nikos21aek Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ψάχνω ένα μαύρο fan controller ποιοτικό και εύχρηστο για σύνδεση μέχρι και 4 ανεμιστήρων.Τιμή το πολύ 40€.Προτείντε μου κανένα δοκιμασμένο γιατί από skroutz λίγο που έψαξα έχει πολύ λίγα και δεν έχουν και καλές περιγραφές.
lionheart75 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Σου προτείνω αυτό Scythe Kaze Master lcd panel, το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Commendatore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Σου προτείνω αυτό Scythe Kaze Master lcd panel, το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. +1 Μία από τα ίδια και εγώ. Το αγόρασα πρίν ένα χρόνο περίπου και δε το μετάνοιωσα ούτε στιγμή, διότι ο Scythe Slip Stream SM1425SL12H δεν χαλιναγωγείται με τίποτα.... Ήμουν μεταξύ αυτού και του Lamptron FC5 V2, για τον οποίο είχα διαβάσει εξίσου κολακευτικά σχόλια (για την V2 όχι την V1) και αν θυμάμαι καλά σηκώνει και μεγαλύτερους ανεμιστήρες από το scythe.
nikos21aek Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Οι ενδείξεις σβήνουν ή θα είμαι με μόνιμα μπλέ και γαλάζια γράμματα στο κουτί;
Commendatore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Οι ενδείξεις σβήνουν ή θα είμαι με μόνιμα μπλέ και γαλάζια γράμματα στο κουτί; Η ένδειξη παραμένει αναμμένη ακόμη και αν έχεις κλείσει μέσω του ποτενσιόμετρου τον ανεμιστήρα, απλά γράφει OFF στη θέση που κανονικά απεικονίζει τις στροφές. Αν κάποια απόληξη την αφήσεις κενή, τότε η θέση αυτή παραμένει σβηστή και θα δείχνει μόνο τη θερμοκρασία στη δεύτερη σειρά.
overpower Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 τιποτα τετοιο εχετε να μου προτεινετε απο you.gr ή απο oktabit.gr? (μονο απο αυτες τις δυο που εψαξα και δεν βρηκα κατι αλλα μπορει να μου διεφυγε)
Anaisthitos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 εγω εχω το xilence το οποιο εχει συνδεση για 3 ανεμιστηρια εχει ρυθμιση στα κοκκινα led τα οποια εχει και ειναι σε καλη τιμη (κατα την γνωμη μου)
nemesiskp Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 εγω εχω το xilence το οποιο εχει συνδεση για 3 ανεμιστηρια εχει ρυθμιση στα κοκκινα led τα οποια εχει και ειναι σε καλη τιμη (κατα την γνωμη μου) Πολυ ομορφο.Ξερεις αν υπαρχει με μπλε φωτισμο;
Anaisthitos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ ομορφο.Ξερεις αν υπαρχει με μπλε φωτισμο; αν δεν κανω λαθος βγενει μονο σε αυτο το χρωμα καθος ειναι και το "χαρακτηριστικο" χρωμα της xilence
nikos21aek Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 εγω εχω το xilence το οποιο εχει συνδεση για 3 ανεμιστηρια εχει ρυθμιση στα κοκκινα led τα οποια εχει και ειναι σε καλη τιμη (κατα την γνωμη μου) Όταν λες ρύθμιση εννοείς ότι μπορείς να το κλείσεις;Ο τέταρτος διακοπτης που χρησιμεύει;
Anaisthitos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Όταν λες ρύθμιση εννοείς ότι μπορείς να το κλείσεις;Ο τέταρτος διακοπτης που χρησιμεύει; το πρωτο μπορει να φτασει σε πολυ χαμιλες ταχυτητες για το fan αλλα δεν το κλεινει τελειως στο οποιο μπορεις να βαλεις το fan το επεξεργαστη στο δευτερο και στο τριτο μπορεις να κλεισεις τελειως τα fan το τεταρτο ριθμιζει το φωτισμο του ιδιου του controller και μπορει να σβησει τελειως το φωτεισμο ειτε να τον ανοιξει σε οποια ενταση θες...
nemesiskp Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Τα σπαει γιατι δεν το βγαζουνε σε μπλε ρεεεε.grrrrrrrrrr
Anaisthitos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Τα σπαει γιατι δεν το βγαζουνε σε μπλε ρεεεε.grrrrrrrrrr μπορεις να τσεκαρεις απο ΕΔΩ καποια απο αυτα τα εχω βρει και σε online καταστηματα εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.