vellamos_power Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 καλημερα σας παιδια.εχω το εξης προβλημα.αποφασισα εχθες να κανω ενα φορματ(windows xp) σε ενα παλιο dell optiplex 760 ( http://www.dell.com/us/en/dfb/desktops/desktop-optiplex-760/pd.aspx?refid=desktop-optiplex-760&cs=28&s=dfb ).αφου τα κανω ολα σωστα πριν μου βγαλει το μενου για να επιλεξω δισκο και να τον διαμορφοσω μου βγαζει μπλε οθονη και ακαταλαβιστικα.τι μπορει να ειναι??? μπορει να φταιει η ραμ?η ισως και ο σκληρος??
filip123go Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Με ένα bootable memtest μπορείς να εξακριβώσεις αν φταίει η ram (άστο να τρέξει κανεα 3ωρο-4ωρο) .. Με άλλο δισκάκι δοκίμασες...?
vellamos_power Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 με αλλο δισκακι δεν δοκιμασα.τοσο πολυ θελει το mem test??to mem test ειναι ιδιο με το mem test 86??
filip123go Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, θέλει αρκετή ώρα το memtest και ναι, είναι το ίδιο με το memtest 86...
TheELF Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 καλημερα σας παιδια.εχω το εξης προβλημα.αποφασισα εχθες να κανω ενα φορματ(windows xp) σε ενα παλιο dell optiplex 760 ( http://www.dell.com/us/en/dfb/desktops/desktop-optiplex-760/pd.aspx?refid=desktop-optiplex-760&cs=28&s=dfb ).αφου τα κανω ολα σωστα πριν μου βγαλει το μενου για να επιλεξω δισκο και να τον διαμορφοσω μου βγαζει μπλε οθονη και ακαταλαβιστικα.τι μπορει να ειναι??? μπορει να φταιει η ραμ?η ισως και ο σκληρος?? Παλιό ξε-παλιό το dell σου έχει SATA,στο cd σου με τα XP έχεις περάσει τους driver για τον sata controller σου,ή αν σου βρίσκετε δισκέτα μπορείς να τα περάσεις από εκεί(πατάς F6 στην αρχή όταν σου το λέει).
filip123go Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Παλιό ξε-παλιό το dell σου έχει SATA,στο cd σου με τα XP έχεις περάσει τους driver για τον sata controller σου,ή αν σου βρίσκετε δισκέτα μπορείς να τα περάσεις από εκεί(πατάς F6 στην αρχή όταν σου το λέει). Δίκιο έχει ο TheELF..!! Δεν το είχα προσέξει..! Πέρνα τους driver και λογικά θα είσαι οκ..!
unforgiven1980 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δε ξέρω για το συγκεκριμένο pc αλλά γενικά οι μνήμες είναι ο υπαριθμόν ένα υποπτος για τετοιου είδους errors, εγώ είχα ένα παλιό pc και μπαινόβγαζα μνήμες μια ώρα μέχρι να στρώσει, τώρα έφταιγε η μνήμη, το memory slot, θα σας γελάσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.