Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυγό ... γίγας στην Κάτω Βιάννο

Το τεράστιο αυγό ... εξόντωσε την κότα

f43b2898cad10ddd2c45adc047a3f661.JPG

Ένα αυγό ... XL γέννησε μια κότα, στην Κάτω Βιάννου. Ωστόσο το υπερμεγέθες αυγό στοίχισε τη ζωή στην κότα, την οποία ο ιδιοκτήτης της βρήκε νεκρή από αιμορραγία.

Η σύγκριση ενός "συνηθισμένου" αυγού με το αυγό - γίγας είναι ... κατατοπιστική.

augo-gigas-augo-kanoniko.JPG

Το αυγό, τεραστίων διαστάσεων, είναι τριπλάσιου βάρους από ένα συνηθισμένο. Για την ακρίβεια ζυγίζει 180 γραμμάρια, τη στιγμή ένα "κανονικό" δεν υπερβαίνει τα 70 γραμμάρια!

augo-gigas-zugaria.JPGaugo-kanoniko-zugaria.JPG

Σύμφωνα με τον αναγνώστη που μας έστειλε τις φωτογραφίες, το φαινόμενο στη Βιάννο δεν είναι σπάνιο και μάλιστα δεν περιορίζεται ... σε αυγά!

Πηγή

Την ξεκώλοσε την καημένη. ;ρ

Δημοσ.
Από τη μελέτη προκύπτει ότι το 59,7% των εφήβων είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές, με μέση ηλικία πρώτης επαφής τα 15,5 έτη και μέσο αριθμό ερωτικών συντρόφων τα 1,9.

Το 68,5% ήξερε για το AIDS και το 59% ήξερε για τα σύφιλη και για την ηπατίτιδα , ενώ για τα κονδυλώματα και την γονόρροια γνώριζε το 35% .

Ως μέσο για την προστασία από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα το 51,3% γνώριζε το προφυλακτικό και το 15,9% ανέφερε την αποχή από τη σεξουαλική επαφή.

Οι συντριπτική πλειονότητα των εφήβων (92%) γνώριζε ότι κυριότερος τρόπος αντισύλληψης είναι το προφυλακτικό, αλλά μόνο το 37% το χρησιμοποιούσε. Σε πολύ υψηλά ποσοστά θεωρούσαν ως μέσο αντισύλληψης το αντισυλληπτικό χάπι (85,8%) και το χάπι της επόμενης ημέρας (84,6%).

Η μελέτη βασίστηκε στην επεξεργασία 5000 ερωτηματολογίων στα οποία απάντησαν μαθητές και μαθήτριες 3ης Λυκείου , με μέσο όρο ηλικίας τα 17,4 έτη

http://www.enikos.gr/society/45126,Adiaforoyn_gia_tis_profylaxeis_.html

αυτο πως γινεται? μπορει να μου εξηγησει καποιος?

το 40% δεν το εκανε και το 16% ηξερε οτι λειτουργει ως μεσο προστασιας αν δε το κανει. δηλαδη το υπολοιπο 24% δεν ξερει οτι η αποχη λειτουργει ως μεσο προστασιας? :shock:

Επισκέπτης
Δημοσ.

το 40% δεν το εκανε και το 16% ηξερε οτι λειτουργει ως μεσο προστασιας αν δε το κανει. δηλαδη το υπολοιπο 24% δεν ξερει οτι η αποχη λειτουργει ως μεσο προστασιας? :shock:

Εγώ πάλι θέλω κάποιος να μου εξηγήσει τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους όλοι αυτοί που δε χρησιμοποιούν προφυλακτικό. Δηλαδή έλεος!

Δημοσ.

Το 40% είναι ανεξάρτητο του 16%.

Από τους 100, οι 40 ήταν άμπηχτοι.

Από τους ίδιους 100, οι 16 ήξεραν ότι η αποχή αποτελεί μέσο προστασίας. Κανείς δε λέει ότι δεν υπάρχει επικάλυψη του 40 με το 16.

Δημοσ.

μα εγραψα 24% γιατι πηρα οτι το 16 ειναι μερος του 40. αυτο σημαινει οτι το 24 τουλαχιστον που απειχε δε γνωριζει οτι η αποχη αποτελει μεσο προστασιας :shifty:

Δημοσ.

Μα όπως είπε ο Lucifer, αυτά είναι ανεξάρτητα σύνολα, το συμπέρασμά σου είναι λίγο αυθαίρετο. Αλλά όπως και να χει, δε νομίζω πως εννοείται πως το υπόλοιπο 84% αγνοούσε αυτό το γεγονός. Δεν ξέρουμε ποια ακριβώς ήταν η ερώτηση και πώς μπορούσε να δωθεί η απάντηση, είτε multiple choice, είτε επιλέξτε 1 απ τα 5, είτε ξέρω γω τι.

