Προς το περιεχόμενο

PS3 & Xbox360

Mhs2k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, όχι δε θα κανω το κλασσικο ερωτημα για το ποια κονσολα ειναι καλυτερη και εχεις τους περισσότερους τίτλους και τα λοιπα. Αλλο θελω να μαθω.

ειμαι το ειδος του gamer οπου θελω να μπορω να κατσω με ενα φιλαρακι και να παιξουμε κανα ποδοσφαιρακι κανα ραλακι αλλα ταυτοχρονα ειμαι ο τυπος που γουσταρει να φορτωνει mw2 και να βγαζει την ενταση της ημερας (οχι με χρηση gl και rpg :P).

Αρα πρακτικα τι θελω να μου πειτε.

Ποια ειναι η κονσολα που:

(ι) μπορει να υποστηριξει ευκολα αβασανιστα και σιγουρα keyboard&mouse (pc gamer βλεπεις) και

(ιι) οταν αγοραζω το game να μην εχω να πληρωνω και συνδρομες για να μπορω να παιξω με αυτο στο ιντερνετ.

για εξηγηστε μου λιγο τι παιζει με το θεμα internet και κονσολες αν δε σας κανει κοπο.

Μη μου μιλησετε για τσιπαρισματα etc. αλλο κεφαλαιο αυτο και ειναι χρησιμο φανταζομαι μονο για solo και οχι multi αντε και co-op αλλα τοσο co-op που μυριζεις τον φοβο του αντιπαλου διπλα σου μιας και καθεται και διπλα σου :P

περιμενω τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

Καλησπερα, όχι δε θα κανω το κλασσικο ερωτημα για το ποια κονσολα ειναι καλυτερη και εχεις τους περισσότερους τίτλους και τα λοιπα. Αλλο θελω να μαθω.

ειμαι το ειδος του gamer οπου θελω να μπορω να κατσω με ενα φιλαρακι και να παιξουμε κανα ποδοσφαιρακι κανα ραλακι αλλα ταυτοχρονα ειμαι ο τυπος που γουσταρει να φορτωνει mw2 και να βγαζει την ενταση της ημερας (οχι με χρηση gl και rpg :P).

Αρα πρακτικα τι θελω να μου πειτε.

Ποια ειναι η κονσολα που:

(ι) μπορει να υποστηριξει ευκολα αβασανιστα και σιγουρα keyboard&mouse (pc gamer βλεπεις) και

(ιι) οταν αγοραζω το game να μην εχω να πληρωνω και συνδρομες για να μπορω να παιξω με αυτο στο ιντερνετ.

για εξηγηστε μου λιγο τι παιζει με το θεμα internet και κονσολες αν δε σας κανει κοπο.

Μη μου μιλησετε για τσιπαρισματα etc. αλλο κεφαλαιο αυτο και ειναι χρησιμο φανταζομαι μονο για solo και οχι multi αντε και co-op αλλα τοσο co-op που μυριζεις τον φοβο του αντιπαλου διπλα σου μιας και καθεται και διπλα σου :P

1. Αν εισαι pc gamer μεινε εκει και μην ασχολειθεις με τιποτα αλλο...Μακρια απο μπασταρδοsetup!

2. Οταν παιζεις online θες να δουλευει κατι αψογα και αψεγαδιαστα, το τσαμπα psn δεν ειναι μεσα σε αυτο! Eχω και τα δυο (psn & xbox live) το χβοχ live ειναι κατι κλασεις ανωτερο εαν θες κατι σοβαρο!

Για μενα φτιαξε ενα htpcακι πετα και μια καρτουλα και βρες την υγεια σου....

Δημοσ.

Καλησπερα...

επειδή και εγώ είμαι PC gamer, με έριξε λίγο που δεν μπορώ να παίξω FPS με keyboard. Θέλεις αντάπτορες για να παίξεις με πληκτρολόγιο και ποντίκι για 360 και το PS3

οπότε αυτό που κάνω είναι να μένω μακριά από FPS στην κονσόλα, σαν PC gamer θα με ενδιέφερε να δω κάτι κάτι διαφορετικό σε shooter σε αυτό το στυλ, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκω το σύνολο ακριβό και απλά περιμένω το παιχνίδι που θα το κάνει να αξίζει

τώρα για online όπως ίσως ξέρεις το 360 θέλει συνδρομή, ενώ το PS3 όχι. προσωπικά για κάποιον που πληρώνει τα παιχνίδια που παίζει μου φένεται πάρα πολύ να πληρώνω και συνδορμή για online

από την άλλη όπως είπε ο προηγούμενος το 360 online τρέχει "αψογα και αψεγαδιαστα" αλλά εμένα μου φένεται πολύ γενικόλογο οπότε αν δεν είχα πάρει κονσόλα θα ρωτούσα για συγκεκριμένα παιχνίδια που εμένα ενδιέφεραν πως παίζουν online με το ένα και με το άλλο

παράδειγμα προσωπικά tekken & naruto storm 2 online στο ps3 δεν έχουν κάτι που θα με έκανε να πληρώσω συνδρομή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...