Anezinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα.Εχω αγορασμένα τα windows 7 ultimate και θέλησα να κάνω clean install στο laptop pavilion dv6.προφανώς ο δίσκος ειναι κλειδωμένος απο τα bios οπότε ειναι αδύνατον.Υπάρχει καποια λύση στο θέμα αυτο;Μεσω bios δεν μου δινει την επιλογη να γυρισω τον σκληρο σε IDE.
TheELF Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Τι σου κάνει να λες ότι είναι κλειδωμένο;και γιατί θες να το γυρίσεις σε ide; Πες μας καλύτερα τη ακριβώς μήνυμα βγάζει ή σε ποιο ακριβώς σημείο κολλάει η εγκατάσταση.
Anezinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Στο boot menu δεν δίνει την εντολη να κάνει boot και άν το πάω μέσω setup στην επιλογη του που να γίνει η εγκατάσταση δεν έχω την επιλογη advanced options ώστε να κάνω format.Έπίσης μέσα απο bios δεν γράφει καθόλου τον σκληρο ή έστω την επιλογη του.Απο αυτα πιστεύω πως είναι κλειδωμένο.Εχω κάνει αρκετές φορές την διαδικασία αυτη αλλα στο laptop αυτο αντιμετώπισα αυτο το πρόβλημα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ποιο εχεις? Απο τα παλια (dv6000) ή καποιο dv6-xxxx? Εχω ενα dv6-1455sv και μπορω να βοηθησω αν εχεις παρομοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.