Getta Robo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μου απαντησε σημερα το eshop. Δεν τις δινουν πισω γιατι τις στειλανε στην εταιρια για την αντικατασταση. Τους λεω ας μου δωσετε αυτες που θα σας αντικαταστησουν και μου λενε δεν γινεται. Μονο πιστωση το ποσο. Οποτε και εγω πηρα το INKA Και με παρεπεμψαν στο 1520. Μιλησα εκει μου ειπαν οτι εχω δικιο και ζητησαν να κανω μια καταγγελια αναλυτικα μεσω mail. Το προχωραω και ιδωμεν. Βλεπω οτι θα τραβηξει μακρια αυτη η ιστορια, δεν προκειται να κανω πισω παντως. Μην κανεις πισω ουτε για πλακα φιλε μου.. Την εχω πατησει με την αυτη την πολυ μικρη εταιρια, και δεν ξαναπηρα τιποτα. Ουτε καν βιδες. Οσο υπαρχει κοσμος που θα λεει "ελα ρε σιγα 7 φορες μονο ειχα προβλημα μαζι τους", τοσο θα υπαρχουνε και αυτοι ως επιχειρηση..
SOWHAT Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 τις στέλνουν πίσω, γίνεται η αντικατάσταση δεν σου δίνουν αυτές με τις οποίες αντικαταστάθηκαν και σου πιστώνουν ένα αρκετά χαμηλότερο ποσό με το οποίο προφανώς δεν μπορείς να αγοράσει άλλες...woot PROFIT! Επομένως η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΟΛΟ, γιατί προσπαθούν να βγάλουν κέρδος από την ατυχία του πελάτη..........Πώς λέμε ο θάνατός σου η ζωή μου, εεε η ατυχία σου, αν μου επιφέρει κέρδος την εκμεταλλεύομαι!
igano80 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Εκανα επωνυμη καταγγελια μεσω του www.efpolis.gr οπου με παρεπεμψαν μεσω του ΙΝΚΑ. Ευχομαι να εχω θετικα αποτελεσματα, καθως αν δεν πετυχει και αυτο πραγματικα δεν νομιζω να μπορω να κανω κατι αλλο που να μην ειναι δαπανηρο. Την βαζω εδω για αναγνωση ωστε να φανει και πεντακαθαρα το προβλημα αλλα και να δειτε πως αντιμετωπιζετε εως τωρα η κατασταση. Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ειχα αγορασει απο eshop το 2009 αυτες τις μνημες ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555306 ) οι οποιες εχουν εγγυηση εφ'ορου ζωης! Δυστυχως πριν 1 μηνα 1 απο τις 2 χαλασε με συνεπεια να πρεπει να δωσω και τις δυο για αντικατασταση (ειναι dual channel kit πανε δηλαδη ζευγαρι). Μετα απο μερικες μερες (στις 23-02) μου ηρθε μυνημα στο κινητο μου οτι μου πιστωθηκε το ποσο που ειχα πληρωσει για αυτες 43,45 ωστε να κανω νεα παραγγελια. Το προβλημα μου ειναι το εξης, εγω τις μνημες δεν τις εδωσα για πιστωση αλλα για αντικατασταση που κανεις δεν με ρωτησε τι απο τα δυο θελω. Το eshop δεν εχει ακριβως τις ιδιες μνημες για να τις αντικαταστησει αλλα παρομοιες αλλης εταιριας της Kingston, μου ειπαν δεν μπορει να γινει αλλαγη με εκεινες καθως εχουν την διπλασια τιμη ( αυτο εγινε λογω οτι αποσυρονται αυτες οι μνημες και εχουν ακριβυνει παρα πολυ, πραγμα που θα συνεβαινε και με την δικια μου καθως ειναι ακριβως αντιστοιχο μοντελο απλα δεν ειναι διαθεσιμο αυτη τη στιγμη). Οι αντιστοιχες με τις δικες μου σε αποδοση ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553910'>http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553910 ) εχουν 77 ευρω