Oscar_Mike Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα και θέλω τη βοήθεια σας, Θέλω να κάνω μια αγορά μέσω paypal, πάω στο site του καταστήματος, βάζω το προϊόν στο καλάθι, πατάω να πληρώσω με paypal, βάζω τους κωδικούς μου στο paypal, με πάει πάλι στο κατάστημα για να επιβεβαιώσω την αγορά, πατάω ok και μου βγάζει μήνυμα Error code: 10410, Invalid token Δεν έχω αγοράσει ξανά από αυτό το κατάστημα, αλλα όσες φορες έχω κάνει αγορές από αλλου δεν εχω αντιμετωπίσει ποτε πρόβλημα. Έχει κανένας κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει και τι σημαίνει το Invalid token? Μπορεί να είναι κάτι απλό αλλα αυτή τη στιγμή έχει κολλήσει το μυαλό μου... ευχαριστώ
dreamercon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δεν φτες εσύ, αυτός που έχει το κατάστημα δεν έχει ρυθμίσει το paypal σωστά. Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα και θέλω τη βοήθεια σας, Θέλω να κάνω μια αγορά μέσω paypal, πάω στο site του καταστήματος, βάζω το προϊόν στο καλάθι, πατάω να πληρώσω με paypal, βάζω τους κωδικούς μου στο paypal, με πάει πάλι στο κατάστημα για να επιβεβαιώσω την αγορά, πατάω ok και μου βγάζει μήνυμα Error code: 10410, Invalid token Δεν έχω αγοράσει ξανά από αυτό το κατάστημα, αλλα όσες φορες έχω κάνει αγορές από αλλου δεν εχω αντιμετωπίσει ποτε πρόβλημα. Έχει κανένας κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει και τι σημαίνει το Invalid token? Μπορεί να είναι κάτι απλό αλλα αυτή τη στιγμή έχει κολλήσει το μυαλό μου... ευχαριστώ
Oscar_Mike Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 είναι σίγουρο αυτό? δηλαδή δεν μπορώ να κάνω κάτι εκτος από το να επικοινωνήσω μαζί του?
dreamercon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Και εγώ μαγαζί στο paypal έχω και τα ξέρω αυτά τα errors. Μπορείς να δοκιμάσεις να διαγράψεις τα cookies, να αδειάσεις το cart και να ξαναξεκινήσεις από την αρχή - αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα λύσει το πρόβλημα, δεν ξέρω ούτε για ποιο μαγαζί πρόκειται ούτε τι ρυθμίσεις έχουν κάνει. είναι σίγουρο αυτό? δηλαδή δεν μπορώ να κάνω κάτι εκτος από το να επικοινωνήσω μαζί του?
Oscar_Mike Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Οκ, σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου! τουλάχιστον να ξέρω ότι δεν κάνω κάτι λάθοϛ εγω! θα κάνω αυτό που μου είπεϛ και αν δεν αλλάξει κάτι θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.