axaxouxas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Η ασυδοσια και η αλητεια στους οδηγους των ταξι ειναι ανεπιτρεπτη... Οταν εχει σηκωμενη την σημαια οτο ταξι πρεπει να παιρνει αμεσα τον επιβατη οπου κι αν πηγαινει !!!!! Τα ταξι ειναι ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΟΧΗΜΑΤΑ και οχι ιδιωτικης και πρεπει να ΕΞ-ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τον πολιτη με καθε τροπο και υποδειξη του εφοσον εργαζονται με αυτα Κατα υποδειξη του πελατη .... θα παρουν δευτερη κουρσα θα καπνισουν η θα ακουσουν μουσικη Θα αναψουν το κλιματιστικο η θα ανοιξουν η θα κλεισουν τα παραθυρα κτλ Οταν ο πελατης ανοιξει την πορτα πρεπει ο ταξιτζης να σταματησει αμεσα και οχι να προχωρα με σκοπο να αποφυγει την κουρσα με κινδυνο να χτυπηθει ο πελατης....... κατι τετοιο συνεβηκε και με μενα σημερα Αυτο καθιστα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και θα πρεπει να καταγγελεται αμεσα !!!!! Οταν ο πελατης αντιδρασει και σπασει οτιδηποτε στο αμαξι θα φταιει ? ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!!!! Ανοιξτε το επαγγελμα των ταξι βαζοντας τιμη κτησης αδειων στα 10.000 ευρω ωστε να σταματησει αυτος ο εμπαιγμος εις βαρος πολιτων που απλα θελει να παει στον προορισμο του....
Toufas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Κατεγγελια εκανες? Εγω συχαίνομαι τα ταξι στην ελλαδα για αυτο τον λογο. 2πλη κουρσα μουσικη οτι νανε και να πρεπει να του μιλησω κιολας...
mastor10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 και αμα εχεις και διαφορετικη αποψη θα σε ειρωνευεται κιολας
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 πρεπει να του μιλησω κιολας... Αυτο. Δεν ειμαι σνομπ, αλλα συνηθως για να παρω ταξι πρεπει να υπαρχει σοβαρος λογος καθως χρησιμοποιω το αυτοκινητο οταν δεν υπαρχουν ΜΜΜ. Οποτε ασε με ησυχο, μη μου μιλας, σκεφτομαι τα δικα μου. Κατα τ'αλλα η δευτερη κουρσα δεν με ενοχλει αν εξυπηρετει και τους δυο επιβατες.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ΕΛπιζω να μην εχει κανεις κανεναν στο σοι του που να ειναι ταριφας αλλα εγω θα το πω στα ισια. Μισητο ειδος αυτοι οι ταριφες. Για να μην τσουβαλιαζω ομως εχω πετυχει μερικους και γαμω τους τυπους/ τυπισες αλλα ειναι υπερβολικα λιγοι μπροστα στο ποσσους πετυχα που ηθελα στο τελος της κουρσας να τους σπασω τους καθρεφτες.
JERONIMO888 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ανοιξτε το επαγγελμα και οσοι χρεωθηκαν 100 χιλιαρικα για την αδεια ας παρουν τα παπαρια μας, εξαλλου δεν ειμαστε εμεις οι χρεωμενοι τι μας νοιαζει ε?
Ntinaras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 εχω να παρω ταξι 3-4 χρονια και χαιρομαι προτιμω να περπαταω στη βροχη η το χιονι παρα να κανω τη χαρη σε ταξιτζη
axaxouxas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ΕΛπιζω να μην εχει κανεις κανεναν στο σοι του που να ειναι ταριφας αλλα εγω θα το πω στα ισια. Μισητο ειδος αυτοι οι ταριφες. Για να μην τσουβαλιαζω ομως εχω πετυχει μερικους και γαμω τους τυπους/ τυπισες αλλα ειναι υπερβολικα λιγοι μπροστα στο ποσσους πετυχα που ηθελα στο τελος της κουρσας να τους σπασω τους καθρεφτες. Tα ειπες ολα φιλε.....
kanesaxo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι η χειρότερη φάρα οδηγών. Ετυχε να μπω σε ταξι τα τελευταια 11 χρονια που χω αυτ/το, επειδή κανενα οχημα δεν ηταν διαθέσιμο. Ε ρε παιδιά τι να σας πω...μόνο που δεν επαιξα μπουνιές μαζί του, γιατι επρεπε να με παει σε καποιο ραντεβού. Οι ανθρωποι ειναι αηδιαστικοί και εκνευριστικοί. Προσωπικά δε χάνω καμμια ευκαιρία να διαπληκτιστώ μαζί τους. Για οσους διαμένουν θεσνικη, θα εχουν ζησει το παρακάτω. Επι της τσιμισκή κινουνται στο λεωφορειόδρομο οπως προβλεπεται και μολις βρουν κανα αστικο μπροστα τους χωνονται κατευθειαν αριστερα.Δηλαδή δε φτάνει που σα μαλάκες εμεις κολλάμε στη κινηση, εχω και τον λαρτζ τον ταρίφα απο πάνω να πουλάει τρελίτσα και να μην περιμένει ενα λεπτο το αστικο... Εκει λοιπον τους κλεινω ολους για σπάσιμο... Υ.Γ. και για να μην γινομαι απολυτος,υπάρχουν και εξαιρέσεις.Απλά στους Χ χιλιάδες θαναι ελάχιστοι.
