Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποιο προγραμμμα μετατροπής ήχου σε κειμένου..;Ομιλία ή διαλογει.

Αυτό που ζητάς λέγεται Text to Speech. Δεν ξέρω να σου πω προγράμματα που το κάνουν αλλά σίγουρα θα βρεις κάτι

Δημοσ.
Αυτό που ζητάς λέγεται Text to Speech

Λέγεται Speech to Text, και δεν έχω ακούσει κάτι άλλο από έναν κειμενογράφο

που κατέγραφε την ομιλία σε κείμενο τύπου Word.

Να έχεις αρχείο ήχου και να το κάνεις σε text, δεν έχω ακούσει.

Δημοσ.

Λέγεται Speech to Text, και δεν έχω ακούσει κάτι άλλο από έναν κειμενογράφο

που κατέγραφε την ομιλία σε κείμενο τύπου Word.

Να έχεις αρχείο ήχου και να το κάνεις σε text, δεν έχω ακούσει.

Ναι, μπερδεύτηκα εγώ.

Δημοσ.

Επανέρχομαι στα περί σεναρίων επιστημονικής φαντασίας.

Προ διετίας ένας φίλος μου συγγραφέας αγόρασε από το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου ένα τέτοιο πρόγραμμα (Λογογράφος το όνομα του προγράμματος, υποστηρίζει και ελληνικά), προκειμένου να διευκολυνθεί στην εργασία του.

Το πρόγραμμα κάθε άλλο παρά τον εξυπηρέτησε.

Αφού πρσπάθησε επί μια εβδομάδα με διαδικασία εκμάθησης να "μάθει" το πρόγραμμα τη φωνή του (Ο άνθρωπος δε διαθέτει την ορθοφωνία του Καζαντζίδη αλλά και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις έστω και μια λέξη όταν τον ακούς) δεν κατάφερε το παραμικρό και το επέστρεψε χρησιμοποιημένο και πήρε πίσω όλα του τα χρήματα.

Αν έχετε κάτι να προτείνετε έχοντας δοκιμάσει όμως στη λειτουργία του και όχι απλά επειδή κάνατε μια αναζήτηση στο Google, ενημερώστε με ώστε να του το προτείνω.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Επανέρχομαι στα περί σεναρίων επιστημονικής φαντασίας.

Προ διετίας ένας φίλος μου συγγραφέας αγόρασε από το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου ένα τέτοιο πρόγραμμα (Λογογράφος το όνομα του προγράμματος, υποστηρίζει και ελληνικά), προκειμένου να διευκολυνθεί στην εργασία του.

Το πρόγραμμα κάθε άλλο παρά τον εξυπηρέτησε.

Αφού πρσπάθησε επί μια εβδομάδα με διαδικασία εκμάθησης να "μάθει" το πρόγραμμα τη φωνή του (Ο άνθρωπος δε διαθέτει την ορθοφωνία του Καζαντζίδη αλλά και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις έστω και μια λέξη όταν τον ακούς) δεν κατάφερε το παραμικρό και το επέστρεψε χρησιμοποιημένο και πήρε πίσω όλα του τα χρήματα.

Αν έχετε κάτι να προτείνετε έχοντας δοκιμάσει όμως στη λειτουργία του και όχι απλά επειδή κάνατε μια αναζήτηση στο Google, ενημερώστε με ώστε να του το προτείνω.

Ευχαριστώ πολύ.

Αυτο ηταν της MLS

Κοποιο αναλογο ειχε βγαλει η Φιλιπς αν δεν απατωμαι αλλα δεν θυμαμαι ονομα και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, μια και είμαστε στα τέλη του 2013, εχει βγει κανενα αξιοπιστο προγραμμα που να μετατρεπει τη φωνη σε κειμενο;

Εχω γραψει ενα μεγαλο κειμενο στο χαρτι προχειρα και για να το πληκτρολογησω θα μου παρει ωρες!

ΥΓ Δεν ξερω αν παιζει ρολο, μιλαμε για ελληνικο κειμενο.

Δημοσ.
... Εχω γραψει ενα μεγαλο κειμενο στο χαρτι προχειρα και για να το πληκτρολογησω θα μου παρει ωρες!

αυτο ειναι ολο? απλα βρες εναν που ξερει να πληκτρολογει καλα

Δημοσ.

Κι εγω ξερω να πληκτρολογω καλα, αλλα δε νομιζω να συγκρινεται η ευκολια και η ταχυτητα πληκτρολογησης με αυτη της εκφωνησης.

Σε καθε περιπτωση, ρωταω αν υπαρχει προγραμμα που να το κανει αυτο, κι αν ειναι αξιοπιστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...