Προς το περιεχόμενο

Stean - Square Enix Week

parispau

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://store.steampowered.com/sub/6936/

http://store.steampowered.com/app/35140/

Όλο το πακέτο square enix απο 580€ στα 78€ και το Batman Arkham Asylum 7,50€ για σήμερα και κάθε μέρα για όλη τη βδομάδα νέες προσφορές. Τι λέτε;

Εγώ σκέφτομαι το batman!

Διόρθωση: Steam ήθελα να γράψω.

Δημοσ.

το batman το αγορασα και εγω τα χριστουγεννα οταν το ειχε παλι 7.50 ευρω

αν το θελεισ μονο για να λες οτι το εχεις αυθεντικο και δεν το εχεις παιξει παρτο

• Moderators
Δημοσ.

Πες το βασικοτερο:

Εχεις κανει αγορα απο το συγκεκριμενο μαγαζι; Πως πληρωνεις; (χρεωστικη-σε ευρω κλπ)

Ποσες μερες κανει η παραλαβη;

ΥΓ. Τον τιτλο μπορεις να τον διορθωσεις με "εξελιγμενη επεξεργασια"

Δημοσ.

Πες το βασικοτερο:

Εχεις κανει αγορα απο το συγκεκριμενο μαγαζι; Πως πληρωνεις; (χρεωστικη-σε ευρω κλπ)

Ποσες μερες κανει η παραλαβη;

ΥΓ. Τον τιτλο μπορεις να τον διορθωσεις με "εξελιγμενη επεξεργασια"

Το steam ειναι για online εκδοσεις, δεν εχει retails(συσκευασιες δηλαδη).

Απλα αγοραζεις το παιχνιδι και το κατεβαζεις και το χεις στον λογαρισμο σου για να το ξανακατεβασεις οποτε θελεις...

Πληρωνεις με χρεωστικη κανονικα, δεν ξερω αν εχει paypal...

• Moderators
Δημοσ.

Το steam ειναι για online εκδοσεις, δεν εχει retails(συσκευασιες δηλαδη).

Απλα αγοραζεις το παιχνιδι και το κατεβαζεις και το χεις στον λογαρισμο σου για να το ξανακατεβασεις οποτε θελεις...

Πληρωνεις με χρεωστικη κανονικα, δεν ξερω αν εχει paypal...

Μαλιστα... Ενα λογο δλδ εχει καποιος για να πληρωσει και να παρει κατι original, τη συσκευασια για συλλεκτικους λογους, παει και αυτο... grin.png

Δημοσ.

το steam ειναι προγραμα που μεσα απο αυτο παιζεις παιχνιδια

κυριως multiplayer μπορεις να πληρωσεις με paysafe, paypal, πιστωτικη χρεωστικη οτι θες

κατεβαζεις μονο το παιχνιδι με τον κωδικο δεν εχει συσκευασιες κλπ

Δημοσ.

Μαλιστα... Ενα λογο δλδ εχει καποιος για να πληρωσει και να παρει κατι original, τη συσκευασια για συλλεκτικους λογους, παει και αυτο... grin.png

Ο κυριοτερος πλεον λογος για να παρεις κατι Original ειναι για να παιζεις online στους official servers για αυτο επιβιωνει και το steam. Οι συλλεκτικες εκδοσεις ειναι για τους εχοντες και τους λατρεις καποιου συγκεκριμενου project . Παντως προσωπικα εγω πηρα το call of duty black ops απο steam σε μια μεγαλη προσφορα που ειχε γινει μονο και μονο για να παιζω στους official. Κατα τα αλλα δεν βρισκω καποιο λογο για τα offline παιχνιδια να πληρωσεις για να τα ''κατεβασεις'' μεσω steam. Επισης να πω οτι υπαρχουν παιδια που εχουν ξοδεψει τρελλα ποσα στη steam για αγορα παιχνιδιων και εχει και αγγελιες μεχρι και εδω στο Insomnia που δινουν τους λογαριασμος μεχρι και 80% φθηνοτερα.

P.S: Συγκεκριμενα για τη Sqaure-Enix δηλαδη την παλαιότερα Squaresoft να πω οτι αξιζει να αγορασεις το παιχνιδι στο κουτι του, ακομη εχω κρατημενα τα final fantasy 7,8,10,12,13 στις αυθεντικες τους συσκευασιες που ειναι πανεμορφες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...