τωρα! Εγω δεν το δεχτηκα και παραπονεθηκα απο τη πρωτη στιγμη οτι δεν δεχομαι το πιστωτικο καθως εγω ηθελα αντικατασταση στις εφ'ορου ζωης εγγυηση μνημες μου, πραγμα που ποτε δεν με ρωτησαν. Το προβλημα ειναι το εξης, απο τη στιγμη που εχω εγγυηση να δωσω σχεδον τα διπλασια χρηματα για να ξαναπαρω κατι το οποιο ειχε εγγυηση! Βλεποντας μεσα στις συζητησεις με υπευθυνους οτι δεν υπηρχε περιπτωση να μου τις αντικαταστησουν με τις Kingston επικοινωνησα με την κατασκευαστρια εταιρια OCZ ή οποια μου απαντησε οτι μπορει να μου κανει κανονικα αντικατασταση ( το e-mail ειναι στη διαθεση σας ). Επικοινωνησα με το eshop να παρω πισω τις μνημες μου ωστε να κανω την αντικατασταση μονος μου και να μην χρεωθω καθολου ετσι απο αυτη τη διαδικασια. Το προβλημα ειναι ομως τραγικο καθως οι υπευθυνοι αρνουνται να μου τις επιστρεψουν. Λενε οτι εσταλθηκαν πισω στην εταιρια για την αντικατασταση, και τοτε τους ειπα ας μου δωσουν τις αντικαταστασεις ΟΜΩΣ μου λενε δεν γινεται αυτο, παρα μονο να δεχτω το πιστωτικο που μου εκαναν. Δεν γινεται ουτε να τις παρω πισω ΟΥΤΕ και να μου δωσουν τις αντικατασταθεισες με αυτες. Πλεον ειμαι στην εκβιαστικη θεση οπου πρεπει να πληρωσω 77 ευρω (-43,45 που ειχα δωσει αρχικα) για να παρω ακριβως τις ιδιες μνημες στις οποιες ειχα ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ. Ο δολος τους ειναι προφανες καθως ενεργησαν ετσι ωστε να βγαλουν επιπλεον κερδος. ΑΙΤΗΜΑ: Το προβλημα μου θελω να λυθει με οποιοδηποτε απο τους εξης τροπους: α.) Να μου δωθουν οι μνημες μου ειτε αντικατασταθησαν ειτε οι αρχικες με το προβλημα καθως μπορω να κανω την αντικατασταση μεσω της κατασκευαστριας εταιριας ανευ χρεωσεως! β.) Αν τους βολευει να μου δωσουν τις Kingston που ειναι ακριβως ιδιων προδϊαγραφων ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553910) χωρις καμμια παραπανω χρεωση ως ανταλλαγη ισαξιων με τις δικες μου. Ελπιζω να κατανοησατε τη δυσκολη θεση μου. Δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα καθαρης κοροϊδιας εις βαρος μου. Παρακαλω οπως μπορειτε να με βοηθησετε καθως οι υπευθυνοι της εταιριας δεν εχουν την παραμικρη προθεση να με βοηθησουν. Ευχαριστω πολυ!
SOWHAT Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 ΑΑΑ ξέχασα!!! Κάνε και μία καταγγελία στην ΜΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για τις Πρακτικές τους! Φτάσε στα ΚΕΝΤΡΙΚΑ ρωτώντας! ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΤΣΟΥΖΕΙ, γιατι μπορεί να πάψουν να έχουν συνεργασία μετά μαζί τους αν μάθουν τα καμώματα τους! ΒTW, στείλε και τον Σειριακό Αριθμό των μνημών στο μέιλ, μήπως και δουν τι "απέγιναν" οι μνήμες.... Αναγράφεται κ στην αποδειξη του Ε-ΣΟΠ πάντα ο σειριακός... Α και πού 'σαι! Δεν λοξοκοιτάς και λίγο στο Στοκ Χάουζ, μήπως έχει βγει η μία, η ορφανή μνήμη για Πώληση;;;;;; Αλλα μην παραλείψεις την ΜΑΜΑ εταιρεία! Νομίζω έχω διαβάσει για περίπτωση με μαγαζί που κόπηκε συνεργασία , λίγο μετά από τέτοια καταγγελία... Τυχαίο;;;; Δοκίμασε και πες μας!
igano80 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 ΑΑΑ ξέχασα!!! Κάνε και μία καταγγελία στην ΜΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για τις Πρακτικές τους! Φτάσε στα ΚΕΝΤΡΙΚΑ ρωτώντας! ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΤΣΟΥΖΕΙ, γιατι μπορεί να πάψουν να έχουν συνεργασία μετά μαζί τους αν μάθουν τα καμώματα τους! ΒTW, στείλε και τον Σειριακό Αριθμό των μνημών στο μέιλ, μήπως και δουν τι "απέγιναν" οι μνήμες.... Αναγράφεται κ στην αποδειξη του Ε-ΣΟΠ πάντα ο σειριακός... Α και πού 'σαι! Δεν λοξοκοιτάς και λίγο στο Στοκ Χάουζ, μήπως έχει βγει η μία, η ορφανή μνήμη για Πώληση;;;;;; Αλλα μην παραλείψεις την ΜΑΜΑ εταιρεία! Νομίζω έχω διαβάσει για περίπτωση με μαγαζί που κόπηκε συνεργασία , λίγο μετά από τέτοια καταγγελία... Τυχαίο;;;; Δοκίμασε και πες μας! Θα το αναφερω. ΩΠΑ στο eshop στο stock house πουλανε τις μνημες μου μεταχειρισμενες ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ που μου τις πιστωσαν!! Τι παιζει εδω τελικα? Edit: ΑΚΥΡΟ δεν ειναι αυτες αλλα DDR3
SOWHAT Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Τουλάχιστον από την Μαμά Εταιρεία με τον Σειριακό Αριθμό, θα μάθεις αν έφτασαν ποτέ σε αυτούς και αν έφτασαν, θα δουν οι ίδιοι τι απέγιναν με την αντικατάσταση και θα βγάλουν άκρη με το τι πρακτικές ακολουθεί το μαγαζί και πόσο τους κηλιδώνει την φήμη με τις πρακτικές του! Μην το παραλείψεις ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ! Καλή τύχη! Και στείλε να μας ενημερώσεις όταν με το καλό μάθεις!
igano80 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μολις το εστειλα, για να δουμε και τι γινεται και απο εδω. Εχω περιεργεια τι κανανε τελικα με τις μνημες. Φυσικα θα σας κρατησω ενημερους! Continuing with ticket ID xxxxxx. The situation is that I gave my ram to e-shop.gr for replacement and they did not replace it only credited back the amount. I asked for my memories back so that I can RMA them straight with you BUT they tell me they no longer have them because they send them back to you. I asked for the replacements than and they said they cannot give them to me. Can you please explain to me what has happened? The serial number of my OCZ2F8004GK is: xxxxxxxxxxxxxxx Have they indeed send them back? Are they receiving a replacement? I have very big trouble with this company right now. The problem is I only wanted my memories to be replaced but they chose to credit them back in only 4 days. I would like to know what is the current situation with the above serial number ram because I am taking legal action against them.
igano80 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ηρθε η απαντηση της OCZ. Comment: If you have already given the memory to the retailer there is nothing we can do. There is no way to track the memory modules if you have given them to the retailer. Κανενα νεο απο το 1520 ακομα
Thanos1972 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ρε κοιτα σε τι μπλεξιμο εχεις βρεθει τωρα.Ειναι δυνατον με αυτο το eshop να μην μπορουν να σου δωσουν πισω τις μνημες?και στο κατω κατω αφου τις εχεις δωσει εκει για αντικατασταση,λογικα αυτοι εαν τις εχουν στειλει στην ocz θα παρουν πισω αλλες επισκευασμενες.Ας σου δωσουν πισω τις μνημες που θα παρουν.τοσο δυσκολο τους ειναι να κανουν τα αυτονοητα?????Εκτος και εαν δουλευαν οι μνημες μια χαρα και το διαπιστωσαν τα τζιμανια του eshop και εκαναν καμια βλακεια και δεν μπορουν να την μπαλωσουν τωρα.......
kage Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 αρα εισουν ενα μηνα ηδη σε συζητησεις με eshop+εργοστασιο και τωρα περιμενεις... υποθετω οτι μετα απο κανα μηνα θα μιλησουν με γραμματεια καταναλωτη και θα σου πουν οκ. αλλα στο διαστημα αυτο θα εχει γυρισει και το δικο τους rma που καναν στην μνημη σου.εφοσον λογικα θα εχει αντικατασταθει η μνημη αυτη(στο εργοστασιο) θα τους στειλουν καποια καλυτερη/νεοτερη οποτε και θα την βαλουν κανονικα για πωληση να υποθεσω πως και συ στο διαστημα αυτο εχεις παρει αλλες και περιμενεις οποτε βρεις λυση να πουλησεις τις παλιες?
