Nikosgiann Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Πηρα ενα τηλεφωνο σε Eurobank,Millenium οπου εχω καρτες.. στην Eurobank μου ειπαν προμηθεια 1,3Ε και οτι η ισοτιμια καθοριζεται βαση Eurobank-Maestro στην Millenium μου ειπαν προμηθεια 3Ε (λογω VISA) και πως η ισοτιμια ειναι η ιδια για ολες τις τραπεζες(μου ακυρωσε αυτο που μου ειπε η Εurobank) Κοιτωντας στο site τους ειδα οτι η ισοτιμια τους ειναι η ιδια με αυη που δινει και η Τραπεζα της Ελλαδος...΄ επομενως μια απο τα ιδια βλεπω οτι μου βγαινει...
Ather Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Άσχετο: Μία φορά πήγα να αγοράσω νορβηγικές κορώνες από ΤτΕ. Ο υπάλληλος εκεί μου ζήτησε διαβατήριο διότι δεν ήταν λέει στην ΕΕ. Αστυνομική ταυτότητα δεν του έκανε! Φυσικά έφαγα άκυρο. Ξέρεις κανείς αν με δούλευε ή αν όντως ίσχυε τέτοιο πράγμα; Μιλάμε για πέρυσι και όχι πριν πολλά χρόνια.
leonidas_fs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Γεια χαρά παιδιά. Σε 15 μέρες φεύγω Αγγλία για διακοπές. Λέω να κάνω την μετατροπή ευρώ σε λίρες εδω στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Eurobank που το είχα κάνει και την πρώτη φορά που πήγα Αγγλία. Μήπως είναι καλύτερα αυτη την φορά να τα πάρω μαζί μου ευρω και να τα κάνω λίρες στην Αγγλία?? Θα είναι γύρω στα 1200-1400 €.
Liverpool89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Εμενα μου ειχανε κρατησει 8 ευρω προμηθεια η ενθικη για να κανω 60 λιρες σε ευρω και επαθα πλακα...
scullyist Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 6 ευρώ για 500Ε μου είχε κρατήσει η Πειραιώς εδώ , πριν 2 χρόνια. Και πάλι 6Ε για 45λίρες όταν πήγα να γυρίσω σε euro αυτα που μου είχαν μείνει από το ταξίδι. Έχουν φιξ προμήθεια δηλαδή έως μηδέν έως -δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο-, ποσό. Γι' αυτό έμεινες κάγκελο Liverpool, 3 λίρες να έδινες θα πλήρωνες κι από πάνω
Liverpool89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 6 ευρώ για 500Ε μου είχε κρατήσει η Πειραιώς εδώ , πριν 2 χρόνια. Και πάλι 6Ε για 45λίρες όταν πήγα να γυρίσω σε euro αυτα που μου είχαν μείνει από το ταξίδι. Έχουν φιξ προμήθεια δηλαδή έως μηδέν έως -δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο-, ποσό. Γι' αυτό έμεινες κάγκελο Liverpool, 3 λίρες να έδινες θα πλήρωνες κι από πάνω χαχα.. Φανταζεσαι να σου πουν χρωστας αλλα 5 ευρω... Μπορει η προμηθεια να ξεκιναει π.χ για 10 λιρες και πανω.. Δηλαδη απο παντου να βγαλουν θελουν..Τραπεζες ο καρκινος της οικονομιας και ολης της Ελλαδας..
Alejandro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πέρισυ που είχα πάει στο Λονδίνο, είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν χρειάζεται να κάνεις συνάλλαγμα. Μπορείς να χρησιμοποιείς παντού χρεωστική καρτά και γλιτώνεις κάθε είδους προμήθεια. Μόνο λίγες λίρες για τα μικρά έξοδα.
Cue Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Σχετικό. Η Πειραιώς χρεώνει 2% επί του ποσού για κάθε αγορά.
Dark_Sage Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πέρισυ που είχα πάει στο Λονδίνο, είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν χρειάζεται να κάνεις συνάλλαγμα. Μπορείς να χρησιμοποιείς παντού χρεωστική καρτά και γλιτώνεις κάθε είδους προμήθεια. Μόνο λίγες λίρες για τα μικρά έξοδα. είμαι 99% ότι αν χρησιμοποιήσεις Ελληνική VISA Debit Card στο UK είναι ένα fix ποσό για την χρήση της. Εσυ λές οτι αυτη η προμήθεια είναι μόνο στην ανάληψη χρημάτων απο ΑΤΜ και όχι αν π.χ αγοράσω την μπύρα μου με Ελληνική VISA Debit Card? Eπειδή αν δεν ισχύει δεν σε συμφέρει να δίνεις 3 ευρώ προμήθεια για κάθε αγορά σου...
Alejandro Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 είμαι 99% ότι αν χρησιμοποιήσεις Ελληνική VISA Debit Card στο UK είναι ένα fix ποσό για την χρήση της. Εσυ λές οτι αυτη η προμήθεια είναι μόνο στην ανάληψη χρημάτων απο ΑΤΜ και όχι αν π.χ αγοράσω την μπύρα μου με Ελληνική VISA Debit Card? Eπειδή αν δεν ισχύει δεν σε συμφέρει να δίνεις 3 ευρώ προμήθεια για κάθε αγορά σου... Στο ξενοδοχείο που πλήρωσα με τη χρεωστική της Alpha, στην ανάλυση του λογαριασμού που ήρθε στο σπίτι είχε χρεώσει ακριβώς το ποσό (σε ευρώ σύμφωνα με την ισοτιμία που είχε τότε), χωρίς κάποια επιπλέον κράτηση. Από ΑΤΜ που έβγαλα λίρες, στην ανάλυση υπήρχε και εξτρά χρέωση. Σίγουρη πληροφόρηση όμως μόνο από την τράπεζά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα