Προς το περιεχόμενο

Αποριες για το πρωτο μου Laptop..

gRegor86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εισαι αρχοντας!

Τελικα εφταιγε οτι δεν ειχα βαλει το αρχειο που κατεβασα στο c: user:andreas(στο προφιλ μου).

Πρεπει υποχρεωτικα να ειναι εκει μεσα για να γινει η δουλεια.

Να'σαι καλα!

Τωρα οι πρωτες μου εντυπωσεις με το.. παλιο bios.

Ο ηχος λειτουργιας του λαπτοπ(ενας πολυ σιγανος που ακουγοταν και πριν) παρεμεινε.

Αλλα πλεον τα ανεμιστηρια δεν.. βαρανε στο φουλ με το πρωτο ''βαρυ'' προγραμμα που θα ανοιξω.

Ειναι πιο χαλαρο δηλαδη..

Η διαφορα στις θερμοκρασιες ειναι πολυ μικρη,πριν ειχα 32-34 βαθμους επεξεργαστη ενω τωρα εχω 34-37.

Και στην μητρικη, πριν ειχα 37-39 ενω τωρα εχω 39-41.

Αυτα απο εμενα! :-D

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ καλες temp εχεις ρε αντρικο ωραιος..Εγω με internet παιζει 48 49 50..

Λοιπον επειδη εχω κολλήσει με τον θορυβο που ακουω και τωρα αφου εχω το μυαλο μου εκει θελω δεν θελω με ενοχλει κατεληξσα σημερα οτι προερχετε απο καπου κοντα εκει που συνδέετε το power cable..

Ακουστε τι γινεται αν εχω μονο την μπαταρια συνδεδεμενη ο θορυβος αυτος αυξανετε κατακορυφα..Γινετε συνεχεις και πιο δυνατος..

Αν Εχω την μπαταρια μαζι με το καλωδιο ο ηχος δεν ειναι τοσο εντονος..

Αν δεν εχω καθαλου την μπαταρια και μονο το καλωδιο ακουγετε οπως και αν εχω τα εχω και τα 2 μαζι..

Παει καπου το μυαλο σας

Οταν λεω εντονος δεν εννοω οτι μου παιρνει τα αφτιά απλα για μενα τωρα που ξερω οτι υπαρχει τον προσεχω..

Πχ οταν ειναι λιγο σε λιγο υψηλες στροφες ο ανεμιστήρας δεν τον ακους (τον θορυβο)..

Δημοσ.

Παρομοιο ηχο με αυτον που αναφερεις τωρα (διπλα απο το βυσμα τροφοδοσιας),

ειχα στο dell xps 1340.

Αλλα ειχα διαβασει σε ξενο φορουμ οτι ηταν προβληματικη η συγκεκριμενη σειρα.

Τωρα στο δικο σου, τι να σου πω.

Καλυτερα να φωναζες καποιον απο το sevice της dell μηπως και σου ελυνε το προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...