Προς το περιεχόμενο

προβλημα με htc wildfire

darthinvader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω προβλημα με to htc wildfire κινητο μου οταν το ανοιγω μου βγαζει τα παρακάτω

BUZZ PVT SHIP S-0N

HBOOT-1.01.0001

MICROP-0622

TOUCH PANEL-ATMELC03_16ac

RADIO-3.35.20.10

Nov 17 2010 12:08:53

Fastboot (και οταν το συνδεω στον υπολογιστη λεει fastboot usb)

<VOL UP> to previous item

<VOL DOWN> to next item

<POWER> to select item

BOOTLOADER

REBOOT

REBOOT BOOTLOADER

POWER DOWN

ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΤΑΩ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ (συγγνωμη για για τα κεφαλαια)

Δημοσ.

αυτό συνήθως το βγάζει όταν κρατήσεις πατημένο το κάτω της έντασης και το Power...

επιλέγεις reboot και σε βγάζει πάλι στο ίδιο μενού?

προσπάθησες να πειράξεις το λειτουργικό?

Δημοσ.

οχι καθόλου απλα μια μερα στο ασχετο το εβγαλε καμια καινουργια εφαρμογη τιποτα απλα το εβγαλε και δεν γινεται να πατησω τιποτα

Δημοσ.

για δοκιμασε με το κουμπι για τη φωνη, πανω κατω να δεις αν πηγαινει να επιλεξει καποια επιλογη. και για να επιβεβαιωσεις την επιλογη πατας το κουμπι για το power on/off.

Δημοσ.

επομενη ερωτηση...εγγυηση εχει (αν επικοινωνησεις με την htc, με βαση το imei σε καλυπτουν για εγγυηση, δεν θελουν καν αποδειξη);

αν ειναι ολα οκ (δηλαδη δεν εχεις αλλαξει rom....που πιθανοτατα δεν εχεις αλλαξει ε;), πηγαινε το σε εκεινους γιατι μπορει να θελει μεχρι και αλλαγη πλακετας.

Δημοσ.

Δοκίμασε με το +- του κουμπιού της έντασης να πλοηγηθείς στο μενου, και με το power button(το κουμπί δηλαδή που ανοίγεις και κλεινεις το τηλέφωνο) να επιλέξεις την δεύτερη επιλογή «Reboot».

Δημοσ.

επομενη ερωτηση...εγγυηση εχει (αν επικοινωνησεις με την htc, με βαση το imei σε καλυπτουν για εγγυηση, δεν θελουν καν αποδειξη);

αν ειναι ολα οκ (δηλαδη δεν εχεις αλλαξει rom....που πιθανοτατα δεν εχεις αλλαξει ε;), πηγαινε το σε εκεινους γιατι μπορει να θελει μεχρι και αλλαγη πλακετας.

imei ? :wacko:

και δεν εχω αλλαξει rom οχι (πηγαινα αλλα βαριομαουνα και δεν ξεκινησα καν) :P

Δημοσ.

επιλογη πρωτη: γυρνα το απο πισω, βγαλε καπακι, βγαλε μπαταρια...και βουαλα! θα δεις το imei!

επιλογη δευτερη: πιασε το κουτι του...και βουαλα! θα το δεις επανω στο κουτι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...