασκευης απο το ίδιο με αυτο lochitech publepart2 wereles που ειχα στειλει Βέλγιο να μου το αλαξουν, τι δίαλο γ διαλογης στέλνουν εδω στην ελλαδα.Αυτο απ το βελγιο λοιπον αν και καλο μου το εριξε ο μικρος κάτω στα σκαλια και χάλασε το κεντράρισμα του αριστερου μοχλου, γι αυτο πάω για αλλο τωρα Η logitech λέει πως αυτές είναι οι διαφορές τους. Βασικά το Rumblepad υποστηρίζει directinput ενώ το άλλο και xinput με αποτέλεσμα να είναι συμβατό με σχεδόν όλα τα παιχνίδια (θεωρητικά τουλάχιστον) απ ό,τι λένε. πχ με το δεύτερο μπορείς να χεις δόνηση στο fifa με το πρώτο όχι (τώρα γιατί μπορεί να θες άλλο θέμα). f710 μιλάει για άνεση στις χειρολαβες... τι εννωει τωρα ποιος ξερει,το ευαισθητο στην πίεση triger τι εννώει?, πιστέυω οτι το f710 μπορει να ειναι ποιο καλό επειδη ειναι ποιο καινουριο μοντελο
MAIK82 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Έχει κάποιος το logitech F710; Εγώ το πήρα χθες, παίζω assasin's creed 2 και Mafia II αλλά vibration feedback δεν υπάρχει ενώ έχω τις ρυθμίσεις στο on. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;
LouCi4er Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Έχει κάποιος το logitech F710; Εγώ το πήρα χθες, παίζω assasin's creed 2 και Mafia II αλλά vibration feedback δεν υπάρχει ενώ έχω τις ρυθμίσεις στο on. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;; Αυτα συμβαινουν οταν δεν ειναι συμβατο το gamepad με το game.Γι' αυτο λεμε μονο XBOX controler for windows.Το πιο συμβατο.Τωρα στην περιπτωση σου μπορει να παιζουν και drivers για το gamepad,πραγμα δυσκολο αλλα ποτε δεν ξερεις.Τους εχεις εγκαταστησει?
eftihios1986 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 απο τα δυο αυτα νομιζω ειναι καλυτερο το F710, και πιο καινουργιο Παντως και εγω πιστευω οτι ειναι ιδανικη λυση το 360 controller
MAIK82 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Αυτα συμβαινουν οταν δεν ειναι συμβατο το gamepad με το game.Γι' αυτο λεμε μονο XBOX controler for windows.Το πιο συμβατο.Τωρα στην περιπτωση σου μπορει να παιζουν και drivers για το gamepad,πραγμα δυσκολο αλλα ποτε δεν ξερεις.Τους εχεις εγκαταστησει? Οι drivers ειναι οκ.. Παιζοντας assassin's creed 2 ανακαλυψα οτι εχω, αλλα μονο οταν κανω βουτια στα αχυρα και οχι οταν πχ με χτυπανε. Ειναι πληρως συμβατο παντως το συγκεκριμενο. Κατι αλλο θα φταει που δεν το εχω βρει,
LouCi4er Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Οι drivers ειναι οκ.. Παιζοντας assassin's creed 2 ανακαλυψα οτι εχω, αλλα μονο οταν κανω βουτια στα αχυρα και οχι οταν πχ με χτυπανε. Ειναι πληρως συμβατο παντως το συγκεκριμενο. Κατι αλλο θα φταει που δεν το εχω βρει, Τι να σου πω.Δεν χρειαζεται να κανεις και τπτ το ιδιαιτερο.Απλα ενεργοποιεις το vibrations απο το μενου του παιχνιδιου και εχεις δονηση.Εγω παντως ενα gamepad που ειχα (αν δεν κανω λαθος logitech ηταν) πριν παρω του xbox στα 10 παιχνιδια το αναγνωρισαν 2,για δονηση ουτε λογος και τα κουμπια οπως να 'ναι τα εβλεπαν.Του xbox οσα εχω παιξει μεχρι στιγμης,7-8 περιπου,δουλευει αψογα.Λες και παιζω σε κονσολα.
fallen_angel82 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα! Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Τα παιχνίδια που παίζω είναι pes και κανένα first person. Θέλω να πάρω ένα gamepad. Έχω ps1 και βρήκα κάποιους adapters που το κάνουν συμβατό με PC. Ψάχνοντας όμως, βρήκα χειριστήριο ps2 και adapter κάπου 20€. Στο forum διαβάζω συνεχώς για το xbox360. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν το έχω πιάσει καν, αλλά μου φαίνεται πολύ χοντροκομμένο και δεν ξέρω αν θα με βολεύει αφού έχω συνηθίσει του ps. Να πάρω αυτά που βρήκα, το xbox360 ή να πάω σε κάποιο άλλο καθαρά για pc όπως logitech f310? Ευχαριστώ πολύ!
yiannis2002s Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εχω και PS3 & PC...Για το PC πήρα του Xbox360 και ειναι πολυ βολικό! (αν και ποτέ δεν το είχα χρησιμοποιήσει) Θα σου έλεγα αν το έχεις σε γραφείο το PC να πάρεις την έκδοση με καλώδιο.
Grey Warden Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ας κάνω εδώ το πρώτο μου μήνυμα. Συμφωνώ απόλυτα με όσους προτείνουν το χειριστήριο του xbox 360 για windows. Έχω πάρει δύο και πραγματικά είναι πολύ βολικά ενώ δεν ερεθίζουν τα δάχτυλα όπως τα αντίστοιχα του playstation! Με κλειστά μάτια λέμε!
fallen_angel82 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα πάρω ένα xbox360 και ένα adapter για να μην πάνε χαμένα και τα χειριστήρια του ps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα