giannis0000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 να ρωτησω κατι εγω ασχετο με e-shop ( περιπτωση αλλη απο αλλο καταστημα) ειχα παρει ενα φλασακι usb 8 GB πχ 22 ευρω μια ωρα πριν κλεισει το καταστημα, 7 30 το βραδακι ας πουμε. ειχε προβλημα το φλασακι δε δουλευε καν εγραφε 0 χωρητικοτητα δε θυμαμαι το παω πισω το πρωι 10 30 δεν ειχε το ιδιο αλλο τεμ. μα ειδα οτι ειχε 5 ευρω λιγοτερο ετσι μου εβγαλαν πιστωτικο με τη..νεα τιμη!!! ας πουμε 17 ευρω! ενω ειχα μαζι μου την αποδειξη που ελεγε 22 φυσικα. ειναι σωστο αυτο? ενταξει τι να πεις τωρα για τοσα λιγα ευρω διαφορα. ΓΕΝΙΚΑ αν αγορασουμε κατι και το πρωι αλλαζει η τιμη του θα το βαζουν με τη νεα τιμη πιστωτικο? ωστε να παρεις κατι αλλο.... φανταστειτε δηλαδη να παιρνεις κατι που εχει 250 ευρω να εχει προβλημα και το πρωι να το κατεβαζουν στα 210 210 πιστωτικο θα μου εκοβαν παλι? αν δεν εχουν το ιδιο μοντελο και μαρκα... τι να πω!!!! αδικο αυτο.
The_Judas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 να ρωτησω κατι εγω ασχετο με e-shop ( περιπτωση αλλη απο αλλο καταστημα) ειχα παρει ενα φλασακι usb 8 GB πχ 22 ευρω μια ωρα πριν κλεισει το καταστημα, 7 30 το βραδακι ας πουμε. ειχε προβλημα το φλασακι δε δουλευε καν εγραφε 0 χωρητικοτητα δε θυμαμαι το παω πισω το πρωι 10 30 δεν ειχε το ιδιο αλλο τεμ. μα ειδα οτι ειχε 5 ευρω λιγοτερο ετσι μου εβγαλαν πιστωτικο με τη..νεα τιμη!!! ας πουμε 17 ευρω! ενω ειχα μαζι μου την αποδειξη που ελεγε 22 φυσικα. ειναι σωστο αυτο? ενταξει τι να πεις τωρα για τοσα λιγα ευρω διαφορα. ΓΕΝΙΚΑ αν αγορασουμε κατι και το πρωι αλλαζει η τιμη του θα το βαζουν με τη νεα τιμη πιστωτικο? ωστε να παρεις κατι αλλο.... φανταστειτε δηλαδη να παιρνεις κατι που εχει 250 ευρω να εχει προβλημα και το πρωι να το κατεβαζουν στα 210 210 πιστωτικο θα μου εκοβαν παλι? αν δεν εχουν το ιδιο μοντελο και μαρκα... τι να πω!!!! αδικο αυτο. Κακώς δέχθηκες το μειωμένο ποσό! Ειδικά εφόσον πέρασε μόλις μια μέρα από την αγορά. Βάσει νόμου μπορείς να διεκδικήσεις ολόκληρο το ποσό. Δεν είναι δυνατόν να τα φέρνουνε όλα όπως τους συμφέρουν. Είτε θα κάνουν αντικατάσταση, είτε θα σου δώσουν το ποσό πίσω. Αν η τιμή ανέβαινε στα 50 ευρώ θα στα έδιναν;
giannis0000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 μα τι να τους πω? (πασιγνωστο καταστημα) τους φωναξα εκει, μου λενε "αλλαξε η τιμη τωρα τοσο εχει τοσο βγαινει το πιστωτικο σας" ενταξει αυτο εγινε το δεκεμβριο απλα μιας και συζητατε παρομοιοα περιστατικα ειπα να πω και εγω το θεμα αυτο. τι να πεις...για 5 ευρω οκ δε το συνεχισα μα αν ηταν πιο ακριβο ειδος θα τα ακουγαν....
The_Judas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμη και για το αυτονόητο χρειάζεται να έχουμε δικηγόρο δίπλα μας. Σε καταλαβαίνω πάντως, γιατί και εγώ πολλές φορές δεν έχω όρεξη για να μαλώνω και να εκνευρίζομαι και υποχωρώ όταν πρόκειται για μικροποσά.
guardianx71 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εμένα όταν μου χάλασαν οι geil ddr3 1333 τον οκτώβριο μου πρότειναν ως αντικατάσταση μνήμες kingston που είχαν τυχαίος την ίδια τιμή την συγκεκριμένη στιγμή (γιατί μία βδομάδα πριν και μία βδομάδα μετά ήταν 10 ευρώ κάτω) , οπότε δεν ισχύει αυτό που λέει για άλλη μάρκα. Απλά δεν θέλουν να χάσουν ούτε ένα σεντ για ..."χαζά πράγματα" σαν τις εγγυήσεις.
igano80 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μολις παρω το ΟΚ απο την OCZ θα τους παρω τηλεφωνο οπου θα απαιτησω τις μνημες πισω ή αλλαγη με τις kingston που πουλανε. Ενα απο τα δυο δεν εχει τιποτα αλλο. Επισης καλη η συμβουλη να ζητησω γραπτη την αποφαση τους ωστε να κινηθω νομικα. Τερμα το δουλεμα οταν εχεις εναν πελατη που σου εχει αφησει 10.000 ευρω και τον βλεπεις να του φας το 40αρι εισαι για κλαμματα. Μακρια απο το eshop!
phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δε θα 'πρεπε να παίζει ρόλο το πόσα έχεις δώσει όμως, όλοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται κατά τον ίδιο τρόπο.
igano80 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δε θα 'πρεπε να παίζει ρόλο το πόσα έχεις δώσει όμως, όλοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται κατά τον ίδιο τρόπο. σωστο αλλα αυτο δειχνει οτι αυτοι ακομα και αλλιως να το βλεπανε απλως δεν τους νοιαζει τιποτα.
igano80 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ελαβα το μαιλ απο OCZ. Σημερα το μεσημερι καλω το eshop για να μου στειλουν τις μνημες πισω αφου μπορει να γινει το RMA! Δεν με νοιαζει αλλαγη με κατι αλλο απο το μαγαζι τους αντιστοιχο πλεον, ΑΠΛΑ θα τις στειλω στην OCZ και θα παρω τις καινουργιες και ξεμπερδεψα. Το μονο που εχω μια υποψια οτι δεν θα τις δινουν πισω. Εκει θα γινει χαμος πραγματικα. Comment: What motherboard and CPU are you using? Try clearing the CMOS and then manually adjusting the memory settings in the BIOS. I recommend using timings of 5-4-4-18(CAS, tRCD, tRP, tRAS), command rate of 2t, and 2.1 volts. If the problems persist even with these settings try testing each memory stick individually in the same DIMM slot with Memtest86. You can download a bootable copy from http://www.memtest.org/ If you find errors with your memory, especially if the errors follow one particular memory stick, your memory is likely faulty and will need replacement with an RMA. Αναμεινατε νεα απο το τηλεφωνημα. Παντως αν της παρω πισω ξεμπλεξα!
kage Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 βεβαια και αυτοι σου λενε κανε αυτα τα steps και μετα στειλε...φανταζεσε να ειναι θεμα slot του m/b και να μπεις στην διαδικασια να στειλεις κατι που δεν ειναι χαλασμενο?τα εξοδα αποστολης ποιος τα πληρωνει? η 1η παραγραφος που σου στειλαν ξερεις πως γινετε ή μπορει καποις να γραψει τον τροπο που γινετε? το timing που προτεινουν ειναι χειροτερα απο το max τους?
igano80 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 βεβαια και αυτοι σου λενε κανε αυτα τα steps και μετα στειλε...φανταζεσε να ειναι θεμα slot του m/b και να μπεις στην διαδικασια να στειλεις κατι που δεν ειναι χαλασμενο?τα εξοδα αποστολης ποιος τα πληρωνει? η 1η παραγραφος που σου στειλαν ξερεις πως γινετε ή μπορει καποις να γραψει τον τροπο που γινετε? το timing που προτεινουν ειναι χειροτερα απο το max τους? Εννοειται θα το δοκιμασω αλλα ειναι σιγουρα χαλασμενη η μνημη το γνωριζα πριν την παω στο eshop. Βγαζεις μπαταρια απο mobo και ξανασεταρεις. Δεν ξερω να σου πω για το timing. Οσο για το θεμα τηλεφωνισα την Παρασκευη στο service. Ξαναμιλησα με εναν αλλο τυπο πιο λογικο αυτη τη φορα. Μολις του ειπα θελω τη μνημη πισω μου λεει δεν την εχουμε την στειλαμε στην εταιρια, τοτε του λεω ωραια στειλτε μου την αντικατασταση. Δεν ηθελε να γινει κατι και μολις εφτασα στο σημειο που ζητησα γραπτη απαντηση για να προχωρησω με νομιμα μεσα μου λεει. Κοιταξτε πειτε μου αλλη μια φορα τι θελετε να κανουμε? Του ειπα ή μου δινετε τις μνημες αλλαγμενες ή τις παλιες να κανω RMA Ή μου τις αλλαζετε με τις Kingston που εχετε ηδη στο καταστημα. Μου λεει καλως θα μιλησω με τον υπευθυνο και θα σας ενημερωσω τηλεφωνικα. Αναμενουμε!
igano80 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μου απαντησε σημερα το eshop. Δεν τις δινουν πισω γιατι τις στειλανε στην εταιρια για την αντικατασταση. Τους λεω ας μου δωσετε αυτες που θα σας αντικαταστησουν και μου λενε δεν γινεται. Μονο πιστωση το ποσο. Οποτε και εγω πηρα το INKA Και με παρεπεμψαν στο 1520. Μιλησα εκει μου ειπαν οτι εχω δικιο και ζητησαν να κανω μια καταγγελια αναλυτικα μεσω mail. Το προχωραω και ιδωμεν. Βλεπω οτι θα τραβηξει μακρια αυτη η ιστορια, δεν προκειται να κανω πισω παντως.
phanispal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μακάρι να βγάλεις άκρη, κράτησέ μας ενήμερους αν μπορείς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 τις στέλνουν πίσω, γίνεται η αντικατάσταση δεν σου δίνουν αυτές με τις οποίες αντικαταστάθηκαν και σου πιστώνουν ένα αρκετά χαμηλότερο ποσό με το οποίο προφανώς δεν μπορείς να αγοράσει άλλες...woot PROFIT!
sleepy_head Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μου απαντησε σημερα το eshop. Δεν τις δινουν πισω γιατι τις στειλανε στην εταιρια για την αντικατασταση. Τους λεω ας μου δωσετε αυτες που θα σας αντικαταστησουν και μου λενε δεν γινεται. Μονο πιστωση το ποσο. LOLWUT? Καλά, δεν παίζονται αυτοί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.