Προς το περιεχόμενο

μικροφωνο home studio ψαξιμο..

akis_94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα...θελω μια βοηθεια διαβασα σε πολλα φορουμ για μικροφονα αλλα ποτε δεν καταφερα να βρω αυτο που ψαχνω :whistle: το θεμα ειναι το εξης θελω ενα μικροφονω οχι παρα πολλυ καλο... ψαχνω και μεταχειισμενο.!! η καρτα ειναι αυτη εδω: εδω.. και ψαχνω ενα μικροφονο καλο για home studio μπορουμε να πουμε ωστε να με εικανοποιει σε αρκετα κοματια rap,xalara,diafora..

μπορω να διαθεσω μεχρι 75 ευρω.. βρηκα ομως αυτη εδω.. αλλα και αυτη εδω.. πειτε μου και την δικια σας γνωμη για κανα "καλω" και "φτηνω" μικροφονω ευχαριστω εκ των προτερων... καλη συνεχεια σε ολα τα παιδια... :-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

off-topic: η κάρτα καλή;;; το ψήνω να πάρω μια αν βρω φράγκα..

θα σου πρότεινα το PG58 δοκημασμένο και για τα λεφτά που ζητάς το καλύτερο..επίσης(μη-δοκιμασμένο)αλλα φαίνετε καλό είναι αυτό εδώ:

THE T.BONE MB85 BETA

υστερόγραφο:

το ''ΦΤΗΝΩ'' γράφετε με ΟΜΙΚΡΟΝ :P

Δημοσ.

ναι οκ πανω στην βιασινη δεν το σκεφτηκα 8νχ.... τελοσπαντων κατι σε πυκνωτικο θα παρω οχι δυναμικο...

δεν υπάρχει πυκνωτικό σε αυτά τα λεφτά. Κατά τη γνώμη μου πάρε ένα δυναμικό μέχρι στα 100 ευρώ μια χαρά θα είσαι. Για αξιοπρεπές πυκνωτικό πάμε από 300 και πάνω. Εφόσον πρόκειται για home studio που δεν έχει φυσικά και τις καλύτερες μονώσεις το δυναμικό είναι μονόδρομος.

Γενικά μην πάρεις μικρόφωνο με 30-50 ευρώ τζάμπα λεφτά θα δώσεις ξηλώσου ένα κατοστάρικο και θα είσαι μια χαρά.

Δημοσ.

παιδια το μικροφωνο το πηρα τωρα οτι μου βγει δουλευει ολα μια χαρα και στην καρτα απλα δεν εχω ηχογραφιση καποιο κοματι ακομα!! το μικροφωνο ειναι αυτο εδω ΄) προσοπικα μπορει να εχετε και δικαιο οτι μπορει να ειναι μουφα αλλα οκ 45 ευρω ειναι θα κανω την δοκιμη και θα σας πω αν αξιζε!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...