igano80 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ειχαμε happy ending τελικα! Πριν απο περιπου 20 ημερες ελαβα γνωστοποιητικη επιστολη απο την υπηρεσια που εκανα την καταγγελια. Η επιστολη ελεγε οτι λαμβανοντας την γνωριζω οτι η αντιστοιχη εχει δωθει στο eshop και εχουν 15 ημερες προθεσμια να δωσουν τις απαντησεις τους. Μετα απο περιπου 10 ημερες με πηρε τηλεφωνο ενας ευγενεστατος κυριος οπου πραγματικα ηθελε να λυθει το προβλημα με τους δικους μου ορους! Μου προτεινε αν ηθελα να μου επιστρεψουν σε μετρητα την αξια. Εγω αρνηθηκα και ζητησα αντικατασταση παρομοιας μνημης απο αλλη μαρκα. Χωρις δευτερη κουβεντα το δεχτηκε και μου ειπε ποια θελω απο αυτες που εχει η σελιδα. Εγω ζητησα μια αντιστοιχη με τη δικια μου. Συγκεκριμενα μια που κοστιζε περιπου 70-80 ευρω (υπηρχαν 2 παρομοιες). Κοιταξε διαθεσιμοτητα και μου ειπε οτι αυτη θα αργησει αρκετα καθως υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας με πολυ μεγαλη αναμονη. Του ζητησα να μου πει τι υπαρχει διαθεσιμο αμεσα για να μην περιμενω καποιους μηνες και βρηκαμε μια value αξιας 63 ευρω (αντι για 43 της δικιας μου) αλλα 800 αρα (ευτυχως) που ηταν αμεσα παραδοτεα! Αυτο εγινε το απογευμα, το πρωι την ειχαν ηδη στειλει στο υποκαταστημα. Παντως για να λεμε και την αληθεια αυτος ο ανθρωπος πραγματικα ηθελε να κανει αυτο που θα ικανοποιουσε το πελατη του και οχι οτι λεει ο νομος! Ειμαι σιγουρος αν ειχα μιλησει μαζι του απο την αρχη δεν θα ειχε δημιουργηθει θεμα καθολου. Μου ειπε οτι αυτο συνεβη γιατι ειναι μια απο τις σπανιες περιπτωσεις (να γινει κατι πολυ πιο ακριβο), και πως λυποταν για την συμπεριφορα υπαλληλων της εταιριας του που οδηγησαν τα πραγματα εδω! Ελπιζω η περιπτωση μου να βοηθησει αρκετα μελη . Επισης να ευχαριστησω τα μελη που βοηθησαν με τις συμβουλες τους, καθως μου εδωσαν την απαιτουμενη γνωση για να κυνηγησω το θεμα! Να προσθεσω οτι μου ειπε οτι η OCZ τους εκανε πιστωτικο τελικα, για αυτο δεν μου δωσανε τις δικες μου πισω. Προσπαθησαν να τις παρουν πισω και δεν γινοταν τιποτα.
phanispal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Καλά, κράτα μικρό καλάθι βασικά, αν και το θέμα είναι ότι τελικά εξυπηρετήθηκες.
JS v.i.p. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες Οπότε βάση νόμου είναι και αυτοί καλλυμένοι. Είναι και για αυτους άδικο απο την στηγμή που πείραν 46 ευρώ, να δόσουν 70 για μια ζημιά ..... αλλα είναι άδικο και για σένα να δόσεις τα λεφτα σου και να μήν κάνεις την δουλειά σου.
igano80 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Οπότε βάση νόμου είναι και αυτοί καλλυμένοι. Είναι και για αυτους άδικο απο την στηγμή που πείραν 46 ευρώ, να δόσουν 70 για μια ζημιά ..... αλλα είναι άδικο και για σένα να δόσεις τα λεφτα σου και να μήν κάνεις την δουλειά σου. Βασικα δεν ξερω κατα ποσο δικαιολογιοταν να μου δωσει αυτη πχ που ειχε 80 ευρω ενω η δικια μου ηταν χρεωμενη 43 ευρω (τοτε). Απο την αλλη ισως θα μπορουσε να μου πει παρε τα λεφτα σου πισω μετρητα και εληξε. Εκει φανηκε οτι ηθελε να με εξυπηρετησει νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.