Tenshi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ΕΛπιζω να μην εχει κανεις κανεναν στο σοι του που να ειναι ταριφας αλλα εγω θα το πω στα ισια. Μισητο ειδος αυτοι οι ταριφες. Για να μην τσουβαλιαζω ομως εχω πετυχει μερικους και γαμω τους τυπους/ τυπισες αλλα ειναι υπερβολικα λιγοι μπροστα στο ποσσους πετυχα που ηθελα στο τελος της κουρσας να τους σπασω τους καθρεφτες. Εχω τον θείο και τον ξάδερφό μου.Μαύρα πρόβατα... Μπάσταρδοι άνθρωποι και οι δύο (καλά,ο μπάρμπας σίγουρα,το παιδάκι απλά βγήκε βλαμμένο και κόλλησε). Γουστάρω που το φυσάνε και δέν κρυώνει,γιατι μέχρι πρότινος το έπαιζαν ιστορίες που είχαν περιουσία-επιχείρηση των 200K.Δέν είναι ιδέα μου,όντας μίζερο και φθονερό ανθρωπάκι,αφού πραγματικά "κουνιόντουσαν" στην γειτονιά και πέριξ για το κατόρθωμα.Θα μπορούσα κάλλιστα να βάλω και τους φορτιγατζήδες στο ίδιο τσουβάλι,άλλα δέν είναι επι του παρόντος. Κατα τ'αλλα θαυμάζω τον κίτρινο συνωστισμό που γίνεται έξω απο το μετρό και τον κόσμο που τους αγνοεί επιδεικτικά,ασχέτως άν έχει 40 υπο σκιά,κατακλυσμό ή παγετό.Παίξανε και χάσανε... Κρίμα για τους λίγους και σωστούς αυτοκινητιστές εκει έξω... Και κινδυνεύοντας να καρφωθώ (anonymous is anonymous): Θείος με ταξί έχει προτεραιότητα.Παλικάρι "στα τέτοια του" βγαίνει απο στόπ.Θείος - παλικάρι σημειώσατε 2.Παλικάρι κατάλαβε οτι ήτο αυνάνας.Παλικάρι ζητάει συγνώμη.Θείος ωρύεται,ταξί όσκαρ κώλος.Παλικάρι ξαναζητάει συγνώμη,παλικάρι αναλαμβάνει πλήρη ευθύνη.Θείος νομίζει οτι έπεσε σε μαλάκα,θείος νομίζει πουλήσει ανδριλίκι,θείος θίγει αξιοπρέπεια μαμάς παλικαριού.Παλικάρι μαυρίζει μάτι θείου.Παλικάρι τρώει μήνυση για ξυλοδαρμό.
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 και να πρεπει να του μιλησω κιολας... τι εννοείς; όσες φορές έχω πάρει ταξί δεν με αναγκασε κανένας να του μιλήσω.
Toufas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 δεν σε αναγκαζει κανεις, απλα ρωτανε πραγματα να πιασουν κουβεντα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 αμα δεν γουστάρεις του κόβεις τη φόρα με τη μία
kanesaxo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Θείος με ταξί έχει προτεραιότητα.Παλικάρι "στα τέτοια του" βγαίνει απο στόπ.Θείος - παλικάρι σημειώσατε 2.Παλικάρι κατάλαβε οτι ήτο αυνάνας.Παλικάρι ζητάει συγνώμη.Θείος ωρύεται,ταξί όσκαρ κώλος.Παλικάρι ξαναζητάει συγνώμη,παλικάρι αναλαμβάνει πλήρη ευθύνη.Θείος νομίζει οτι έπεσε σε μαλάκα,θείος νομίζει πουλήσει ανδριλίκι,θείος θίγει αξιοπρέπεια μαμάς παλικαριού.Παλικάρι μαυρίζει μάτι θείου.Παλικάρι τρώει μήνυση για ξυλοδαρμό. θειος τα θελε κώλος του... χαχαχα!
firewalker Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Γενικά με τα ταξί δεν είχα ποτέ κάποιο σπουδαίο πρόβλημα. Είχα πλακωθεί με έναν που νευρίασε επειδή έβγαλα από το πίσω κάθισμα το κλιπ της ζώνης (το είχε χωμένο κάτω από την πλάτη). Πως θα την φορούσα... Έχω να σημειώσω το εξής. Οι καλύτεροι οδηγοί ταξί που έχω μπει ήταν Ανατολίτες. Στην Αθήνα όλο πάνε και πληθαίνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.