Anaisthitos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 εχω ενα προβλημα με το pc μου που εμφανιστηκε μετα απο την τοποθετηση ενος επιπλεον σκηρου .....το pc ανοιγει μεχρι λιγο πριν κανει load τα windows και μου εμφανιζει μαυρη οθονη με μια παυλα (-) να αναβοσβηνει
TheELF Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 1.dont worry...take χαπι! 2.μπες στο bios και βάλε τον παλιό σκληρό σαν πρώτη συσκευή,αναλόγως τι και πως ενδέχεται να πρέπει να αλλάξεις και θέση στους δίσκους πάνω στην μητρική,ή στην καλώδιοταινία αν είναι ide εδώ παίζει και ιστορία με τα jumper για master/slave.
Anaisthitos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 1.dont worry...take χαπι! 2.μπες στο bios και βάλε τον παλιό σκληρό σαν πρώτη συσκευή,αναλόγως τι και πως ενδέχεται να πρέπει να αλλάξεις και θέση στους δίσκους πάνω στην μητρική,ή στην καλώδιοταινία αν είναι ide εδώ παίζει και ιστορία με τα jumper για master/slave. hehe το πρωτο μου αρεσε το δευτερο παω να δοκιμασω και αν δεν.....θα αρχησω απο το 1 παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.