Νηπενθες Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστω πολυ τον χρηστη που ανεβασε ενα θεμα σχετικα με τις πρωτεινες. . .και μου θυμισε ενα δικο μου μακροχρονιο ερωτημα. . . κανοντας γυμναστικη(και με βαρη αλλα και χωρις). . .επιβαρυνβεις τον οργανισμο σου ως προς την αναπτυξη του. . ? (υψος κ.α.) Οσες φορες και αν προσπαθησα και το ψαξω δεν εβγαλα ακρη. . .γι αυτο ζηταω και την δικια σας γνωμη. . . Ευχαριστω εκ των προτερων. . .Νηπενθες!
Fidelio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Οχι δεν την επιβαρύνεις, απεναντίας ενισχύεις την Χ προδιάθεση που έχεις για ανάπτυξη (ύψος, μυικός όγκος και λοιποι ιστοί κτλ κτλ )
Νηπενθες Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Και τοτε φιλε μου γιατι ολοι οι αρσηβαριστες ειναι κοντοι. . .?
freedubus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Για τον ίδιο λόγο που όλοι οι μπασκετμπολίστες είναι ψηλοί.
Fidelio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Και τοτε φιλε μου γιατι ολοι οι αρσηβαριστες ειναι κοντοι. . .? Γονίδια. Δεν τους κάνουν τα βάρη ή η προπονηση τους κοντούς (οσοι απο αυτους ειναι ). Το οτι τα βάρη αναστέλουν την διαδικασία ανάπτυξης ( ύψος) είναι μυθος , σπο τους πιο γνωστούς.. Για να σου δώσω να καταλάβεις όλους αυτους τους αθλητές που βλέπεις , από \όλους τους χώρους , επιλέγουν το αθληματά τους για λογαριασμό τους , τα ...γονιδιά τους. Αυτό που ονομάζουμε , ταλέντο και κλήση ή whatever.. Οι κοντοί αρσηβαρίστες δε ,ήταν γραφτό τους να ειναι κοντοί, ευνοούντε λόγω μοχλικών συστημάτων , για αυτό και έχουν μεγαλύτερη σχετική δύναμη , δηλαδή μπορούν και σηκώνουν το τριπλάσιο του βάρους τους. (σε αντιθεση με τους ψηλότερους που σηκωνουν το διπλάσιο ή λιγότερο...)
Adon1s Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 με την άσκηση και την σωματική προσπαθεια διεγείρεται η έκκριση της αυξητικής ορμόνης (GH) η άσκηση επομένως αν μη τι άλλο βοηθάει την μυική αύξηση-ανάπτυξη
Hamurabi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 "Γιατι οι ασριβαριστες ειναι κοντοι" :confused: Απλουστατο ρε παιδια. αν π.χ. στη τοξοβολια βολευει να εισαι χοντρος για να κανεις σωστα το αθλημα τοτε το πιο λογικο ειναι ως καλυτεροι τοξοβολοι να "επιβιωσουν" οι πιο χοντροι. Απλουστατο ειναι. Δε παει να πει οτι οπιος παει να κανει τοξοβολια θα γινει 300κιλα.
Νηπενθες Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Οκ παιδια,καταλαβα. . .και παλι σας ευχαριστω!
kage Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 αν εισαι κοντος και γονεις,γιαγιαδες κτλ ψηλα ατομα τοτε περιμενε μεχρι τα 20σου και αν δεν εχεις παρει υψος ξεκινα τοτε.. (αν δεν σου κανει το παραπανω ,απεφυγε τα squat και να σκεφτεσαι οτι οκ γυμνασμενο σωμα μπορεις να κανεις και μετα τα 20 αλλα να ψηλωσεις δυσκολα...)
Νηπενθες Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 αν εισαι κοντος και γονεις,γιαγιαδες κτλ ψηλα ατομα τοτε περιμενε μεχρι τα 20σου και αν δεν εχεις παρει υψος ξεκινα τοτε.. (αν δεν σου κανει το παραπανω ,απεφυγε τα squat) squat. .. θυμισε μου λιγο τι σημαινει. . ???
kage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 καθισματα με μπαρα http://www.isteroids.com/isteroids_newsletter_august/images/squat2.gif + το αντιθετο τους.. http://www.isteroids.com/bodybuilding/training_pictures/Deadlift.gif
MurderDoII Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κάπως άσχετο θέμα με την διατροφή, τα βαράκια για τα πόδια κάνουν δουλειά στο τρέξιμο ? Γιατί πάντα ήταν το αδύνατο μου σημείο η αντοχή στο τρέξιμο και θέλω να το βελτιώσω.
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 την αντοχη θα την βελτιωσεις τρέχοντας όλο και μεγαλύτερες αποστάσεις, όχι με βαράκια.
Fidelio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κάπως άσχετο θέμα με την διατροφή, τα βαράκια για τα πόδια κάνουν δουλειά στο τρέξιμο ? Γιατί πάντα ήταν το αδύνατο μου σημείο η αντοχή στο τρέξιμο και θέλω να το βελτιώσω. Οχι δεν κάνουν τίποτα. ή μάλλον κάνουν, μπορεί εύκολα να τραυματισεις τα γονατά σου γιατι δέχονται μεγαλύτερα φορτία (χωρίς ουσιαστικό λόγο). Η αντοχή σου δεν είναι τόσο θέμα δύναμης στα ποδια σου (μιλώντας χονδρικά) , αλλά ικανότητας κατανάλωσης περισσότερο οξυγόνου. Τα επιπλέον φορτία , στα ποδια στην πλατη ή ξέρω γω εκτός από τον κίνδυνο τραυματισμόυ , δεν συνιστούν στην βελτίωση του αερόβιου μηχανισμού (μεγαλύτερη κατανάλωση οξυγόνου). Αυτό που βελτιώνει την αντοχή σου ειναι η διαρκή επαφή με την δραστηριότητα που αγαπάς στην φυσική της μορφή. ps επίσης , τα βάρη στην εφηβική ηλικία δεν επιφέρουν τραυματισμό των επιφύσεων (κάτι που αναστέλει θεωρητικά την ανάπτυξη των οστών). Δεν υπάρχει τέτοια αποδειξη , εξάλλου τα βάρη στην εφηβεία δεν είναι σκόπιμο να υπάρχουν μέσα απο μέγιστες επιβαρύνσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.