Προς το περιεχόμενο

New Κeyboard

FaRMaKhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δε δοκιμάζεις το MS sidewider X6 που βγαίνει και κάθε τόσο στα 20 ευρώπουλα από το eshop; Το έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Για τα 2 που λες δεν μπορώ να πω γνώμη

Δημοσ.

+1 για το sidewinder x6.Το έχω και με βολεύει πάρα πολύ.Είναι τέλειο για την τιμή του.

Δημοσ.

το χ6 απποριπτεται επειδη ειναι flat και δεν εχει ποδαρακια

το εχει ενας φιλος και δεν μου αρεσε καθολου εργονομικα

απο λειτουργιες οκ αλλα...as i said :rolleyes:

Δημοσ.

το χ6 απποριπτεται επειδη ειναι flat και δεν εχει ποδαρακια

το εχει ενας φιλος και δεν μου αρεσε καθολου εργονομικα

απο λειτουργιες οκ αλλα...as i said :rolleyes:

Και είναι δύσκολο να του βάλεις 2 τσοχάκια για καρέκλες από κάτω ε; Ξέρεις αυτά που μπαίνουν στα πόδια στις καρέκλες για να μην τραυματίζεται το πάτωμα. Λέω εγώ τώρα :P

Δημοσ.

Βρε κυρ-μητσοι αμαν με τις πατεντες ακομα δεν το αγορασαμε :lol:

ειναι μπλιαξ το x6 :P

1)Aυτο

2)'H αυτο

Φωτιζομενα keys εχουν και τα 2?τινω πιο πολυ στο razer για καποιον περιεργο λογο

ουτε 1Ε παραπανω δεν δινω για πληκτρολογιο,ουτος η αλλος αυτο που εχω τωρα απο τη σταχτη χαλασε

δεν θελω να τα κλαιω (ουτε να το πολυπροσεχω :devil: )

Κανεις που να τα εχει βρε παιδια να πει μια γνωμη?

Δημοσ.

Αυτο σημερα το πηρα και αυριο γυριζει πισω :shifty:

Μπορει το χ6 λογο του οτι παιζει στα 32Ε να το ξανασκευτω (ε ρε φαπες π πρεπει να πεσουν)

Δημοσ.

Αυτο σημερα το πηρα και αυριο γυριζει πισω :shifty:

Μπορει το χ6 λογο του οτι παιζει στα 32Ε να το ξανασκευτω (ε ρε φαπες π πρεπει να πεσουν)

όχι να μην το πάρεις γιατί δεν έχει ποδαράκια :P

Δημοσ.

Τσιμπα το ολο και καποια πατεντα θα σκεφτεις για τα ποδαρακια.

Ουτε εμενα με βολευε στην αρχη,αλλα οταν εγινε η εγχειρηση και μπηκαν τα ποδαρακια του παλιου μεταμορφωθηκε. :-D

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο έλεγα για τα ποδαράκια... αλλά τελικά όλα συνήθεια είναι....

Είναι λίγο πιο σηκωμένο... έχουν και τα κουμπιά μια κάποια κλίση... με κατά βόλεψε...

Μην το πολυσκέφτεσαι... πάρε το DSP... το αντίστοιχο retail να σκεφτείς ότι έχει αρκετά πάνω από 50Ε...

Δημοσ.

Και τα 2 ειναι μέτρια. Πάντως ένα θα πω. Τα πληκτρολόγια τα παντρεύεσαι. Πάρε το καλύτερο που μπορείς. To Lycosa Mirror είναι έργο τέχνης οπτικά πάντως . Το είχα πάρει στην πρώην και δεν χόρταινα να το βλέπω. Εγώ έχω το G15 και είμαι κομπλέ

Δημοσ.

Eτσι οπως το σκεφτομαι μαλλον θα κουμπωσω το numpad στ αριστερα γιατι το goliathus

τρωει πολυ χωρο και θα το στηριξω πανω στη βαση της οθονης για να παρει κλιση.

Αλλο ενα - που ειχα δει παντως ειναι οτι πατουσα συνεχεια το caps αντι για το A τεσπα we will see

Τωρα οσο αφορα τον αν τα παντρευομαι δε το κανω γιατι τα κακομεταχειριζομαι και ειναι κραιμα :P

εξου και ολα μου τα keybrds παντα ηταν της φθηνιας,

το πολυ πολυ αμα το χαλασω κ αυτο παω για αλλο τι να κλαψω απο τα 30Ε ;)

Thanks a lot

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...