Δημοσ.

Μα όπως είπε ο Lucifer, αυτά είναι ανεξάρτητα σύνολα, το συμπέρασμά σου είναι λίγο αυθαίρετο.

μα δεν ειπα οτι ειναι εξαρτημενα. οταν το 40% δηλωνει οτι ειναι παρθενο και το 16% δηλωνει οτι η παρθενια ειναι μεσο προστασιας υπαρχει ενα 24% τουλαχιστον που ειναι παρθενο και δεν δηλωνει οτι αυτο αποτελει μεσο προστασιας. την τομη των 2 συνολων πηρα

Δημοσ.

Δεν διάβασες καλά το post μου ή δεν τα πα αρκετά κατανοητά. Μπορεί απ το 40% που δηλώνει παρθένο το 80% να θεωρεί τρόπο προφύλαξης το προφυλακτικό, το 10% την αποχή, το 5% κάτι άλλο και το 5% ΔΞ/ΔΑ.

Δημοσ.

καλα ναι μπορει ενα μερος του 51% που ειπε το προφυλακτικο να ειναι και μεσα στους παρθενους. μας λειπει το υπολοιπο που δεν αναφερεται τι απαντησε. εντυπωση μου κανει που το 92% θεωρει το προφυλακτικο ως μεσο αντισυλληψης μονο. υπαρχει ελλειπης διδασκαλια για τα STD. λες και το μονο θεμα ειναι η εγκυμοσυνη

Δημοσ.

εντυπωση μου κανει που το 92% θεωρει το προφυλακτικο ως μεσο αντισυλληψης μονο. υπαρχει ελλειπης διδασκαλια για τα STD. λες και το μονο θεμα ειναι η εγκυμοσυνη

Δε λέει πουθενά ότι το θεωρούν μόνο ως μέσο αντισύλληψης. Που το δες αυτό; Το γνωρίζουν ως το κυριότερο μέσο αντισύλληψης ναι, που είναι και σωστό, είναι όντως το πιο διαδεδομένο, προσβάσιμο, οικονομικό, εύχρηστο. Στην από πάνω πρόταση λέει ότι το ~52% απάντησε για το προφυλακτικό και σαν μέσω προστασίας απο STD's. Ναί, τα ποσοστά δεν είναι ιδανικά, αλλά όπως και να χει δε λέει αυτό το άρθρο.

Δημοσ.

Ναί, τα ποσοστά δεν είναι ιδανικά

γιαυτο το ειπα. 52% ειναι χαμηλο ποσοστο για τοσο σοβαρο θεμα. ειναι θεμα ελλειπης ενημερωσης

Δημοσ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η αυτοκινητοβιομηχανία της Fiat αποφάσισε να ζητήσει να μην παρουσιασθούν στον χώρο εργασίας για έξι συνολικά ημέρες 5.400 εργαζόμενοι της παραγωγικής μονάδας του Μιραφιόρι, στο Τορίνο της βόρειας Ιταλίας.

http://news.in.gr/world/article/?aid=1231196572

Δημοσ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η αυτοκινητοβιομηχανία της Fiat αποφάσισε να ζητήσει να μην παρουσιασθούν στον χώρο εργασίας για έξι συνολικά ημέρες 5.400 εργαζόμενοι της παραγωγικής μονάδας του Μιραφιόρι, στο Τορίνο της βόρειας Ιταλίας.

http://news.in.gr/world/article/?aid=1231196572

Δυστυχως λογικο το βρισκω.

Οταν χωρες σαν τη δικη μας, ζουσαν επι χρονια με τα ψεμματα, και αγοραζαν με ξενα χρημματα, και κυριαρχουσε η σπαταλη, η καθε εταιρια - βιομηχανια λογικο ηταν να προσλαβει παραπανω προσωπικο για να ανταπεξελθει στη ζητηση. Οταν αρχισαν να βαρανε τα κανονια ενα μετα το αλλο, φανηκε το ποσο προσωπικο χρειαζοταν τελικα η εταιρια για να λειτουργησει.

Δημοσ.

Η κρίση επεκτείνεται σιγά σιγά και στις παραγωγικές χώρες. Λογικό είναι.

Όταν έχεις ξεμείνει απο πελάτες και δεν πουλάς πλεον όπως πριν τα προϊόντα σου.

Οι επόμενοι θα είναι, ίσως, οι Γερμανοί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...