Προς το περιεχόμενο

σέρβις τροφοδοτικού

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

22ΟΟμF στα 6.3v θες να πεις.

:o Σωστός.

Fixed ^_^

Όχι και τίποτα άλλο αλλά άμα έλεγε 200mF θα ήταν καμία ντουλάπα πυκνωτής που θα ήθελε αμάξι για να πάει σπίτι....:-D

Δημοσ.

Να βάλεις λίγο μεγαλύτερη τάση πιστεύω ότι για αυτό έσκασε !!!!!

Αυτός ο πυκνωτής πρέπει να είναι για κάποια έξοδο με 5volt (κοιτά αν πηγαίνει σε κόκκινο καλώδιο) είναι οριακά και ζορίζεται βάλτων στα 10 volt στα ιδια μf και δεν θα σου σκάσει ξανά!

Δημοσ.

Είτε το φτιάξεις εσύ ή τεχνικός αν θέλεις να κάνεις σωστή δουλειά βάλε ηλεκτρολυτικό πυκνωτή 22ΟΟμF στα 6.3v LOW ESR 105°C.

Αυτοί που πουλάνε συνήθως στα καταστήματα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων δεν έχουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται

για τέτοιου είδους κυκλώματα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως όσες αλλαγές σε πυκνωτές έχω κάνει σε τροφοδοτικά ποτέ δεν πέτυχαν... Συνήθως το ρεύμα που περνάει απο τον πυκνωτή τον σκασμένο πέρνει μπάλα και τραντζιστον και ρετζιστοράκια... Φυσικά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις να τον αλλάξεις ο πυκνωτής κάνει βαριά 1,5 ευρώ και αν το πάς σε τεχνικό μήν δωσεις πάνω απο 5 ευρω για την αλλαγή του...

Δημοσ.

Δεν παίζει σημασία η τάση του πυκνωτή απλά δεν πρέπει να είναι μικρότερη!

Μεγαλύτερη μπορεί να είναι και είναι καλύτερο γιατί θα δουλεύει ποιο ξεκούραστα.

Ο συγκριμένος πυκνωτής για να είναι 6,3 volt είναι για έξοδο στα 5volt.

Τώρα αν είναι πυκνωτής εξόδου και να μεγαλώσεις τα Farad του πυκνωτή θα έχεις καλύτερη σταθεροποίηση στην DC τάση σου, πράγμα που θα το καταλάβεις μόνο με παλμογράφο και όχι μόνο…..

Αν είναι μόνο αυτό άλλαξε τους και θα παίξει!

Δημοσ.

Έχει κανείς να μου προτείνει κανέναν ηλεκτρονικό στην Θεσσαλονίκη (κοντά στο κέντρο);

Γιατί στην περιοχή που μένω έχουν κλείσει όλοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...