antonis90 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα ποια απο τα παρακατω ποντικια αξιζει να αγορασεις? Θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας Microsoft Logitech Thermaltake Αν υπαρχει και καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα προτεινετε ελευθερα
Silverage Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ προσωπικά θα έπερνα το Thermaltake.Μου αρέσει περισσότερο αλλά είναι και πιο "τουμπανιάρικο".
jeconom Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Περίμενε να φέρει πάλι το e-shop το sidewinder DSP(σκέτο, όχι X-κάτι). Είναι ίδιο με το Χ8 αλλά έχει καλώδιο (ενώ το Χ8 είναι και ασύρματο) και από ότι είδα τις προάλλες κάνει ~35 ευρώ. Αν σου πουν ότι είναι μόνο για αναβάθμιση κτλ πάρε μαζί και ένα ανεμιστηράκι (2 ευρώ) ή κάτι παρόμοιο.
liopyr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 To ΜΧ518 είναι πολύ τίμια λύση στα λεφτά του.
Thanos1972 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Περίμενε να φέρει πάλι το e-shop το sidewinder DSP(σκέτο, όχι X-κάτι). Είναι ίδιο με το Χ8 αλλά έχει καλώδιο (ενώ το Χ8 είναι και ασύρματο) και από ότι είδα τις προάλλες κάνει ~35 ευρώ. Αν σου πουν ότι είναι μόνο για αναβάθμιση κτλ πάρε μαζί και ένα ανεμιστηράκι (2 ευρώ) ή κάτι παρόμοιο. +1 σε αυτο.εαν την ξαναβγαλουνε την προσφορα αξιζει να περιμενεις.αλλα που να ξερουμε απο τωρα. Το thermaltake το πηρα για τον αδερφο μου στην προσφορα που ειχε στο e-shop πριν λιγο καιρο στα 25 euros εαν θυμαμαι καλα.πολυ ωραιο ποντικι και σιγουρα εαν δεν ειχα το microsoft το απο πανω θα το αγοραζα και για εμενα τοτε.Απλα θελει λιγο καιρο να το συνηθησεις.Αλλα τωρα βλεποντας το MX518 που η μονη εμπειρια που εχω απο αυτο το ποντικι ειναι απο τα ιντερνετ καφε παλια θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι μου αρεσε πολυ.οποτε τωρα μου εχει κολλησει στο μυαλο οτι ηταν καλυτερο απο το thermaltake.Και εχω να το πιασω στα χερια μου πανω απο 1 χρονο... Οποτε για εμενα με την σειρα ειναι Το Logitech MX518 Το thelmaltake To microsoft sidewinder dsp που εχει ο φιλος την προσφορα απο πανω και το εχω κιολας.(αλλα ποτε θα το ξαναβγαλουνε σε προσφορα ενας θεος ξερει). Το microsoft sidewinder x3. Βασικα ολα ειναι πολυ καλα σαν ποντικια σε αυτα τα λεφτα.Διαφορες τρανταχτες περα απο τα χαρακτηριστικα,στην χρηση δεν εχουν.Το θεμα ειναι να σε βολεψουν στο χερι.τοτε θα το εκτιμισεις το ποντικι.
antonis90 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 To microsoft sidewinder dsp οντως πολυ καλο ποντικι αλλα το ειχα παρει για δωρο στον αδερφο μου δεν θελω παλι το ιδιο Απ 'οτι βλεπω μεχρι στιγμης η σειρα προτιμησεων ειναι 1) Logitech, 2) thermaltake, 3) microsoft Θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες πριν καταληξω σε καποιο
antonis90 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Βλεπω ανεβαινουν οι ψηφοι για το logitech... Βασικα πριν αποφασισω λεω να παω να τα κοιταξω και απο κοντα να δω αν με βολευουν και στο χερι γιατι και αυτο ειναι ενας σημαντικος παραγοντας σωστα?
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Για να μην ανοίγω άλλο, πήρα το R.A.T. 7 για ένα φίλο μου. Είναι δώρο. Το έχει κανείς να μας πεί τι λέει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.