Προς το περιεχόμενο

Μαύρο fan controller

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα μαύρο fan controller ποιοτικό και εύχρηστο για σύνδεση μέχρι και 4 ανεμιστήρων.Τιμή το πολύ 40€.Προτείντε μου κανένα δοκιμασμένο γιατί από skroutz λίγο που έψαξα έχει πολύ λίγα και δεν έχουν και καλές περιγραφές.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σου προτείνω αυτό Scythe Kaze Master lcd panel, το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. :)

+1

Μία από τα ίδια και εγώ.

Το αγόρασα πρίν ένα χρόνο περίπου και δε το μετάνοιωσα ούτε στιγμή, διότι ο Scythe Slip Stream SM1425SL12H δεν χαλιναγωγείται με τίποτα....

Ήμουν μεταξύ αυτού και του Lamptron FC5 V2, για τον οποίο είχα διαβάσει εξίσου κολακευτικά σχόλια (για την V2 όχι την V1) και αν θυμάμαι καλά σηκώνει και μεγαλύτερους ανεμιστήρες από το scythe.

Δημοσ.

Οι ενδείξεις σβήνουν ή θα είμαι με μόνιμα μπλέ και γαλάζια γράμματα στο κουτί;

Η ένδειξη παραμένει αναμμένη ακόμη και αν έχεις κλείσει μέσω του ποτενσιόμετρου τον ανεμιστήρα, απλά γράφει OFF στη θέση που κανονικά απεικονίζει τις στροφές.

Αν κάποια απόληξη την αφήσεις κενή, τότε η θέση αυτή παραμένει σβηστή και θα δείχνει μόνο τη θερμοκρασία στη δεύτερη σειρά.

Δημοσ.

τιποτα τετοιο εχετε να μου προτεινετε απο you.gr ή απο oktabit.gr? (μονο απο αυτες τις δυο που εψαξα και δεν βρηκα κατι αλλα μπορει να μου διεφυγε)

Δημοσ.

εγω εχω το xilence το οποιο εχει συνδεση για 3 ανεμιστηρια εχει ρυθμιση στα κοκκινα led τα οποια εχει και ειναι σε καλη τιμη (κατα την γνωμη μου)

Δημοσ.

εγω εχω το xilence το οποιο εχει συνδεση για 3 ανεμιστηρια εχει ρυθμιση στα κοκκινα led τα οποια εχει και ειναι σε καλη τιμη (κατα την γνωμη μου)

Πολυ ομορφο.Ξερεις αν υπαρχει με μπλε φωτισμο;

Δημοσ.

Πολυ ομορφο.Ξερεις αν υπαρχει με μπλε φωτισμο;

αν δεν κανω λαθος βγενει μονο σε αυτο το χρωμα καθος ειναι και το "χαρακτηριστικο" χρωμα της xilence

Δημοσ.

Όταν λες ρύθμιση εννοείς ότι μπορείς να το κλείσεις;Ο τέταρτος διακοπτης που χρησιμεύει;

Δημοσ.

Όταν λες ρύθμιση εννοείς ότι μπορείς να το κλείσεις;Ο τέταρτος διακοπτης που χρησιμεύει;

το πρωτο μπορει να φτασει σε πολυ χαμιλες ταχυτητες για το fan αλλα δεν το κλεινει τελειως στο οποιο μπορεις να βαλεις το fan το επεξεργαστη

στο δευτερο και στο τριτο μπορεις να κλεισεις τελειως τα fan

το τεταρτο ριθμιζει το φωτισμο του ιδιου του controller και μπορει να σβησει τελειως το φωτεισμο ειτε να τον ανοιξει σε οποια ενταση θες...

Δημοσ.

Τα σπαει γιατι δεν το βγαζουνε σε μπλε ρεεεε.grrrrrrrrrr :mad:

μπορεις να τσεκαρεις απο ΕΔΩ

καποια απο αυτα τα εχω βρει και σε online καταστηματα εδω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...