Προς το περιεχόμενο

i7 950

minas93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ Λεοντόκαρδε έγραψα πουθενά πριν ότι είναι λάθος καταχώρηση? Εσκεμμένη είναι η κίνηση (κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα).

Σε εμένα αναφέρεται .. Αν δεν είναι λάθος καταχώριση για πιο λόγο και οι intel EXXX έχουν ανεβασμένες τιμές ? Δε γνωρίζω πως λειτουργεί ένα site και δε μπορώ να ξέρω τι γίνεται .

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε συ Λεοντόκαρδε έγραψα πουθενά πριν ότι είναι λάθος καταχώρηση? Εσκεμμένη είναι η κίνηση (κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα).

@zarzavar με συγχωρείς αν δεν έγινα σαφής αλλά απευθυνόμουν στον moldovan20 που ανέφερε ότι δεν υπάρχει υπάλληλος. ;)

Δημοσ.

Πάντως να την πω την αμαρτία μου δεν άντεξα και έριξα και μία ματιά στις μητρικές 1155.... Κοιτάξτε να δείτε τιμές στην σειρά Ρ8Ρ67 της ASUS..... Χαχχααααα μάλλον έχει αρχίσει ο τύπος πίσω από το γραφείο να τα παίζει και θέλει διάλειμμα!!!! :mrgreen:

Εντάξει βρε σεις... Έκανα εγώ ένα λάθος λόγω ταυτόχρονης δημοσίευσης με τον Λεοντόκαρδο, ήρθατε και οι 3 να μου το χτυπήσετε... :cry: :cry: :cry: :cry:

Κακιασμένοι όλοι σας..... :devil:

Δημοσ.

Σε εμένα αναφέρεται .. Αν δεν είναι λάθος καταχώριση για πιο λόγο και οι intel EXXX έχουν ανεβασμένες τιμές ? Δε γνωρίζω πως λειτουργεί ένα site και δε μπορώ να ξέρω τι γίνεται .

Δυστυχώς ούτε και εγώ ξέρω πως λειτουργεί οπότε δεν μπορώ να πώ αβασάνιστα ότι φταίει ο ένας ή ο άλλος. Δεν έχω αποδείξεις οπότε ...

Το θέμα είναι ότι διανύουμε περίοδο εκπτώσεων και τα λάθη ολοένα και αυξάνονται.

Αυτό πρέπει να μας κάνει εντύπωση και να μας προβληματίσει.

Θα μπορούσε και το getit να πάρει έναν-έναν τηλέφωνο και να δώσει άκυρο λόγω λάθους. Δεν το έκανε όμως. Πάραυτα άλλα καταστήματα (γνωστά μην τα επαναλαμβάνουμε) έχουν τον τελευταίο καιρό ρίξει άκυρα σε παρόμοιες περιπτώσεις και όχι μόνο. Ακόμα και σε πραγματικές τιμές.

Το είπες και μόνος σου ... δεν υπήρχε πριν 2 χρόνια η ανάγκη για προσφορές όσο υπάρχει σήμερα. ;)

Πάντως btw μια χαρά διαφήμιση τους κάνουμε, δεν βρίσκετε? :P

Δημοσ.

Έχει γενικό πρόβλημα... κοίτα τις μνήμες Elixir και Axega DDR2. Προσπαθώ να βρω ένα προϊόν σε κανονική τιμή...

Και όχι τίποτα άλλο προσπαθώ να κάνω σύνθεση για συμφορουμήτη :mrgreen:

Άλλαξε μαγαζί, σήμερα δε παίζει να βγάλεις άκρη

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/5968/AMD-AM3.html το πρόβλημα είναι πολύ χοντρό :shifty:

χαχα τσάμπα θα του βγεί το μηχανάκι. Φθηνότερο και απο Netbook. :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Έχει γενικό πρόβλημα... κοίτα τις μνήμες Elixir και Axega DDR2. Προσπαθώ να βρω ένα προϊόν σε κανονική τιμή...

Άλλαξε μαγαζί, σήμερα δε παίζει να βγάλεις άκρη

Λετε να κλεινει; Αλεξ (πακ) τον λενε μηπως τον ιδιοκτητη; biggrin.gif

Δημοσ.

Προφανώς κάτι παίζει με το συστημα τους...

Ειναι που ειναι για τ'ανάθεμα, εγινε κι αυτό κι αστα να πάνε!

Τοσες συσσωρευμένες προσφορές, ούτε το κατάστημα-facebook των προϊόντων Η/Υ δεν έχει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...