gRegor86 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια μολις παρελαβα το εξης laptop.. Απο εμφανιση και ποιοτητα σκιζει ... Εχω μερικες αποριες ..Το λαπτοπ μου ηρθε με γεματη μπαταρια..Ειναι λογικο? Επισης βλεπω οτι ο δισκος του εχει χρονο ζωης ηδη 5 ωρες.. Αγοραστηκε απο το getitnow..λετε να ειναι τιποτα εκθισιακο ?Να ανησυχω? Eυχαριστω..
jtheogr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μπες στο bios μήπως και βρεις ένα σημείο που έχει τις ημερομηνίες παραγωγής του μηχανήματος και την ημερομηνία του πρώτου boot (συνήθως τα dell έχουν τέτοιες πληροφορίες).
gRegor86 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μπορω να βρψ κατι στο Bios..
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πέντε ώρες εκθεσιακό κομμάτι αποκλείεται. Δηλαδή το ανοίξανε και το στήσανε απο τις 9 μέχρι τις 2 και μετά το βγάλανε απο την έκθεση; Δύσκολο. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι οτι κάποιος το δοκίμασε και δεν του έκανε. Κάτι βασικό για να καταλάβεις αν το «άγγιξες» εσύ πρώτος. Όταν το άνοιξες, σου έβγαλε την εισαγωγική οθόνη των windows για αποδοχή του EULA ή μπήκε απευθείας στα windows;
xristoforos89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πέντε ώρες εκθεσιακό κομμάτι αποκλείεται. Δηλαδή το ανοίξανε και το στήσανε απο τις 9 μέχρι τις 2 και μετά το βγάλανε απο την έκθεση; Δύσκολο. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι οτι κάποιος το δοκίμασε και δεν του έκανε. Κάτι βασικό για να καταλάβεις αν το «άγγιξες» εσύ πρώτος. Όταν το άνοιξες, σου έβγαλε την εισαγωγική οθόνη των windows για αποδοχή του EULA ή μπήκε απευθείας στα windows; Υπαρχει ευκολος τροπος για να το ''φτιαξεις'' αυτο. Τα dell εχουν μια επιλογη που γυρνα το λαπτοπ στις εργοστασιακες ρυθμισεις(ενα προγραμματακι της dell ειναι βασικα αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του.Δεν μιλαω για την επιλογη που σου δινει το bios). To ''τρεχεις'' αυτο και μετα κλεινει το λαπτοπ απο μονο του. Μολις το ανοιγεις ειναι σαν να μην εχεις μπει καν στα windows(σου βγαζει κανονικα την διαδικασια που φορτωνουν για πρωτη φορα τα windows). Aλλα να ηταν εκθεσιακο για 5ωρες; Και εγω το αποκλειω αυτο.
gRegor86 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Aπο οτι το εψαξα λιγο μαλλον οι 5 ωρες υπαρχουν γιατι εχει εγκατεστημένα τα windows οποτε καπως πρεπει να μπουν μεσα και υπο8ετω γιαυτο και οι 5 ωρες (aν και παλι πολλες ειναι).. Τωρα γιατι ηταν γεματη η μπαταρια δεν ξερω.. Επισης με διαφορα προγραμματα (cpu z ,coretemp) βλεπω πως idle ο επεξεργαστης δουλέυει στα 1400 και οχι στα 2400.. Και ας εχω υψηλες επιδωσεις ως προφιλ.. Επισης ο δίσκος ολο χρατς χρατς και θορυβο ειναι...
xristoforos89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Aπο οτι το εψαξα λιγο μαλλον οι 5 ωρες υπαρχουν γιατι εχει εγκατεστημένα τα windows οποτε καπως πρεπει να μπουν μεσα και υπο8ετω γιαυτο και οι 5 ωρες (aν και παλι πολλες ειναι).. Τωρα γιατι ηταν γεματη η μπαταρια δεν ξερω.. Επισης με διαφορα προγραμματα (cpu z ,coretemp) βλεπω πως idle ο επεξεργαστης δουλέυει στα 1400 και οχι στα 2400.. Και ας εχω υψηλες επιδωσεις ως προφιλ.. Επισης ο δίσκος ολο χρατς χρατς και θορυβο ειναι... Σχετικα με την μπαταρια ειναι φυσικο γιατι ολες πλεον οι μπαταριες ελεγχονται πρωτου μπουν μαζι με το λαπτοπ στην συσκευασια. Παλιοτερα υπηρχαν παρα πολλες περιπτωσεις DOA μπαταριων και για αυτο τις φορτιζουν πλεον, για να τις τσεκαρουν. Αφου εισαι σε idle, πως θες να δουλευει στο full ο cpu σου;
gRegor86 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πφφ..Ολο προβληματα ειμαι.. ακουω ενα μπιπ συνεχόμενο, οχι πολυ δυνατα ..Εχω την εντυπωση οτι ερχετε απο τον δισκο..
xristoforos89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πφφ..Ολο προβληματα ειμαι.. ακουω ενα μπιπ συνεχόμενο, οχι πολυ δυνατα ..Εχω την εντυπωση οτι ερχετε απο τον δισκο.. Ποια ειναι τα προβληματα ως τωρα; Εγω νομιζω πως ο ηχος που ακους ειναι φυσιολογικος για αυτη την σειρα. Ο ηχος του δισκου ειναι χαρακτηριστικος σε ολα τα λαπτοπ.
gRegor86 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πλεον το προβλημα μου ειναι μονο αυτο το τσιριχτο μπιπ.. Και δεν μπορω να καταλαβω και απο που ακριβως ερχετε.. Επισης σκουρο το βλεπω να βαλω ευκολα τον ssd που πηρα..Πρεπει να ξυλωσεις κυριολεκτικα ολο το laptop..
xristoforos89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Κυριολεκτικα ομως.. Εγω το δικο μου 15R το παρατησα στα μισα. Δεν ελεγε να ξεκουμπωσει με τιποτα το καπακι!!
ektor7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πλεον το προβλημα μου ειναι μονο αυτο το τσιριχτο μπιπ.. Και δεν μπορω να καταλαβω και απο που ακριβως ερχετε.. Επισης σκουρο το βλεπω να βαλω ευκολα τον ssd που πηρα..Πρεπει να ξυλωσεις κυριολεκτικα ολο το laptop.. Αν θες να μην τυχει κατι και βγεις εκτος εγγυησης,παρε ενα τηλ. την dell και ρωτησε τους τι πρεπει να κανεις για αντικαταστησεις τον hdd με ssd! Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να στο εγκαταστισουν αυτοι! Οταν εχουμε εγγυηση,την χρεισημοποιουμε,δε λεμε απλα οτι την εχουμε!Γι'αυτο θεωρηται τοσο συμαντικη,στην επιλογη και την αγορα ενος Laptop!Αυτο απευθυνεται γενικα,για οποια προβληματα αντιμετοπιζουμε,σε hardware!
gRegor86 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Aν δεν προκαλεσω ζημια ανοιγοντας το laptop και βαλω τον σκληρο δεν χανω την εγγυηση ετσι? Δυσκολο το βλεπω να ερθει καποιος τεχνικος μονο και μονο γιαυτο αν και θα επικοινωνησω μαζι τους την Δευτερα
bebis4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 φιλε παρε στην dell και ανεφερε οσα γραφεις ως προβληματα οπως ρωτα τους και για τις ωρες λειτουργιας και για την μπαταρια και αν σου πουνε οτι κατι δεν ειναι ενταξει απαιτησε αλλο λογω doa απο το καταστημα. ετσι απλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.